Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok erken bir yaş. Ama önemli olan senin kendini evliliğe hazır hissetmen. Mutlu olmazsın demeyeceğim çünkü bunu biz bilemeyiz, herkesin evlilik hayatı bir değildir. Burada söylenen kötü sözleri kafana takma, herkesin olgunlaşma yaşı farklıdır. Sen erken olgunlaşırsın, başka birisi 30 yaşına da gelse olgunlaşamaz.
Benim erken bulmamın tek sebebi şu an elinde bir mesleğinin olmaması. Evleniyorum diye sakın eğitimini bırakma. İleri zamanda kendini güvence altına almak için elinde bir diploman, işin olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErken evlen erkende eşinden şifanı kap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19da da bebeği kucagina alırsın tamam
11 Yorumla
Soran+1 yılevet inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çok erken bir yaş maalesef yani 17 yaş zaten daha çocuk bir yaş. ben 23 yaşındayım ben bile erken olduğunu düşünüyorum. evlilik ciddi bir konu bu kadar erken yaşta karar verilebilecek bir konu değil yani hayatı9nı yaşamak kendini geliştirmek varken evlenmek çok saçma geliyor. ama sizin kararınız yani böyle karar verdiyseniz böyle mutluyum diyorsanız bence kimseyi dinlemeyin hayat sizin sonuçta..
mutluluklar dilerim her şey gönlünüzce olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılSen 18 yaşında ne görmüş ne biliyor olacaksın ki? Daha evlilikten bihabersin dengelerden bihabersin fiziksel olarak hala büyüme çağındasın. Henüz ergenliktesin. Söylenen bir sözün 40 boyutu olur evlilikte bunu değil bilmek şu an bile ilk kez benden duymuşsundur.
Ya çok dik başlı olursun ya da çok ezik. Ortasını sağlayacak bir hayatın olmadı ki.
Baksana sorduğun soruya erken mi diyorsun. Bu gökyüzüne bakıp bu gökyüzü mü demek gibi bişey. Çok açık değil mi neyini soruyorsun! Hiç bir şeyin orta yolunu bulamayacaksın hep kendini ifade edemeyip yanlış anlaşılacaksın içine atıp duracaksın. Üzüldüm açıkcası.
210 Yorumla- +1 yıl
Erken olabilir fakat yaşına göre bir insan yargılanmamalı. Yaş değil yaşanan olaylar insanı büyütür olgunlaştırır
- +1 yıl
@aylinbeyazit 18ine kadar ne yaşayabilir ki
- +1 yıl
Herkesin hayatı bir değil maalesef. 19'uma yeni girdim şu an benden onlarca yaş büyük insanların bile alamayacağı sorumlukluklara sahibim. İnsanı yaşadıkları, aldığı sorumluluklar ve tecrübeler olgunlaştırıyor. Herkes aynı değil 18 yaşında tek derdi okumak , gezmek olan insanlar da vardır 18 yaşında hayatın tüm yükünü sırtlayan insanlarda o yüzden herkesi aynı kefeye koymamak lazım.
- +1 yıl
Bu arada başlık sahibi güncellemede "ergen" kelimesine takılmış. Düşünsenize kadınların ergenliği 18ini doldurana kadar devam eder bu bilimsel bir şeydir ve bunu dahi algılamaktan uzak bir şahıs evliliğe hazır olgun öyle mi? Gördüğümüz üzere verdiği tepkisi çocuk olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Hatta tepkileri çocukluğunu algı noksanlığını yüzeysel algıladığını kişilerin manalarını kavrayamadığını ve daha pek çok şeyi ortaya koyuyor. Şu haliyle yanlış tercihler yapacak ve HAYAT DERSİNİ alacaktır. Bazı insanlara bin nasihatte versen boş sanırlar ki aleyhlerine konuşuyorsun bu insanlar ille ki musibeti yaşayacak ki ne demek istendiğini anlasın ve acı şekilde dersini alsın. Ben uyarımı yaptım ve tepki gösterdi o halde "hayat dersine" hazır olsun kendisi. Çok acı olacak kocası akrabası komşusu kaynanası eğer olursa bebesi hayat her yerden yumruklayacak ve bu kafanın hiç şansı yok.
Soran+1 yılaynen cocugum ben daha bebsgim evet evleni evlenmez cocukda doguracam var mı itirazı olan varsada umrumda degil bu benim tercihim bu benim hayatım
Hayat dersimi almak istiyorum evet- +1 yıl
Hayat dersini almak için çok kasma zamanı gelince ağır ağır tadacaksın kaçamayacaksın. Bilime bile meydan okudun ergen kelimesine takıldın ya başka bir ispata ne gerek var. Keşke iyi bir hayata hazırlıklı olsan.
Soran+1 yılbwn hazırım hayat bildigi gibi gelebilir.18 yaşındayım bir oglan beni cocugumla bırakdı diye aglamam ben yıkılmam O Konuda merak etmeyin dışım 18 gibi olabilir ama benim yaşadıgım 40 yaşındski adam yaşamamışdır Hemde bsn nişanlıma gözüm kapalı güvenirim o konu dada merkak etme.
- +1 yıl
Bende öyle şeyler yaşadım ki 36 yaşındayım 70lik dedelerin çoğundan daha tecrübeli ve olgunum. Sana mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılteşekkürler
- 8 ay
Ay amma boş yapmışsın ya 😂 modern zaman hurafeleri kadınların fiziksel gelişimi 16-18 yaş aralığında %100 biter kendinle çelişiyorsun tecrübe ve bir şeyler görmek yaşamak yaşla alakalıysa 70’lik dedelerden nasıl daha olgun oluyorsun? Her 18 yaşındaki bir olmaz herkes aynı hayatı yaşamıyor artık kızlar erken gelişiyorlar ergenliğe girme yaşı 8’e kadar indi ergen olduktan 2 yıl sonra boy uzamaz kızlarda. Erken evlenip mutsuz olan kimse görmedim artık herkes en erken 26-27 yaşında evleniyor ama boşanma oranları çok yüksek
+1 yılAÇ ESRA ERaç esra erolu izle. oradaki hikayeleri bir izle. 15 yaşında evlenip 20 yaşında 3 çocukla ortada kalanları izle. siz aklınızı mı kaçırdınız? kendi ayaklarınızın üzerinde durmadan evlenmeyin. aile oramından kaçmak için de evlenmeyin. hayatınızı mahvedersiniz.
13 Yorumla
Soran+1 yılortalıkda yüzsüZ erkek cok ve bazı kızlar buna inaniyorlar benim ki öyle dwgil
- +1 yıl
bir kadın kendi ayaklarının üstünde durmadan evliliği düşünememeli. çok pişman olacaksın. "gençliğimi yaşamadan evlendim keşke evlenmeseydim" diyeceksin. bir insanlar aynı evi paylaşmak kolay bir şey değil. aynı evin içinde çok farklı oluyorlar. bir insanı iyi tanımanın bir diğer yolu onunla aynı evi paylaşmaktır. şimdi sana güzel fikir geliyor ama çok pişman olacaksın. düşünsene 20 yaşına geldiğinde senin yaşıtların gençliğini yaşarken, sen kucağında çocuk evlilik gibi bir sorumluluğu sırtlanmış olacaksın. şahsen ben böyle bir hayatı asla istemiyorum. benim istediğim hayat bu değil
Soran+1 yılteşekkirler yorumun için ben pişman olacagım şeyi secmem
+1 yılBence çok erken
18 yaş evlilik sorumluluğu almak için oldukça erken
Senin fikir ve düşünce yapın daha yerine oturmadı
Duyguların düşüncelerin kıpır kıpır
Bu yüzden yanlış karar verme ihtimalin oldukça yüksek
Erken yaşta yapılan evliliklerin maalesef bir çoğu boşanma ile bitiyor
Sen daha çocuk sayılırsın evlilik yapman bence uygun değil
Bir daha düşün bence
13 Yorumla
Soran+1 yılannelerimiz babamız 15 yaşlarındaykdn evlendirilmiş ben yinede 18 yaşındayım
- +1 yıl
Bak canim annen baban zamaninda yapacak bisey yok aile evinde de zaman gecmez deyip evlenmis olabilirler ama Şu an durum ouke değil evlenme unv oku kendini gelistir daha ilerde yine ayni kisi ile evlenebilirsin analarimiz babalarimiz zamaninda evlenmekten baska yapabilecekleri bisey olmadigi icin evlendi aile evinde baskı egitim desen yok kizkiza gezme yasak ama Şu an hayatini bilmiyorum bunlar senin icin mumkunse evlenme lutfen ozgurce yasa hayatini yine nisanli kal ama evlilik icin gercekten cok erken ben 26 yim evlilik nasip kismet diyorum 24 en uygun yas
Soran+1 yılgüncel...
+1 yılÇok erken değil mi yaa? Hayatını yaşamak varken, ne bileyim yanii… Ben şu an kendimi senin yerine koyuyorum, aynı yaştayız. Ayy yapamazdım galiba ben. 😂
Tabii herkesin karakteri farklı, kendini hazır hissediyorsan, belki de iyi bir şeydir ama 18 yaşındasın, bence hemen karar verme.01 Yorumla
Soran+1 yılyani dedigin gibi 30 yaşında olup hicbir şey bilmeyen var 16-17 olup herşeyi bilen var
+1 yılBen erken olduğunu düşünüyorum kişiden kişiye göre değişir. Evlilik herkesin iliskisine göre degisir. Bende çok korkuyordum çünkü evlilik sadece bana kısıtlanma gibi geliyordu ve ev sorumlulukları... Ben o yaşta evlenseydim karşındaki insana da göre değişir fakat ben yapamadım ama sen yapabilirsin belki.
00 Yorumla18 yaşında kendinizi neden büyük saniyorsunuz anlamıyorum. Yanlış anlamayın kesinlikte kınamıyorum ya da yapamazsınız demiyorum. Ama egitimin varken neden evliliği düşünüyorsun ya da şöyle soruyum neden bu acele? Kendinize biraz zaman tanıyın en azından sen egitimini bitir. Birbirinizi daha iyi tanıyın. Sorumlulukları bilin. Bu işler çocuk oyuncağı değil. Aynı evin içine girincede her şey bitmiyor. Ah be ah neyse kendinizin kararı. Kesinlikle çok erken
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. allah herseyin hayırlısını versin seninde kaderın buydu alın yazın bize sana mutluluklar saglıklı günler dılemek düşer zekı kızsın sen bi yola girdin artık geri dönüşü olsada senin için fark etmez cunku daha 18 yasınadasın yalnıs yapmaya cok zamanın var belki hata yapıyorsundur allah bilir ama sunu unutma yasadıkca herseyı daha iyi anlıyacaksın doru yolu ama öyle ama böyle bulacaksın tek dılegım senden anneni asla üzme o nederse onu yap mutluluklar dilerim
00 YorumlaSen daha cocuksun yahu ben anlamıyorum bu erken evlenme hevesini insanlardaki kendine yatırım yap kendini önce bir tanı yıllar sonra keşke diyip pişman olmaktansa önce bir hayatı gör insanları gör kendini geliştir kendi ayaklarının üzerinde dur ondan sonra birisi ile hayatını birleştirirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kızları, erken yaşta yaptıkları yanlış seçimlerden kimse sorumlu tutmaz. Daima erkek sorumlu tutulur. Toplumun cinsiyetçi yargılama biçiminden kaynaklanıyor bu.
Mesela hiçbir kadın fuhuş bataklığına kendi isteğiyle girmez. Nedense hepsi erkekler tarafından o bataklığa sokulmuştur, zorlanmıştır, kandırılmıştır ya da mecbur bırakılmıştır. Dramatize ederler. Yersen.
Diyeceğim o ki, sen memnunsan kimseyi takmana gerek yok. Bana sorarsan erken ama sen bilirsin tabi.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılister kız ister zoruna gitsin. ergenlik kafasıyla evleniyorsun yok aşığım yok seviyorum bunlarla evlilik yürümez sadece. kimse sana bir şey yapamaz bilmem ne yaptıktan sonra avukata gitsen nolur? bu kafayla evlenip 2 sene sonra cocuk yapıyonuz 10 sene boyuncada ağlıyorsunuz evliliğim şöyle böyle diye. elinde ne mesleğin işin var? kaç sene tanıdın adamı? bu tür evliliklerin sonunu görüyoruz. zaten sen burada yok değil evlen dememizi duymak için sormuşsun.
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıla yakın ilişkimiz var 15 bin tl maaşı var evi var. Bu arada fazla haddini aşarak yapmışsın bj yorumunda
herkesin evlen demeyimi bekliyordun demişsin ya hayır beklemiyordum ama sizin hayırınızla bçr şey degişmeyecek söyleyim- +1 yıl
değişmicek ise neyi soruyorsun erken mi diye? erken olduğu belli zaten. haddimi aşma değil gerçekler acıdır işine gelmez. 2 yıla yakın dediğin ilişki zaten 15 16 ta başlamış ergenlik ilişkisi. daha kendine bakacak olgunluk tecrüben yok evlilik götürcen. siz sadece aşk seks sanuıyorsunuz. hayat şartlarını zorluklarından haberiniz yok
Soran+1 yıldedigim gibi sanane altına yatan benim aglayacak olan benim boşanacak benim cocuk isteyen benim sordugum soruda vazgecerim yazmıyor haddin olanı kadar konuş ha buarada evet gercekler acıdır
- +1 yıl
haddimi sana sorcak değilim bana burada ergen atarı gideri yapma. senin gibileri çok gördük zamanında onlarada bunları söyledik aynı senin gibi ergence atar yaptı. şimdi boyu kadar cocuguyla dul geziyorlar. anan değilim baban değilim banane senin evliliğinden.
Soran+1 yılaynen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı erken bak aşırı aşırı. Ardından ne açıklayacaksak açıklayalım bu ilk söylediklerim önemli ve net. Sen daha hayata yetişkin bir zihinle bakamamışken bir de evlenip hayatına bir ton sorumluluk mu almak istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet istiyorum anne olmak eş olmak istiyorum o zorlugu tatmak istiyorum.
- +1 yıl
Sana onun zorluğunu anlatırdım da sen anlamak istemiyorsun. Eğer sen de erken olduğunu düşünmeseydin böyle bir soru aklının ucuna gelmezdi sormazdın bile.
yorumlarda herkes sana yardımcı olmaya çalışmış senin yaptığın ise atar gider. Madem öyle yapacaksın neden soru sorarak insanların fikirlerini merak ediyorsun? Eskiden ailelerimiz 15-16 yaşında evleniyor demişsin onların hepsi sanki çok mu mutluydu? O zamanla bu zamanı kıyaslama. Evliliği 40 yaşında bile yaparsın ama 40 yaşında eğitimine yön vermek çok zor olacaktır. Keşke önceliğin koca yerine eğitim, hobi ve kendi hayatın olsaydı. Umarım pişman olmazsın.
+1 yılBende 18 de evlendim kendi isteğimle ve o günü hayatımdan silmek için neler vermezdim şimdi kızım var ve neolursa olsun asla kendi istiyorda olsa ölürüm de evlenmesine izin vermem sonuna kadar karşı çıkarım
01 Yorumla
Soran+1 yıltercigler ve maleaef etraffa iki yüzlü erkekler cok
+1 yılAşkın yaşı olmaz ama evlenmenin yaşı olur. Bence bu yaşlar kendini, insanları, dünyayı, hayatı tanıma, okuma, eğlenme yaşları. Evlenince sorumlulukların söylediğim şeylere izin vermeyebilir. Hele çocuk olunca daha da kısıtlı bir hayatın olacak. Benim de aileme kalsa o yaşlarda evlenirdim ama ben okumayı tercih ettim.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen tercih etmedim. Kendimi hazır hissetim ve oldu
- +1 yıl
Sen bilirsin ben gördüklerimden yola çıkarak böyle düşünüyorum.
+1 yılYani açıkçası hayatta belli bir planner olması gereken üniversite okuması gereken ya da belli hedeflere odaklanması gereken yaşta evlilik yapmak bence çok erken ama sizin bulunduğunuz ortamın şartları bilmeden de değerlendirme yapmak yanlış olur
10 Yorumla
+1 yılYok. normal. neden erken olsunnki. eskiden. daha erken evleniliyodurdu. ayrılık falan hic görmedim kolay kolay. duymadım da. ama simdi.25 30 yasında. evleniyor insanlar 2 3 yıl sonra. ayrılıyorlar. anlamadım. bisey
00 Yorumla
+1 yılOnlu yaşlarda evlenmek tamamen cahilliktir kimse kusura bakmasın hiç mi hayalleriniz yok okumak gibi kendini geliştirmek gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılgüncel...
+1 yılElbette evlenilir de yani bence erken hayatim ilerde pişman olabilirsin ama zaten nisanlanmissin bu saatten sonra bozmak olmaz hersey iyi olur senin için umarım artık takma mutlu olmaya bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erken diyenlere aldırış etme, işiniz gücünüz yerindeyse gayet normal. Geç evlenenler 50 kişiyle flört edip evleniyor sonra kocasını beğenmeyip sağa sola saldırıyorlar
00 Yorumla
+1 yılSana bir şey diyeyim mi? Acele etme daha çok erken kendinize biraz zaman verin ne varda evleniyorsunuz? Bu yaştaki düşünceyle 22 25 yaşındaki düşünceler çok farklı.
00 Yorumlabence doğru kisiyse erken degil ama doğrular kisi olup olmadigini anlayacak olgunlukta olman lazım bir, ikincisi o kisi senin dengin mi, bu is sadece senin yaşınla ilgili degil onunla da ilgili
00 Yorumla
+1 yılyaşla alakalı bi durum değil bence aynı yaştayız seninle bende 18 yaşındayım bir sevgilim var fakat çok erken bence ne aceleniz var ki 20 olup bir işe girip birikim yapsanız keşke
00 YorumlaÇok erkek yaşta evlenmeyi hatta hiç evlenmeyin kızlar ekonomik özgürlüğü eline al hayatını yaşa yahu
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenince hayat bitmiyor
Sen kendini hazir hissediyorsan yaşında reşit kimseyi ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılBenim ablam da aynı hatayı yaptı saçını başını yoluyor şu an pişmanlıktan
03 Yorumla- +1 yıl
25 olduğunda tekrar konuşalım
Soran+1 yılgünceli oku ve yorum almıyorum artık
- +1 yıl
Tamam knk görürüz
Yaş olarak erken baya ama yaşantınızı bilmiyoruz. Çevrenizden Ailesini tanıyorsanız iyilerse sorun yok iyi ömürler geçirmenizi dilerim
00 YorumlaDaha sonra zihnin açılır, akıllanır evlenmezsin. Hazırda tam abazan duygular revaçtayken hemen evlenin. Geç bile kalmışsınız :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok hızlı ilerliyorsun doğru kişiyi seçtiğine emin olmadan yapmasaydin keske
01 Yorumla
Soran+1 yılküçüklükden samimiydik 2 yılda ciddi ilşkimiz oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle erken ama gerçekten sana iyi davranısa iyi bile olur senin için. Sonuçta senin de bir cinsel dünyan var
00 Yorumla 26 yaşındayım evlilikten korkuyorum hala. Hayatın biter iyi biri değilse karşındaki kişi.
00 Yorumla
+1 yılBana göre çok erken bir karar ama karar senin, umarım bir ömür mutlu olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yıl1 sene geçmeden bak nasıl pişman oluyorsun ama iş işten geçmiş olacak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik icin cok erken nedeni ne olursa olsun bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer aranızda gerçek bir aşk varsa aşkın yaşı olmaz diyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken ilerde de erken evlendim çok pişmanım diye soru atarsın
00 Yorumla Valla evlilik birzz sana bağlı kendine güveniyorsan seviyosan en önemlisi o ama bence bu güzel yaslarini mahfetme çünkü evlilik sorumluluk gerektirir çocuk temizlik kaynana kayınbaba çamaşır bulaşık yemek hazirmisin?
05 Yorumla
Soran+1 yılnişanlımın annesi vefat emiş babasıda uzakda yeni nirisyle evlenmiş hiç konuşmuyor olada
Soran+1 yılnişanlım öyle biri degil oraya gitme buraya gitme demez
ayrıca hemen bebegç ben istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana göre çok erken evlilik yapıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten onu iyi tanıyorsun doğru kişi olduğunu dusunuyosan kendini evliliğe hazır hissediyosan evlen bide iliskiye girdiğinizi yazmışsın olan olmuş başka seçeneğin yok Şu an
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken karşına çıkanlar olacak kendini durduramayacaksin aşk konusunda
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir işin olmadığı için ve çok bir hayat deneyimi şansı olmadığı için ilişki zor olur ekonomik sıkıntılar kavgaya sürükler dünya görüşleri o yaşta oluşacağından ayrımlar olur özgürlüğü kısıtlar kültürlenme şansını düşürür yani cahil işidir
10 YorumlaHer kim ne derse desin kendi doğrundan asla çıkma. Daha 18 yaşındasın hayatını yaşa, evleneceğin bir zaman gelir zamanında evlenirsin neye acelen var? İyi düşün karar ver
11 Yorumla
Soran+1 yılkararımı vermişim zaten nişanlanmışım
Sevgili yapmak deseydin, norrrmaal derlerdi. Ben de 5 ay sonra evleniyorum ve biliyor musun onu daha önce görmüs olmayi isterdim. Tanidigimdan beri, hayatin yalniz basina ne kadar zor oldugunu ve onunla nefesimi rengarenk aldigimi fark ettim
10 Yorumla
+1 yılÇocuk yaşta ne evliliği ya 🤦♀️
01 Yorumla
Soran+1 yıl.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 23 yaşındaym evlendim ama bana bile erken diyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılerkeksin sen bencede erkeklerin yaşı olgun olmalı
Cevap sahibi+1 yılAramızda 5 yaş varken sen mi diyosun bunu 😂
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılTamam dediğin olsun jddj
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken yaş 18 uzun surmuyo o yaşın evliliği karalar degisebiliyor biraz olgunlasinca
00 Yorumla Evlenebilirsin tabikide.. ama yaşın ilerleyince tam gençliğinin baharındayken keşke acele etmeseydim diyeceksin emin ol.
10 YorumlaSonra yasayamadiklarin icin pisman olursun.
10 Yorumla
+1 yılBence baya erken ama sizin tercihiniz tabi
10 Yorumla
+1 yılNormal ama önemli olan senin mutluluğun
10 YorumlaCok erken yine Rabbim gönlüne göre versin inşallah Allah utandırmasın inşallah
00 Yorumla
+1 yılKendi isteğinle mi evleniyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Sorun ne o zaman
hazır hissediyorsun demek ki kendini
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılşu an yasal bir suç bu
07 Yorumla
Soran+1 yılaynen kendi itegimle evlenmek birde 18 yaşında vav
Soran+1 yıltutuklayin beni
- +1 yıl
Nişanlın kaç yaşında
Soran+1 yıl20
- +1 yıl
18 basta evlende anlarsın insanlar neden 30 yaşlara kadar bekliyor
Soran+1 yılevet haklısın zor evlilik ama kızlar/erkekler birbirini kısıtllıyır bençm nişanlım öyle birç degil kısıtlama kavgaya dönüyır ve sonra boşanıyorlar
- +1 yıl
Bu dahada kötü ya garninla bebeğinle dolaşırdı
+1 yıl#ortadoğu ülkesinde yaşayanların hepsi böyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Kocan kaç yaşında merak ettim.
04 Yorumla
Soran+1 yıl20
Soran+1 yılkonya nişanlım calışıyot
+1 yılya kızım biraz hayatını yaşa
09 Yorumla
Soran+1 yılniye evlenince hayat bitiyormu
- +1 yıl
Bak bana göre hayat evlenince başlıyor cünkü eğlenmesini biliyorum eşim de benimle eğlenir güzel geçer. ya evleneceğin adam değişirse? evden cıkma oraya gitme şunu giyme onla konusma vs vs. bir de hemen cocuk isterse? anlaşamazsanız ne olcak? yani 3-4 sene tanıyın birbirinizi derim
Soran+1 yılıııı cocgu ben istiyorum aslıda evlendikden hemen sonra olsun
Erken yüzük takmamızda baklemeyi düşündük somra bir sapık takıldı peşime oda yüzügü takayım adımız belli olsun dedi yoldan gecen asılıyır dedi öylece takdık işde- +1 yıl
bu kadar meraklı olma cok pişman olursun. ben bile evlensem en az 2-3 sene cocuk yapmam. bir cocugun aylık masrafı 2-4 bin tl yi buluyor parasını geçtim uykusuz geceleriniz cooooook olacak 2 sene kadar
Soran+1 yıleşimin öyle para sıkıntısı yok ac kalır yine bana bakar Bebek meselesimde cok ısrarcıyım bu konuda kimse degiştiremez."Acı cekiyorsun" sanki büyünve cekmiyorsun
- +1 yıl
acı cekmek değil para da değil mesele zaman. tam gençliğintadını cıkaracgın eğleneceğiniz zaman bebek cok sıkıntı.
Soran+1 yılbebek hiç zaman engel degildir ama sen bana aslında şunu demek istiyorsun
Erkekler dört yizlüdür sevgili oldukdan sonra nişanlandıkdan sonra evlendikden sonra bebek olduksan sonra
ama saol sun nişanlım sizin gibi degildir- +1 yıl
Pardon da beni tanımadan yorum yapmanız ve ön yargıda bulunmanız ne kadar doğru? Ben hepsinden sonra da aynı olacağımdan eminim sorumluluklarım var 33 yasındayım ve hayatım tecrübelerle dolu nasıl davranacağımı cok iyi biliyorum. keşke benim gibi olsa nişanlın da 18 yasında evlenmenin yanlış oldugunu sana söylese.
Soran+1 yıltamam bazı erkler oldumu
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğin kişiyi seviyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılsevmesem niye o yaşda evleniyim
- +1 yıl
O zaman kafanı bulandırma evlen
+1 yılyok geç kalmışsın :d
10 YorumlaÇok erken akıllı ol biraz ileride pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılO ilişkiyi yürütebilmene bağlı bir durum
10 Yorumla
+1 yılAcele etme daha erken
00 Yorumla