Bir ilişkinin size ya da karşınızdaki kişiye zarar verdiğini nereden anlarsınız?

Bir ilişkinin size ya da karşınızdaki kişiye zarar verdiğini nereden anlarsınız?

Eğer bana zararı varsa ya da sevdiğim kadına zararı varsa bunu anlamak zaten benim için oldukça kolay olabilirdi eğer ikimizde acı çekiyorsak ya da mutlu değilsek ya da bu tür olumsuz durumları yaşıyorsak o zaman ben ilişikinin acı verdiğini ya da zarar verdiğini anlayabilirdim yani mesela ilişkim de ki hatalarıma bakarım sevgilim mutlu mu? beni seviyor mu? ya da onu mutlu edebiliyor muyum bu soruları sürekli kendime sorardım kısaca kendimi sorgulardım eğer iletişimsizlik gibi şeyler varsa ya da anlaşamıyorsak veya sürekli ayrıl barış ilişkisi yaşıyorsak o zaman zarar veriyor derdim ben.
Cevap
10Cevap
Mutluluktan çok üzüntü getiriyorsa, kavgalar, tartışmalar, tahammülsüzlük eşlik ediyorsa
Mutluluk vermekten daha çok gözyaşı veriyorsa
mutlu değilsin sürekli sorun yaşıyorsundur ufak meseleler bile büyüyordur filan liste uzar gider böyle
toksik bir ilişki ise
yani ayrılıp barışmalar oluyorsa
araları bir gün iyi beş gün kötüyse
her fırsatta durmadan ayrılmak istiyorum diye birisi söylüyorsa
çekilmez o ilişki
Uyum yoksa ve karşılıklı anlaşmazlık çoksa zarar vermeye başlamıştır.
Bugün uzun yazasım yok, bu konuyu sayfalarca anlatabilirdim yoksa.
daha az zman geçrimeler, hitaplar, gün içerisidneki aramaların mesajların azalması veya zamanla kesilmesine
ilişki adına çaba göstermek artık zor gelir
Onu karşılıklı sorarak öğrenir ona göre devam ederim
Anahtar kelime mutluluk mutluluk yoksa ilişki zarara Doğru yol alıyordur
Mutsuzsa zarar görüyordur ya da zarar veriyordur. Zaten bahaneler de başladıysa geçmiş olsun...
Anlaşamıyorsak, uzlaşma yoksa sürekli tartışma varsa
Yorulursun beyin olarak
Anında anlarım
İletişim bitmişse, her türlüsü
Anlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?