Kadın adamdan ne kadar büyük olmali ya da büyük olmalimi...91 li kadın 98 li bir adamla ilişki yürüte bilir mi?
#askiliskileri
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın adamdan ne kadar büyük olmali ya da büyük olmalimi...91 li kadın 98 li bir adamla ilişki yürüte bilir mi?
#askiliskileri
İnsanlara normal gelse de bana göre değil bu. Erkeğin bir kaç yaş büyük olması Kadın için daima artı olur. Erkek bilindiği üzere geç olgunlaşır ama Kadın yaşı ilerledikçe özel hissettiği erkeğe çocuklaşır. Bilemiyorum artık insanlar da değişiyor haliyle yaşantılarda.. belki geri düşünceye sahip olabilirim ama ben kabul etsem karakterim kabul etmez bu durumu 🤷♀️
Fikri söylemekte özgürsün geri düşünceye sahip değilsin tesekkur ederim ☺️
Ben teşekkür ederim 🙏 ☺️
Cevap
6Cevap
Belli süre yürütür
iş ciddiye binince erkek vazgeçer
Neden vazgeçer peki
Kadının 4-5 yaşa kadar büyük olmasını problem olarak görmüyorum ama bahsettiğin yaş aralığı fazla gibi geldi.
5 7 arası çok fark var mı sence
Var evet. Bir iki yaş bile ciddi sorun olabilir. Malum toplum
Toplumu neden bu kadar önemsiyoruz anlasiyorsak birbirmize saygımız sevgimiz varsa. Neden sorun bu kadar
Valla benim genelde ilişkilerimde kız arkadaşlarım bennden yaş olarak büyüklerdi. İş ciddiye binince yaşın küçük diye gittiler. Benim açımdan sorunn değildi ama sorun ediyorlar.
O zaman baştan seninle bir yola girmiycek
Yani
En son ilişkimde kız arkadaşım benden 5 yaş büyüktü. Onla yaş problemi yoktu aramızda ama farklı şeyler vardı.
Erkekler sorun etmesede kadınlar sorun ediyor bunu. Toplum baskısını daha çok hissediyorlar.
Zaten bu toplum bitiriyor herkesi aman o neder ne söyler derken hayatımız bitiyor
Kesinlikle
91’li misin
Evet 91 liyim
İlk kız arkadaşımda 91’liydi
Her şey güzel ilerlerken arkadaşı aklını çeldi. Yani söylediklerinden onu anlamıştım.
Su yaşa bu kadar takilmasak keşke
Yazar mısın? Muhabbet ederiz.
Çevremde var kadının 8 yaş büyük olduğu bir ilişki. Adamın ailesi karşı gelse de evlendiler mutlular şu an
Yaş neden bu kadar önemli onu anlamıyorum iki insanın birbiriyle anlaşması saygı duyması sevmesi bunlar önemli olan şeyler değiller mi
Karşındaki erkek ciddi mi düşünüyor
Evet ciddi düşünüyor ve yaşından oldukça olgun 25 yaşında değil sanki 30 33 gibi
Ne zamandır birliktesiniz
10 ay birlikteyiz
İlişkide erkeğin daha büyük olması daha etkendir çünkü erkekler geç olgunlaşır
Nasıl geç olgunlaşır
Ya öyle değilse 35 40 yaşındaki bir adamdan daha olgunsa o zaman yaşın bir önemi kalıyor mu
önemli
Neden önemli peki
Bacım git onunla konuş yav biz ne diyebiliriz ki allasen
Degildir
Kafalar uyuştuktan sonra yaş hikaye
Ünemlii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?