Gerçekten sevmişmidir?

Hanımefendiler sorum size ya da bu durumu yaşayan arkadaşlara...
Bir kız arkadaşım vardı ve bir birimizi çok seviyorduk (Ben seviyordum o da öyle derdi) 4-5 Yıldır yaşamadığımız şey kalmadı neredeyse (her şey) Benim ayrılmaz bir parçam gibiydi.
Daha sonra ne olduysa iş yoğunluğu hayat dertleri derken fazla ilgi gösteremedim hatamın da farkındaydım elimden geleni de yapmaya çalıştım son bir kaç ayda söyledim ama bana karşı hal davranış tavırları değişti sonra beni dinlememeye ve suçlamaya başladı böylesin hiç ilgilenmiyorsun diye derdimi anlatmama bile izin vermedi onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim değer verdiğimi söyledim ama anlamak istemedi. Ayrıldık 2 hafta sonra barıştık tekrardan görüştük ama bana karşı gözlerinde hiç bir sevgi belirtisi göremediğim için nedenini sordum o da artık seninle iki arkadaş gibiyiz öyle hissediyorum dedi ben de iyi düşün taşın ona göre yol alalım eğer gerçekten öyle ise söyle bana dedim.
O da benimle artık arkadaş olarak kalmak istediğini söyledi.
Sizce o kişi beni gerçekten seviyor mu yoksa sevdiğini mi sanmış Kafasına dank eder mi ben ne yaptım der mi Kaybetmemek için çabalar mı? Merak ediyorum
Yorum yapacak arkadaşlara teşekkür ederim...

Gerçekten sevmişmidir?