Valla bıktım daha 10 aydır evliyiz ne değişti ne farklılaştı elimde diye mi böyle oluyor bilmiyorum yoruldum ailesi bir yandan eşim bir yandan canıma kıyacam yeter artık babası hem nişanımı hem düğünümü burnumdan getirdi kaynanam bir dakika huzur vermiyor eşim desen ne ilgi var ne güzel söz konuştuğumda dinlemez kulak bile vermez beni dinliyormuş gibi yapar ama ne dedim en son deyince aklım dolu der ama amkoduğumun Twitter’ı onu bunu arkadaşları olunca vakit var hiç sevmediğim arkadaşıyla ortak oldu adam karısını aldatıyor biz nişanlıyken kız fotosu atardı ayarlayım mı sana diye şimdi akıllandı diyor eşim ama bu kadar saf olma be adam adam bulunduğu şehirde kız bırakmamış karı da para var diye bırakmamış bile bile evli durıyor eşim iyice boşladı beni hiç konuşmaz benimle bana bir hayvan aldı bize iyi gelir diye ama meğerse ben onu rahat bırakayım diye almış hiç birşeye yardım etmiyor işi de zor değil kendi şirketi ama söz konusu iş olunca en dolu zamanını bile boş yapar ama bana boş bir zaman hiç ayırmaz parasını vermez sana yedirmem diye sadece eksiklerimi görür bir bakıyorum melek bir bakıyorum bu nasıl insan diyorum bıktım artık mutlu değilim ben anneme babama dönmek gece gündüz çalışsam da bu ite muhtaç olmamak istiyorum beni aşağılık görüyor hissettiriyor bunu garsonluk yaptım diye dalga geçer hiç saygısı yok ben ne yapacam yardım edin
Cevabın nedir?
Bu nasıl koca ya? Cidden normalde bir kez düşün falan derdim ama yok.
Adam olmaz seninki. Bu zamana kadar dayandığın yeter.
Cidden ben öyle biriyle 1 hafta bile kalmazdım.12 Yorumla- +1 yıl
Hımm
En İyi Cevaplar
+1 yılHaklısın ama benden sana tavsiye bırak biraz daha devam etsin bu gidişle aldatırda o sende boşar donuna kadar alırsın.
01 Yorumla
+1 yılKocan i boşa kardeşim sonuna kadar okumadım bile okuduklarım fazlası ile yetti geç bile kalmışsın o okuzden koca olmaz hayatını heder etme Rabbim yar ve yardımcın olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Amin insAllah cümlemizden razı olsun Rabbim
Arkadaşım eşin herşeye duyarsızsa. Sana değer vermiyorsa bundan sonra da verceğine inanmam benim düşüncem bu.
012 Yorumla- +1 yıl
Allahım ya her babanın az çok oğluna verdiği nasihattir. Ama biz erkekler bunu yanlış algılarız. Burda baba karına değer verme, ne dediyse yapma gibi algılar sonrada ilişkiyi böyle çıkmaza sokarız. Eğer bu kafadan çıkmazsa onunla geleceğinin olmicağını ona açık açık söyle hala o kafadaysa ayrılmak en mantıklı yol. Ve bir şey sormak istiyorum acaba flört dönemin de nasıldı ilgi ve alaka gösteriyor muydu sözlerine itibar eden biri miydi? 🙄
- +1 yıl
İşkolik kendisi işi düşündüğün kadar beni düşünmüyor eve geliyor iş dişini fırçalarken bile iş yatakta iş bıktım aldım karşıma kaç kere bu böyle gitmez gel konuşalım sırunlarımızı dedim sadece iş düşünüyorsun en azından eve geldiğinde benimle ilgilen kendimi yalnız hissediyorum dememle duymadığım laf kalmadı sorunumuz sadece bu ve her seferinde konuşmaktan kaçıyor bende yoruldum artık konuştuğumda işte zaten sıkıntı yaşıyorum bir de sen dır dur yapma diyor bir şirketi vardı şimdi farklı farklı 3 şirket açtı parasal desem alakası yok bok gibi parası var bu para bize yeter de artar bu kadar abartma artık aç değiliz açıkta değiliz deyince kıskandığımı söylüyor
- +1 yıl
Ailem boşanmamı istemiyor ki sürekli biz sanki çok mu farklıyız içkisi yok kumarı yok ilgi göstermiyorsa sen de gez toz umursama diyorlar bir gün uçakla gelirim ama beni kara toprağa sokarsınız dediğimde de o zaman omlara neler yaparım diyorlar bende dedim ki onlar kadar sizde suçlusunuz bana sahip çıkmadınız bir gün olursa böyle birşey vicdanınız sızlasın dedim geldiğinde kapımız açık ama yine de yuvanı yıkma derim ben diyorlar
- +1 yıl
Dediğim gibi bende tasvip etmiyorum. Ve her kadın demedim bazı kadınlar dedim. Tabikide ben sana günaha gir diye demiyorum diyemem de. Yani demek istediğim insan ister istemez ilgisi dışarı kayıyor ilgisizlikten. Onun için mantıklı olan laftan anlamıyorsa boşanman daha iyi olacaktır.
- +1 yıl
Bizde derler ki bacının kırığını kardeş karının kırığını koca getirirmiş annesine dedim böyle devam ederse ailemle konuşacam dedim bakalım neler olacak evet insan ilgi sevgi görmeyince biri sevgi ilgi verince aklı kayıyor ama allah o güne koymasın ben başımı yerden kaldırmıyorum biriyle göz göze gelmeyeyim diye bulunduğum yerde tanımasan da selam veriyorlar gelenek gibi bişey yanı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
28Cevap
+1 yılDurumun karışık ama evlenmeden corbayı 40 kere uflemeli ve parası var diyede evlenilmemeli bence.
112 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar artık tanımmıyor ama irade ve tavır net konmalı cunku suistimal olursa sonu gelmez ezmeye basladı mı saygı ve sevgi yoksa zaten bitmistir
- +1 yıl
Yani dertler değisik benimde bahtim kara elalem. torpille is bulur ben hakkım olsada giremem yasimda gecti istikbal hicbirseyim yok harcandık gittik keske imkanim olsa idi maddi acıdan ama cezalandırılıyorum gibi sanki kucuklukten beri Allah yuzume bakmadı hiç kimine cennet kimine cehennem banada cehennem dedi
- +1 yıl
Bosversene hep uzuntu sıkıntı Hristiyan mi olsam diye dusunuyorum artik sabrim kalmadı çok kiliseye git diyor seytan haçı tak diyor icimdeki ses bunca sene dua ettinde yuzune mi baktı hep aci sıkıntı stres yasadın diyor omrun curudu yasin gecti diyor daha ne anlamı var diyor hakli
- +1 yıl
Sana birşey anlatacam bak şimdi ben halama hep Zengin bir koca alacam derdim Allah’ta nasip etti yani dedi ki zenginliğe değil gönül zenginliğine bak şimdi Zengin biriyle evliyim ama mutlumuyum hayır çok yalnız kaldım sürekli Allah’a açtım derdimi ne oldu biliyormusun ben ne dua ettiysem rabbimin duyduğuna şahit oldum istediklerini tam olarak vermiyor vermiyor ki ona şükür edesin bir düşün Allah’a dua ettiğin hiç mi bişey olmadı bir suç işledin allahım annem babam eve gelince kızmasın dediğinde hakikatten hiç kızmadılar mı ömrün boyunca allah birşey vermedi deme belki de göremiyorsundur Allah’ın verdiklerini dikkatli bak etrafına hristiyanlığa geçmek yerine allah belki sana doğru yolu buldurmak istiyordur allah hiç bir kuluna al istedin verim demez o sadece ne kadar vereceğini bilir swnin duan swnin için şer ise alabildiğin kadarına şükret sen allahı an namazını kıl allah de İnan bana Allah’ta kulum diyor canlı şahitiyim namaz kılmıyorum eşimin yüzünden ama sabahtan akşama kadar
- +1 yıl
Belki ama is bulamadim o kadar uğrastim hep yalniz kaldim elalemler torpille girdi 2006 mezunu arkadasim iki senelik annesi ozel sirkete torpille soktu hala orda calisiyor evlendirdi. Yasta gecti benim34 yani ne yaptiysam olmadı ne is ne evlilik hicbirseyim yok sanirim olmuycakta o yuzden ne desem bos kızgın ve cok ofkeliyim
- +1 yıl
İste sıkıntılar var bende artik bilmiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Cekmek zorunda degilsin ailen de arkandaysa ve duzelme umudu yoksa bas git
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya evlenmiycem ben böyle bekar kalmak en iyisi :\
17 Yorumla- +1 yıl
Nasıl dolmuşsun nasıl üzmüşler seni arkadaş :\
- +1 yıl
Hayırdır
+1 yılmeşru sexs partnerisin. yazdiklarindan başka bir değer göremedim. ilerde çocuğun olursa vazgeçmek daha zor olur. bir de kaynananla yaşıyorsun
00 YorumlaBaştan evlenmiyecektin şimdi adam sormazlar mı boşanacaktın niye evlendin diye
02 YorumlaBuradan yazılacak 3-5 cümle ile nasıl yardım dokunur bilemiyorum
02 Yorumla
+1 yılEvlilikten önce hiç mi anlamadın be su evlendikten sonra değişen karısına zulüm eden erkeklerin haysiyetine namusuna varya boşa gitsin boşuna dert ediyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
İş işten geçti artık ciddi ciddi boşan gençliğine yazık ediyorsun inan.
nerden buldun kendine bu kadar aykırı insanları ki?
02 YorumlaCok dolmussun sana yazamiyorum ama icini dokebilirsin yardimci olmak istiyorum sana
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZaten herseyi kafada bitirmissin hiç durma bosan Cocukda yoksa hiç uğraşma değmez böyle karaktersizlere git kendine yeni hayat kur mutlu yaşa
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence hiç bekleme direk bosan mutlu mutlu ailenle yaşa belkide kendine başka yeni biriyle yeni hayat kurarsin
Cevap sahibi+1 yılAma bununla hayat geçmez senin çürütür bu sürekli de seni aşağılar
Cevap sahibi+1 yılBundan adam olmaz belli kocasa olmaz ayrıl hiç uğraşma böyle birisi için hayatını ömrünü azaltma sinir stres nereye kadar ayrıl hayatını yaşa mutlu ol
şimdi yardımcı olucam diye bir suru çakal doluşur buraya
00 YorumlaBazı şeyleri düzeltmek senin elinde şu an ama farkındaysan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin ol iyi yönlerini düşün sonuçta severek evlenmedin mi
Açıkça rahatsızlığını belirt burda soru sorarak bir yere varamaZsin :((014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCirkin misin sonradan beğenmemezlik
Falan mı yaptı Senii?
Cevap sahibi+1 yılBu ilgisizlik neden kac yıllık evlisiniz Mutlu degil misiniz geniş dusun yani?
Cevap sahibi+1 yılBurda evli
bir kadın bu saatte ne isi var burda soru sorarak eline bir şey geçmez cocuk var mı en en önemlisi bu?- +1 yıl
10 aylık evliyiz bu saate kadar durmamın sebebi yeni köpek aldık hayvanın rahatsızlığı var eşimin umrunda değil ben de başını bekliyorum sanki odaya gitsem ilgi mi göreceğim deminden beri oturmuş arkadaşıyla konuştu sonra senin yüzünden geç yatıyorum dedi git yat tutan mı var dedim ama sürekli suçlamasından bıktım
Cevap sahibi+1 yılK bakma da evli çift anlaşılan severek evlendiniz ilgisiz olmak :( git yat aklını çelmesinler :( kopek sadece sus kopegi beyaz severim baska da sevmem veterinere götür basında bekleme umarım havlamaz komşuları da rahatsız etmez :(
Cevap sahibi+1 yılİstekli degil mi bu Adam arkadaşıyla bu saatte kimle konuşuyor yuh sizinki Garip :(
Cevap sahibi+1 yılBu kadar güvenme ben de oyle derdim zamanın da :(((
Cevap sahibi+1 yılYuh bu saat de ıs mi olur ne bu onemli is Adamii falan mı?
Cevap sahibi+1 yılHımm
O nasıl bir insan be çocuğun yoksa boşan gitsinn hayvan
00 Yorumla
+1 yılSen cok dertlisin bunkocadan. Ne diyelim sonunuz hayir olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Allah sabir versin
insanın yüreğinde insana saygı yok ise o insan insan değildir boşan gitsin
07 Yorumla- +1 yıl
Saygı. Hiç yoktu ki zaten ne ayıp ne kahbelik lafları duydum sadece ben değil gelip anneme ablama siz kahbenin tekisiniz dedi bunu demesinde ki sebepte yemekliydi salon gelen kişi sayısı fazlalaşınca ablam bişey olmaz yakın akrabalar oturmaz dedi diye anneme de o anda bana kola getir dedi annemin haberi bile yoktu sen kızını susturmadın diye
Ablacım sonuna kadar okudum eğer kendine gram saygın kaldıysa uzatma derim
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloy oy ne dolmuşsun sen ya :/ bu şekilde bir ömür gitmez bir kere boşan kurtul.
00 YorumlaBence kocan başka kadınlarla yatıyor sen ikinci 3. Hatta 5. Planda bile olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSabret vardır bir hikmeti.
05 Yorumla- +1 yıl
Boşa aklı başına gelsin o zaman.
- +1 yıl
def olsun gitsin mk... adam mı kalmadı memlekette...
Boşanmamak için sebebin ne?
07 Yorumlaayrılmak için ne bekliyrsun
00 Yorumla
+1 yılŞimdiye kadar aklın nerdeydi ağla
01 YorumlaEvet boşamalısın kız ayool
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan ondan sana koca mı yok gençsin daha
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBulur musun yenisini kolayca
Cevap sahibi+1 yılİhtiyaçların nolacak
Cevap sahibi+1 yılCinsel?
+1 yılMadem bu kadar bıktın burada soracağına boşan.
02 Yorumla- +1 yıl
:) Boşa umutlanma.
+1 yılKoy kıçına tekmeyi :)
02 Yorumla- +1 yıl
Aynennnnn.. :D
+1 yılsenin iş çok karışıkkk
05 Yorumla- +1 yıl
özelden mesaj at bir piskolok olarak aydınlatayım
- +1 yıl
ya çoğunu okumadım sıktı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa ya
01 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin.
00 Yorumla
+1 yılBoşa boşa
00 Yorumla
+1 yılerken daha
010 Yorumla- +1 yıl
ayrılmak için
- +1 yıl
tahmin edebiliyorum ama önce biraz mücadele etmelisin
- +1 yıl
o zaman kesin test filan yaptır çocuk için derim sonra pişman olmayasın
- +1 yıl
ayrıldıktan sonra aile durumun nasıl kendi ayakların üzerinde durabilecek misin
- +1 yıl
Haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana kalmis
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026