Sevgilim aşırı ilgisiz davranıyor beni sevdiğini biliyorum ama benimle konuşmuyor sohbet etmiyor merak etmiyor ben bundan şikayet edince bir kaç gün düzeliyor sonra yine aynı
3 ay
Sevgilim aşırı ilgisiz, beni sevdiğini biliyorum ama benimle sohbet bile etmiyor, ne yapmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Konu aç mesela onunla konus ilgi alanlari ile ilgili
Yapmaya çalışıyorum kısa kısa cevap verip bilgisayar oyunlarına koşuyor arkadaşları varsa yoksa
Seni sevdigini düşūnmuyorum ben o zaman seven insan ilgilenir peki saha once tartisma oldumu ya da istemeden bisey yaptinmi
Hayır ama mesela arada özledim diyor seni seviyorum diyor ama hep lafta iş göstermeye gelince ortada yok zaten uzak mesafedeyiz bide ilgilenmeyince zor oluyor
You tubede bi kanal var dr. redpil diye onun videolarini dinlemeni tavsiye ederim uzak mesefe iliskisi bana göre Kötü bisey
Böyle birinin sevgisinden nasıl emin oluyorsunuz hanfendi? Hiç seven insan ilgisiz kalır mı?
Ne zamandır böyle? Hep böyleyse belki de onu olduğu gibi kabul etmen gerekiyordur.
İlişki de ilgisizlik başladıysa ayrılık çanları çalıyor demektir
Sende kendini başka uğraşlara ver sürekli lak lak yapmak sıkar konuşacak konu bulamazsınız kendi haline bırak çocuğu
Sende onu sevme birak gitsin boş ver soğumuş olabilir
tabudlarınmı var senın
Bu nasil sevgili 😂Arkadaş bile yapmaz bunu
Ayrıl o vakit
e bu sevmeyen erkek davranışı zaten
Sıkılmış senden
İlgisiz heyecansiz aşk olmaz bas gitsin
Dönem dçnem olabilir böyle şeyler
Ayrıl