Eşyalarının arasında başka bir kadına ait fotoğraflar vardı. Gidip sordum benden özür dileyip o kadının eski nişanlısı olduğu ve çok istemelerine rağmen aileleri son anda olay çıkarıp evlenmelerine mani olunca kız intahar etmiş ve kavuşamamışlar. Bana neden dürüst olmadın deyince seni kaybetmekten korktum dedi. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yara bandı olarak mı kullanıldım şimdi. Daha 1 aylık evli olup bu sebebten boşanmalı mıyım?
1 aylık evliyim. Kocam bana hayatıma kimse girmedi dedi ama eşyalarının arasından bir fotoğraf çıktı. Boşanmalı mıyım?
Evet boşanmalısınız bence. bence yani yalan söyledi gibi görünüyor bu yüzden de ayrılmanız daha iyi olabilir ama yine de günahını almadan önce bence sorun yani belki de unutmuş olabilir. ama ne olursa olsun bence size yalan söylemesi doğru değil hem de evli olduğunuz halde. yani benim sevgilim olsa ben hiç bir şekilde yalan söylemezdim her zaman için doğruları söylerdim kaldı ki birde evlisiniz. yani karar sizin tabi ki de ama bugün bunu saklayan yarın kim bilir sizden neleri saklar bu yüzden de ayrılmanız en doğru yol olacaktır gibi.
Adamın nişanlısı kendi canına kıymış senin dert ettiğin şeye bak. O kendi canına kıysa sen bunu omuzunda yük olarak taşımak zorunda kalsan saklamak istemez miydin? Basit bir ayrılık bile ne kadar acı verebiliyor ki insan aska bahsini dahi açmak istemeyebiliyor. Lütfen aklını bulandırma eşinin de kendinin de huzurunu bozma. Aşk geçicidir esas olan sevgidir ve sevgi olayın başında bir karar verilmemişse yitip gitmeye mahkumdur. Genç ve güzel bir çifte benziyorsunuz allah bozmasın bozdurmasın.
Geçmişi onu ilgilendiren bir durum lakin olayın içinde yalan var ve hala fotoğraflarını saklıyor, unutamamış ve kolay kolay da unutmaz, adamı da suçlayamıyorum bu durum onun için travma ama sen de haklısın, iki ucu boklu değnek, boşanma kısmı senin bileceğin iş ama oturup bir konuş, sana karşı hislerinde dürüst mü yoksa gerçekten sadece evlenmiş olmak için mi evlenmiş onu öğren.
Boşanmamalısın ya ama anlatabilirdi senii anlıyorum bende nişanlıyım banada hayatımda kimse olmadı dedi birgün film izlemeye eve gittik ve bilgisayarında askerlik fotosu gösterirken kızlarla fotosu vardı benimki inkar geldi kabullenmedi arkadaş vs herneyse birgün face şifrelerini aldım arşivlenmiş msjlar kısmında daha önce sözlenip atıldığını öğrendim ama adam hala kabullenmiyor senin eşinin dediği gibi kaybetmekten korkuyorlar ve kaybetmekten korkan insanlar da değerin vardıe böyle bir sebep için boşanma bir evlilik kolay kurulmuyor
Eski fotoğraflarının yeni evinde ne isi olabilir ne münasebet.. ben anlamiyorum bu kafaları bir yola cikarken yalan üzerine kuruyorlar tüm plani programi sonra ilk kasiste patlayiveriyorlar.. simdi ne güven kaldi ne aşk.. bu kadin simdi nasil guvensin..
Saçma sapan düşünmeyin. Ne yarabandısı Allah aşkına sizin hiç mi duygularınız yok. Adamın ilişkisi olmuş ve bitmiş. Ne yapsın ömür boyu kimseyle olmasın mı? Sana söylemeye çekinmiş, çünkü kadınlar sürekli didiklemiye seviyor.
Böyle bir şey için sakın evliliğini bitirme. Burada ki andavalların da gazına gelme.
hayır yarabandı degilsin ancak bu kadar buyuk bi olayı nasıl herkes gizleyebildi ben ona sasırıyorum sonucta dugune gelene kadar bir sürü aile uyesiyle gorusuyorsun vs yaptıkları cok buyuk yanlıs saglam bi tavır koymalısın
Anlatmaması ve yalan söylemusi sorun tabiki kaybetmekten korkmus olması olası ancak tabi saçma ama yaşadıkları göz önüne alındığında onun için süreç cok zor gelmistir. Boşanmak fazla olur özellikle daha önce sana yalan söylemediyse.
Ne alaka yara bandı? Bakma burada ki kekolara , yarabandı olmuş olsan seninle eğlenir yol verirdi. Adam seninle evlenmiş hayatını birleştirmiş. Cocuk gibi davranma evlisin artık. Sanki manitadan ayrılıyor hale bak
Bu kadar büyük bir şeyi hiç olmadı diyerek saklamaya çalışması tuhaf olmuş ve eğer olayın özü gerçekten buysa biraz zaman geçtikten sonra sakin kafayla düşünüp net kararını verebilirsin.
Seni seviyor ama kaybetmekten korktuğuna göre? Sen ölsen senin fotoların onda kalsa başkasıyla yeniden evlense öyle bi empati mi yapsan 🤔 karışık mevzular
hepimizin bir geçmişi var elbette, sizi kırmamak üzmemek adına minör bir yalan (ki yalan yalandır tamam ) ama takılmayın nece sadece oturup konuşun, zira konuşmak çok önemli insani bir eylemdir
Yara bandı olarak kullandığını düşünmüyorum. Hayatını birleştirmeye karar vermek çok büyük bir adımdır. Sadece tek hatası bundan bahsetmemek. Bunun için yuva yıkılmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Boşan tabiki. Eski nişanlısını unutamamış demekki ki hala fotoğraflarını saklıyor. Seninle bir yola çıktıysa daha ilişki başında o fotoğrafları atması gerekirdi. Ayrıca yalan söylemesi de affedilemez bence.
Eşine sor bu fotoğraf nedir. Önce işin aslını öğren sonra karar verin ne yapacağına
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle şeyler görünce korkuyor ve soğuyorum gerçekten. Fotoğrafı neden saklar ki bi insan unutamıyorsa neden evlenir ki.. Bilemedim karar sizin ama boşanmak evlenmek kolay olmuyor bunlar.
Bence sevgisini kanıtlamasini istemelisiniz ama şunu da unutmayın herkesin acı bir geçmişi olabilir bu yüzden de sizi sevmicek değil ama hâlâ eskiden fotoğraf saklaması bence uygun bir davranış değil.
Allah hiçbir kızı, insan olmayan dışı insan görünüşlü düzgün görünümlü olupta içinde başka biri olup yaklaşan erkeklerden korusun Amin. erkeklerin yarabandi olmasina izin vermesin ve hiçbir kızı
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 1 aylık evliyim. Kocam bana hayatıma kimse girmedi dedi ama eşyalarının arasından bir fotoğraf çıktı. Boşanmalı mıyım?