Kocamı boşasam mı?

Valla bıktım daha 10 aydır evliyiz ne değişti ne farklılaştı elimde diye mi böyle oluyor bilmiyorum yoruldum ailesi bir yandan eşim bir yandan canıma kıyacam yeter artık babası hem nişanımı hem düğünümü burnumdan getirdi kaynanam bir dakika huzur vermiyor eşim desen ne ilgi var ne güzel söz konuştuğumda dinlemez kulak bile vermez beni dinliyormuş gibi yapar ama ne dedim en son deyince aklım dolu der ama amkoduğumun Twitter’ı onu bunu arkadaşları olunca vakit var hiç sevmediğim arkadaşıyla ortak oldu adam karısını aldatıyor biz nişanlıyken kız fotosu atardı ayarlayım mı sana diye şimdi akıllandı diyor eşim ama bu kadar saf olma be adam adam bulunduğu şehirde kız bırakmamış karı da para var diye bırakmamış bile bile evli durıyor eşim iyice boşladı beni hiç konuşmaz benimle bana bir hayvan aldı bize iyi gelir diye ama meğerse ben onu rahat bırakayım diye almış hiç birşeye yardım etmiyor işi de zor değil kendi şirketi ama söz konusu iş olunca en dolu zamanını bile boş yapar ama bana boş bir zaman hiç ayırmaz parasını vermez sana yedirmem diye sadece eksiklerimi görür bir bakıyorum melek bir bakıyorum bu nasıl insan diyorum bıktım artık mutlu değilim ben anneme babama dönmek gece gündüz çalışsam da bu ite muhtaç olmamak istiyorum beni aşağılık görüyor hissettiriyor bunu garsonluk yaptım diye dalga geçer hiç saygısı yok ben ne yapacam yardım edin
Kocamı boşasam mı?