Sevgilim çok kıskanç ve kavga ederken kendini kaybediyor küfür ediyor?

Merhaba 2 yıldır sevgilimle beraberiz çok kıskanç arkadaşlarıma kıyafetime herşeyime karışıyor ona göre Bi kız makyaj bile yapmamalı dikkat çekmemeli dışarı çıkmamalı biz beraber yaşıyoruz ve hiç beraber bir şey yapmıyoruz çünkü sürekli beni suçluyor kıskançlık yapıp ve bana kötü iftiralar atıyor bu gn eve geldiğimde Eve geldm apartmana giriyorm kapıcı ddiki zil değişiyor müsaitmisnz her daireyi yapıyoruzBnde ddm ki erkek arkadaşım evde yok o gelince yapınO da tamam ddi 10 dk snra zil çaldı erkek arkadaşım geldi sandm ama zilciler gelmişti sonra geldin dedim iftar yaklaştığı için hemen yapakm ddiler yaşlı Bi amca evin de dış. Kapısı ztn açık erkek arkadaşım geldi eve nasıl adam alırsın falan ddi bnde olayı anlattım beni suçlamaya devam etti ve ben buna asla yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum mesela annem eve çamaşır makinesi bozulunca tamirci geliyor onun gelmesi suçmu burada da ziller bozuk yapıyorlar tüm daireleri sonra sevgilim bidaha yaparsan senden ayrılırım ddi bende ayrılırsan ayrıl ne kdr kötü zihniyetin var ddm sonra o eşyaları savurdu ve bana çok ağır bir küfür etti daha öncede etmişti affettim ve yine etti. Ne yapmalıyım Bn

Sevgilim çok kıskanç ve kavga ederken kendini kaybediyor küfür ediyor?