Berberine sadık adam, bana da sadıktır diyerek başlıyorum. Gerisini siz devam ettirin...😄👇

Berberine sadık adam, bana da sadıktır diyerek başlıyorum. Gerisini siz devam ettirin...😄👇

Aslında detayına fazlasıyla inilecek bir konu. Bunu günümüzde anlamanın aslında zor olduğunu düşünüyorum. Zor ancak yinede anlama emareleri yüksek fırsatlar ele geçebilir.
Günümüzde sadakat dediğin şey, kimseye bakmamak, arzulamamak değil. Herkes herkese bakıyor, içten içe arzulamalar olabiliyor. Çünkü insan kafasını nereye çevirse, hem bedensel hemde zihinsel olarak, görsel açıdan karşısına biri çıkıyor. Bundan kurtulmanın çaresi yok.
Burada önemli olan şey ise, bedensel ayrılıklara düşmemek gerekiyor. Bununda en büyük çözümü, ilişkiyi sürekli canlı ve ateşli tutmaktan geçiyor. Karşı cins yan gelip yatarak, hiç bir şey yapmayarak bir de üstüne aa sen sakın aldatma demesi komik oluyor.
Kesinlikle kendine has bir duruşu vardır. Güzel bir karşı cins gördüğü zaman hemen aklını kaybetmez ve ağzının sularını akıtmaz. Bunun dışında önüne gelene mavi boncuk dağıtmaz. Bir laf vardır "eline beline ve diline hakim olacaksın" diye bunların hepsini hakim olması gerekiyor.
Olabildiğince şeffaf olması. Her konuda şu cümle var ya “sen rahat ol, ben buna izin vermem” gönlümü fethediyor. Sadakatsiz birinin onu ele veren tavırları vardır. Mesela sana iyi gelmiyorsa başkasına daha iyi geldiğindendir, sürekli seni geriyorsa başkasını rahat ettiriyordur, gibi.
Kesinlikle aşırı doğru. Bir insan, bir insana iyi gelmiyorsa rahatsız eden bir his varsa kesinlikle ortada bir şey vardır. Yok yere o his olmaz. 😄
aynen canım 🌸
Teşekkür ederim ♥️
Rica ederiim💕
Kadınının üzerine titreyen adam sadakatlidir.. Hiç bir şey saklamayıp anlatan insandan zarar gelmez.. Kendini yanında rahat hissettiğin adam sadakatsiz olacağını düşünmüyorum..
Kesinlikle çok doğru. Seven, sevdiğine gizemli olmaz. 😄
Kesinlikle öyle.. 😄
Teşekkür ederim..
Rica ederim 🌸
Cevap
12Cevap
İlk etapta gözüme çarpan herhangi bir hareketine göre sadakati değerlendirmem, çünkü enteresan bir şekilde dışarıdan bakıldığı zaman ultra p. ç gözüken birçok erkeği gerçekten sevdiği zaman nasıl sadık olduğuna şahit oldum.
Ailesine olan düşkünlüğüdür bana göre sorumluluğunu bilen insan sevdiğinde de öyle olur diye tahmin yürütsem de sadakat bulunmayan bir cevher artık bitmiş yani
Karakterini analiz ederim.. Eğer net ve dürüst bir insan ise, söylemleri ile eylemleri arasında fark yok ise ve kendisine saygısı var ise sadakatli olma olasılığı yüksektir..
Karşı cinsin yani sevgilinizin sadakatli olduğunu gösteren şey bazı konularda alttan almasıdır sizi asla terk etmemesidir ve güven vermesidir. ayrıca sizi mutlu etmesidir. zaten bir insan aşık olduysa aşık olduğu kişiyi hiç bir şekilde üzmemelidir. ya da aldatmamalıdır ihanet etmemelidir. kısaca gözü başka kızlarda olmaz başkası ile ilgilenmez sevdiğini mutlu etmek ister sadece
Mesela telefonunda kilit yok ortada al kucala umrunda değil akşam dışarı çıkma sıfır nereye gitse benimle evden dışarı çıkma sıfır vs kocamı anlattım bu arada😀
Allah mesut etsin 😄🌸
Allah mutlu mesut etsin
Öyle bir şey yok, genelleme yapmayo sevmem ama her erkekte aldatma potansiyeli var asla güvenmiyorum
Niye yav? 🙄
Oyle
Benim bu konudaki tüm tahminlerim, önsezilerim yıkıldı ya 🙃 Maalesef "bunu yapan kişi güvenilir" dediğim herkes başka yüzünü gösterdi.
Sevdiğim birinden böyle bir şey görseydim benim de güvenim azalırdı sanırım ya... Ulen vicdansızlar neyseniz o olsanıza Allahım ya...🙄
Boş vaatler verip sonrası tamamen toz bulutu olan insanlardı bunlar çoğunlukla. Şimdi hiçbir söz ve davranış beni gönlümden etkilemiyor. "He he kesin öyledir" deyip geçiyorum 😂
Ne kadar kötü bir insani su sözleri soyletecek hale getirmek...
Maalesef 🙄
Dinine sadık bir adam, bana da sadık olur. Ruhunun sahibini unutmayan biri, kalbinin sahibini de unutmaz çünkü
Son cümle aşırı deftere yazılıp bakmalık yahuu...🌸
Buyur tepe tepe kullan ☁️ Bende az söz dızlamadım ehehhe
Ucunda beni kaybetmek pahasına da olsa, bana yalan söylememesi, yalana tenezzül etmemesi..
Yani yaptığı hatanın bedelini ödemekten geri durmaması, sadakatini gösterir..
Çünkü sadakat, karşındakinden de üstündür..
Hiçbir şey sadakatli olduğunu göstermez ben inanmam
Aa niye?
Bu dünyada ben herkesten her şeyi beklerim 😂
Nedir bu güvensizlik seli yahu sjdjdh
Doğuştan güven sorunum var 😂
Kendimi bunca güvensiz insan selinin arasında suyun üzerinde tahtadaya tutunan son güvenli insan gibi hissediyorum 🥺🥺
Yaa kıyamam fıstığım🥺
Duvarda beni seviyor olabilir ama hissettirmiyor eğer ortda gerçek bir sevgi varsa bu kesinlikle davranışlarına harektlerine yansıyacaktır. Gönülden seven adam aldatmaz sadakatinden şüphe ettirmez ben böyle düşünüyorum..
Verdiği söze sadık olup olmadığı çok şey anlatır aslında insana. Bir de tabii ki ince düşünen bir insan olması. Naif ruhlu bir insansa aldatmaz.
Bir şeyleri saklama çabasında değilse hatta gönüllü olarak hareketlerine bana haber veriyorsa anlarım. Ayrıca dipnot: Ben bebekliğimden beri aynı berbere gidiyorum 😂
Bir insan yalandan ne kadar nefret ediyorsa o kadar sadıktır yalan söylemeye alışık tiplere pek güvenmem
Sadakatli gösteren değil sadakatli gini sahteden gösteren davranışları sayabilirim abslarda ilgili davranması hemen yazması kıskanması
bence karşı cinsin üstüne çok titreyen, ince düşünceli olması.
Şeffaflık en önemlisi en ufak bir detayı bile senin için veriyor ise bu sadakatin dibidir..
Yanında olmadığım zamanlarda ben varmışım gibi hareket etmesi
Kimseye tam anlamıyla güvenmem. Aldatmaz yapmaz dediğimiz insanlar bile yeri gelir yapar.
😁😁 ben çok değiştiririm ozaman berberlerden birini seçeyim lazım olur 🤣
Gözü sadece seni görür, sadece seninle ilgilenmek ister
Arkadaşının sevgilisiyle çıkmayan adam sadık adamdır
Bu zaten olması gereken bir şey ama...🙄
Asko bazı erkolar aralarında bunu sorun etmiyor
Şaka gibi 😵
Size en ufak şeyleri bile söylemesi ve güven vermesidir.
Bu da çok doğru...
Tipsizlik. Tipsizse hiç bir kadın evet diyemeyeceği için istese de aldatamaz. Ama tipsiz erkekle hiç bir kız sevgili olmayacağı için zaten aldatabileceği sevgili falan yapamaz.
Sadakat konusu hiç ilgi alanıma girmedi bilmiyorum. Aldatma tek tarafli bir eylemdir bende. Fiili işleyene vicdan azabi ve pişmanlık verir. Sevgisini kirletir.
ilişkide geri adım attığımda bir şeyler için çanalamıyorsa o adamı ben baştan aşağı sorgularım
Koyu Fenerbahçeli adam...
😂😂😂
telefonu hep ortada olması..
tabi hiçbir zaman emin olamazsın..
O kalbe Allah önce Allah olmalı ozmn bilirim ki zarar gelmez
ailesine düşkün biri olması olabilir
Bana sadık olan adam bana sadıktır 😅😅
Bana her şeyi olduğu gibi anlatması
elbette yok kara kaş ela gözemi bakıyorlar :D
Merhametli olması
Beni örnek alması
özelden yazarrmısınn