17 yaşında nişanlandım, 18 yaşında düğünüm var. Evlilik için erken bir yaş mı?

17 yaşındayken nişanlandım şu an 18 yaşındayım ve 5 ay sonra düğünüm var. İnternetten arkadaş edindim bunu anlattımmı
kimse sana zorla bir şey yapmaz avukata gitsen yeter diyor biraz kırılıyorum dogrusu18 yaşındayken kendi isteginle evlilik yapamaz mısın sanki. Evlilk için erkenmi?
Çok erken
Normal
Aşkın yaşı olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çoğu kişi ayrıl demiş. Soruyu baya yanlış okumuşsunuz yani soruyu degişmiş oldugu için siz öyle anlamışsınız soru yazdıgım gibi cıkmadı. Ben de anlıyorum erken oldugunu farkındayım 18 yaşındayım daha gireli bile 10-15 oluyor ama anlamıyorsunuz *ergen* kelimesini kullanmayı biliyorsunuz. Herkes in aslında demek istedigi bazı erkeklerin kötü niyetli olması ama bsn 7 yıl arkadaşlık 1 yıla yakın sevgili 1 yıl da nişanlıyım
Güncellemeler
+1 yıl
biride* sen evinin içini görmedin *arkadaşlar benim ailem dagınık onunda sadece babası var ve oda uzakda yani içi dışı birisi neyse yani Herkes*Cok erken*,*Ayrıl hayatı yaşa *dsmesiyle sevdigim oglanı bırakmıyacam ilk dedigim gibi soruyu degişmiş.*Etrafım cok fazla tepki aldım sizcede erkenmi *demişdim ama siz şöyle anlamjşsınız*Erkenmi evlilk yaptım erkense ayrılacam * siz böyle anlamışsınız. Yorumlar için Teşekkürler Soruya artık yorum istemiyorum.
17 yaşında nişanlandım, 18 yaşında düğünüm var. Evlilik için erken bir yaş mı?