Merhaba 🧡. İlişkim her zaman yapıcı ve orta yolu bulmaya çabalayan tarafım. Bu bazen çok yıpratıcı olabiliyor. Kendimi de hep emek verilen şey kıymetlidir şeklinde motive ediyorum. Eğer elimden geleni yapmasam ve bir gün son bulursa yapmadıklarım için pişmanlık duyacağıma inanıyorum. Eğer tüm çabama rağmen yıkılıyorsa da o zaman sen elinden geleni yaptın ve olmadı diyerek içimi de rahatlatmış oluyorum.
Yani konusuna göre değişir tabiki, ilişkilerde yapıcı olmak çok önemli fakat hangi konularda ne kadar taviz verebilebileceği kişiden kişiye göre değişir, herkesin kendine göre kırmızı çizgileri olmalı hayatta ve o konulardan taviz verilmez elbette. Anlaşamadığınız ve tek tarafın tavizi ile yürütülmeye çalışışan bir ilişki de taviz veren aşçısından yorucu bir hale gelir, bu tarz ilişkiler her zaman bitmeye mahkûmdur.
Yapıcı bir insanım hanım kızım, her halet i ruhiyeyi anlayabilirim ancak karşı taraf geri dönüşü olmayan hatalar yaptıysa bitiririm. Ayrca yine de karşı tarafa zarar gelmemesi adına çok emek veririm, bitse bile ona zarar gelmesini istemem ancak devamlı kaşınıyorsa kendi ellerimle kaşırım.
Merhaba 🧡. İlişkim her zaman yapıcı ve orta yolu bulmaya çabalayan tarafım. Bu bazen çok yıpratıcı olabiliyor. Kendimi de hep emek verilen şey kıymetlidir şeklinde motive ediyorum. Eğer elimden geleni yapmasam ve bir gün son bulursa yapmadıklarım için pişmanlık duyacağıma inanıyorum. Eğer tüm çabama rağmen yıkılıyorsa da o zaman sen elinden geleni yaptın ve olmadı diyerek içimi de rahatlatmış oluyorum.