Eski sevgiliyle birlikte olmak?

Altı ay oldu ayrılalı dün gece eski erkek arkadaşım bayağı aradı buluşmak iÇin bayağı zorladı hala cok sevdigim için gittim buluşmaya arabada bişeyler yaşdk, birlikte vakit geçirdik iki saat sonra eve dönünce aradı eve girdin mi dedi az biraz konuştuk yine engelli kalacaksın bende önemli bişy olursa bana İnstagram’da biyografinden mesaj yaz ben profiline girer bakarım bu görüşme ve konuşmamız sürekli hale gelemez bazen arada bir olur seni çok özlüyorum faln yaptı ve sonra ben kabul etmedim sürekli olmayan bir şeyi barışmak yoksa kabul etmiyorum falan dedim bu gidişatın akıbeti ne olur sizce birbirimizi cok seviyoruz ayrıldık onla altı ay önce beni terk etti diye ben inadına bi şeyler yaptım canı acısın diye onlardan dolayı affedemiyor beni ama seviyor ve özlüyor dün en son tutamamış kendini ve buluşmak iÇin bayağı diretti cok özledim dayanamyrm artık dedi , gel yaşayalım olalım biz belki De telefondan anlaşamadık bizim bi şeyleri yeniden yaşamamış lazım birbirimize dokunmamız lazım belki de yeniden bi şeyler olması iÇin dedi , gittim yattık barışırız sandım ama yok İşte lanet olsun yok bugün baktım yine engellemiş
Eski sevgiliyle birlikte olmak?