Hem affedemiyorum hem vazgeçemiyorum?

Ayrıldık geri döndü hemen kabul etmemek için soğuk davrandim sert davrandim aradi bakmadim yazdı cevap vermedim 2 3 gun ugrasti sonra da istemedigimi dusununup tamamen birakti sanirim ilk ayrilisimiz değildi zaten daha önce de geldi bana ayrildik tekrar ben bi seyleri konudmadan hata gördü mü hemen silip atıp ona neden ayrildimi soylemeden cogu zaman ayriliyodum bu sefer 4 ay gecti uzerinden benim hatam aniden silmemdi bi sey konusmadan onun hatasi da yalan soylemekti soylemedigini iddia etse de hala soyledi ben onu dusunuyorum sürekli ama affedemiyorum da konuşmak da istiyorum ama zerre de hevesim yok dusuncelerimden kafamdan cikmiyo ama gidesim de yok zaten olmaz o kadar yoruldum ki ben bi ilaiski yurutemem artik çocuk büyütmek istesem evlenir anne olurum bir erkeğe ilişkinin içinde nasıl davranması gerektigini sürekli ben öğretemem ki kız ekleme diyemem onla bulusma bunla gorusme diyemem insan biraz kendini dizginler ya herneyse arkadaslar iste affedemiyorum çabalamadi da çabalasa affedebilirim belki 2 3 gun yazdı aradı o da çok değil hani 4 5 kere falan mesajlarina da dönmeyince anladim anlayacağımı dedi bana yaptiklarini yediremiyorum asla yüzleşmek de istiyorum ama zerre adım atasım da yok onun tekrar yazar mi diye adım atmasini beklemek de yoruyo napıcam

Hem affedemiyorum hem vazgeçemiyorum?