Kizlar sevdiğim birisi var ama kesinlikle ona açılamıyorum konuşmuyoruz bile sadeece 4-5 defa karşılaştık yüz yüze o kadar çok hoşuma gitti ki çocuk anlatamam size her gün dua ediyorum her gün onun için ister istemez ağlıyorum şu an bunu yazarken bile çok çaresizim ağlayarak yazıyorum. Bazen dayanamıyorum çok zoruma gidiyor kalbim ağrıyor
Ne yapacağımı
Bilmiyorum nolur birşeyler yazın.
Ne yapacağımı
Bilmiyorum nolur birşeyler yazın.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ACILIRSIN canım bende acildim mutluyuz cok sen onu blursun yakalarsin her sekilde uygun bi zamanda acilirsin gozun kulagin uzerinde olsun onun hic bisey olmaz bana guven canimin ici 🙂🙂🙂😘
Yaa çok teşekkür ederim aşırı güzel teselli veriyorsunuz iyi ki varsınız rabbim sizinde mutluluğunuzu daim etsin💕
Rica ederim teselli. veriyorum evet umutsuzluga kapilma diye mutlu olcaksin sen onunla baskalarina yonelme yeter sadece🙂
İlk başlangıcı nasıl yapabilirim
Cok kolayki yavastan yaklasip tanismak istyiyorum dersin seni tanimak istiyorum bu kadar kolay sadece csaret o an tuttugunu koparan bi kiz gibi hisset kendini asla utanma yok bak sevgili olduktan snra zten her gununuz mutlu gecer beraber mutlu olursunuz inanki hayat isigin olur yeniden dogmus gibi olursun herseyde cesaretli olursun ondan cesaret alirsin onu dusundukce cnku bu kadar hoslandiysan senin mutluluk kaynagin olacak o bendede boyle su an🙂
Ama 2. Dereceden akraba tanıyorum 😂😂
Sabret guzel dusun bak nasil olcak sanirim gercek askini bulmussun bu kadar cok hosuna gitm3si falan keske bend3nde bu sekilde bi kiz hoslansa ne sansli erkekler var
Evet biraz öyle ama işte böyle uzaktan dermanım kalmıyor
O kadar tatlisinki herkeze senin gibi bi kiz nasip olsun allah kalbine gore vermis emin ol karsina cikarmis guzel birini bak karsilastirmis sizi geriside gelecek insallah dermanjn kalmiyo hak veriyorum ama sabır sadece mutlu olucaksiniz insallah🙂🙂
Yaa çok sağolun çok teşekkür ederim inşallah öyle olur inşallah umduğunuz gibi çıkar rabbim sizin karşınıza da kıymetinizi bilecek aynı benim gibi sizler için dua edecek insanlar çıkarsın
Acilirsin mrk etme zmnla svgili oldugunuzda zaten cok mutlu olursunuz siz
İnşallah çok teşekkür ederim dualarınızı beklerim💕
hayat kisa, vakit kaybetme
Öyle gerçekten 🥺
sana acılmayana sen de acılma zaten
Tek olumsuz söyleyen sensin
olumsuz degilim realistim. bi erkek senden hoslanıyorsa ne yapar eder seninle iletisim kurar açılır. senden hoslanmayana sen hic gitme
Cok tatlisin ya sabret olcak🙂☺
Cok hos anlatmissin ya o kadar hosuma gittijiki demen falan allah cikarmis sizi karsi karsiya demekki sen pesini birakma bak nasil oluyo gor bu arada banada dua et benimde biri ciksin artik karsima cok istiyorum
Amin
Sizede
Çok sağolun çok teşekkür ederim 💕
Reddedilmekden korkma
İşte 1 kere yazmıştım çok geç cevap veriyordu bu yüzden korkuyorum
Korkma bence
En fazla ne olabilir ki
İşte onu bilmiyorum bide 2. Dereceden akraba
Allah aşkına akrabaya hiç bulaşma derim
😂😂😂
U dönüşü nasıl yapılır böyle işte djdkjd
Valla ne dersen de ne geliyorsa akrabadan geliyor