Nisan 13 gibi 32 yaşıma gireceğim
Böyle 40-45 yaş arası , zengin kültürlü ahlakli çocuksuz hiç evlenmemis hiç zina yapmamış şefkat dolu beni çok sevecek bir koca bulabilir miyim
Nisan 13 gibi 32 yaşıma gireceğim
Böyle 40-45 yaş arası , zengin kültürlü ahlakli çocuksuz hiç evlenmemis hiç zina yapmamış şefkat dolu beni çok sevecek bir koca bulabilir miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
45 yasında ve bu özelliklerde ya magarada yasamıs olması gerek ya da bir dizi film de görürsün :D
Paketmi olsun servismi ketçap mayonez de istermisiniz
Bulamazsın sen hiç yapmadan nasıl durdun hatta asıl soru bu
45 yaşnda hiç zina yapmamış evlenmemii mi böyle biri neden seni istesn ve böyle biri varsada sana yalan söyler
32 yaşındasın o yaşta birini napicaksin ayrıca bulamazsın
Niye bulamim yaşım genc yaşlı değilim ki
Gencim diyip yaşlı istemen biraz anormal değil mi
Bu yaşa kadar bulamamissin ayrıca demekki bir yerde sıkıntı var
Benim yasitlarim çocuk gibi davranıyor ben kaldıramıyorum olgunlaşmamış insanları
Saçmalama istersen olgunluk yaş ile mi alakalı sadece gün gelicek o çocuk gibi davranan kişiyi isteyecek duruma geliceksin
Ben ice dönük bir insanım karşıma çıkan dışa dönük ergen bir erkek kırk yaşından önce çocuk ayrıca karşılaştığım sıkıntı hep benden küçük karşıma cikmasi olmasi
Ayni yaşta işte 35 işte de ilerisi çok hem seni memnun edemez yanlış anlama hem de hemen yaslanicak biryere götürmeye kalksan diycek yorgunum bilmem ne onda da çocuk oluşu devreye girmeli adam yaşlı nasıl uğraşsın seninle
Ben 40-45 yaş arası istiyorum on sekiz yaşında bile kendimden 15 yaş büyük birisini hep istedim
Bende diyorum ki gerek yok olgun olsun diye yaşlı biriyle evlenme
Önerin var mı varsa yasitim ve olgun aynı zamanda maddi durumu iyi
😅 nerden bileyim ama inşallah uzulmezsin he bide güzel olman lazım
Çok şükür elim ayağım düzgün
Zaten bak yanlış anlama ben sen güzel ol falan diye demedim isteklerin karşısında karşı taraf bir şey isteyecek illa ki yaşlı adam yasliyi napsin güzel kadın ister ama yine diyorum o şekil olmaz birdaha düşün denk gelenler olgun değil diye yaşlı seçmen doğru mu
Erkekler geç olgunlasiyor ben de karşımda pişmiş olgun erkek istiyorum çocuk gibi birisini istemiyorum
Ya mesela 30 yaşında birisinin çocuk olduğunu nerden biliyorsun tanımadan etmeden 40-45 olması mi gerek saçma erken olgun olan da var
Bu benm zevkim
Sen bilirsin ama ben pişman olucagini düşünüyorum
Merak etme pişman olmam
Çok merak ediyorum inan
Neyi
Dalga geçiyorum
40-45 arası zengin genelde önceden evlenmiş oluyor
Evlenmemiş ise onda sıkıntı vardır kanka
3 TL farkla renkli gözlü olsun mu
Aynı kriterlerde birini bulursam bende evlenecem
Bulursun burada jasjsj
40 45 fazla değilmi