Sevdiğim çocuğa nasıl açılabilirim?

Seviyorum ama seviyor mu bilmiyorum. şu an birbirimizden uzağız. Ben onu çocukluğumdan beri seviyorum. Ama kaybetmekten korktuğum için hiç açılamadım. Sevgilisi oldu tavsiye bile verdim. Benim sevgilim olmadı. Öyle bazen dalgasına yakışıklı veya güzel falan diye muhabbetlerimiz oluyordu. Şakalaşıyorduk. Sevgilisiyle baya önce ayrıldı. Kız ayrıldı. Sanırım 6 ay falan oldu. Unuttumu bilmiyorum konusunu açmadım. Aynı semtte oturuyolar ondan şüphe ediyorum. Canım acıyor ya aklındaysa diye. O muhabbeti açamadım. Belli etmemek içinde hiç bişey demedim. Biz hep birlikteydik. Çocukluğum çok iyi değildi. Yinede yanımda oldu. Onu seviyorum ama o öyle benim gibi sevdimi hiç bilmiyorum. Duygularını belli eden biri değil. Öyle kızdan kıza da atlamaz. Duygularımla oynamaz yani. Ama bu sever tam sever demek değil. Elbette öyle biri ama o gözle hiç bakmadıysa ve hoşlanmıyor ise yavaş yavaş umut vermemek için bırakabilecek bir kapasitede. Üzülmemi istemiyor. Birbirimiz için yerlerimiz büyük. Güvenler tam ama güveninide kıramam. Tekrar içime mi atmalıyım? Sanki göğsüme ağırlık çöküyormuş gibi oluyor. Hop bunu sevdim şunu sevdim diyen ayran gönüllü biri değilim. Kolay unutamam ama kopmakta istemiyorum. Ne tepki verir korkuyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen?
Sevdiğim çocuğa nasıl açılabilirim?