KKendimi affedemiyorum?

• Merhaba belki bazılarınız beni yargılayacak bazılarınız hak vericek ama sormak istedim. Ben 2 yıllık toxic bi ilişki atlattım, şiddet gördüm sözlü şiddet gördüm herşeyi vardı ve allah tan bitti. Ama o günden sonra hiçbir erkeğe güvenmedim inanmadım. Ve hepsi aynı kafasıyla bakıp takıldım geçtim taa ki hayatımın aşkıyla tanışana kadar. Uzak mesafe ilişkimşz var ve aynı otelde çalışıyorduk okumak icin İstanbula gitmeddn 5 gün vakit geçirebildik sadece ve zaten bi his vardır ya o hissi. hissettim ben iliklerime kadar. Ama yine de korktum aynı şeyleri yaşamaktan baglanmaktan ve zaten oda oraya gider gitmez kavgalar başladı cok derin kavgalar geçmişimi sorgulaması bu yüzden bana ettiği hakaretler vs ben ayrılmak istedim. Ve bu 1 hafta sürdü bir haftalık süre zarfında benim en yakın arkadaşım vefat etti ve iyixe kafam allak bullak oldu. Eski konuştugıö biri yazdı o dönemde bana ve aptallık edip onunla buluşuo yakınlaştım ama biliyodum kafam yerinde değildi o insan ben değildim. Zatrn sonra dayanamayıp hatamın farkına varıp sevdiğim kişiye döndüm. Yaptığım şey büyük hataydı o kadar kötü hissediyorum ki kendimi ona her baktığımda o hatayo görüyorum ama bunu ona anlattım ve beni affetti bende bunun telafisini ona hayatımı adayarak sadık olarak vermeye çalışıyorum sizce kendimi nası affedebilirim?
KKendimi affedemiyorum?