Kocamı boşamam an meselesi?

Kızlar merhaba benim adım vahide eşim de Atalay. Biz 2022 yılında annesi vesilesiyle tanıştık. Annesi bizim akrabamızdı. 2024 de rahmetli oldu mekanı cennet olsun. Neyse uzatmak istemiyorum sinirlerim çok gergin. Eşim 4 kardeş. 3 erkek 1 kız. Görümcemde hastalandı ve vefat etti. 1 kaynımda sizlere ömür. Allah rahmet eylesin hepsine. 1 kaynım ve eşim kaldı. Bide ölen kaynımın kızı var adı Merve. Kız uzaktaydı baya hiç görüşmüyorlardı. Neyse bu bizim memlekete geldi bi ara o gelene kadar aramız iyiydi. Merve gittiğinden beri adam bi tuhaflaştı. Uzaklaştı. Hatta çok ciddiyim dağa gitti. Kendini kapattı tamamen soyutlandı. Arıyorum açmıyor. Gel diyorum gelmiyor. Neyse Mervenin başı derde girmiş koşa koşa geldi. Bide diyo ki bana buraya merve için geldim. Ay sinirlerim bozuluyor. Neyse bu Merve ne boklar yediyse birisi bunu tutsak etmiş sözde. Bizimki dağdan şehre bunun için geldi. Beni hiç sallamıyor seviyorum seni falan dese de hiç inanmıyorum artık sevgisine. Tek bildiği sigara içmek. Mentollü sigara bağımlısı adam. Çok seviyorum eşimi ama bu merve olayi kafama çok takılıyor. Onu kurtarmaya çalışıyor adam topluyor falan dağdan inmeseydi şundan iyiydi. Şimdi siz söyleyin yeğenini kıskanmıyorum diyemem Allah var çok güzel kadın. Ama amcası sonuçta akrabası diye mi böyle yapıyor ne yapacağım ben şimdi 😭
Kocamı boşamam an meselesi?