Sevgilim benimle hayal kurmuyor, birlikte gezelim demiyor, iltifat etmiyor, her gün aramıyor. Sizce beni sevmiyor mu?

Çünkü benimle hayal kurmuyor şuraya gidelim buraya gidelim demiyor. Çok aman aman bir iltifat etmiyor her gün aramıyor sadece mesaj atıyor. Ben yazmadığımda merak etmiyor. Düzceye gittim yolda uyumuşum 4 saat cevap yazmamışım bir kere bile merak etmemiş. Gönlümü almaya bile çalışmıyor. Beni sevmiyorsun dediğimde inkar ediyor ayrılmaya çalışıyorum kabul etmiyor düzelicem diyor 1-2 gün düzeliyor sonra tekrar aynı. Napmalıyım? Ayrılmak istiyorum zaten ama ayrılmıyoruz bile tekrar muhakkak mesaj atıyor barışmaya çalışıyor. şu an kendisi okul online diye memleketinde. İstanbul’a gelmeye çalışcam diyor gelcem bile demiyor. Ben duygusal bi ilişki istiyorum böyle bir şey değil fedakarlık istiyorum ama o da bunda yok 2 gün öncede tartıştım konuşmak istemiyorum dedim yazmadı
Sevgilim benimle hayal kurmuyor, birlikte gezelim demiyor, iltifat etmiyor, her gün aramıyor. Sizce beni sevmiyor mu?