AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Görümcen le konuş belki abisini onun elinden almaya çalıştığını düşünmüştür böyle bir durumun olmadığını anlat
acikca söyle biri benim hakimda konusunca bana anlatma
madem beni seviyorsun sen o an agzinin payini ver ya da anlatma
goruncen bida bole bisi yaptiginda anlatima baslamadan onun sesini cek esine dinlett
Esim zaten biliyor laf soktugunda esimde ordaydi ve ona agzinin payini verdi. Ama bu sefer gelip bana ve esime sozde baskalarinin benim hakkimda ettigi yalan dolan laflari anlatiyor. bende esime bu laflar kardesinin kendi laflari olmasin dedigimde bagirdi cagirdi benim kardesime iftira atamazsin dedi. Insan esini ayri kardeslerini ayri tutmazmi?
Tabiki burada ayrimcilik var ikinizi ayri tutmasi gerek genelde erkekler eslerini tutarlar ama bu adam tuaf
sen dedigim gibi yap telwfondan. Ses kaydi ac
olan bitenleri cek aksam esine dinlet kim iftira atiyomus anlasin...
Kumpas kur görümceye , oyuna gelsin bişiler yap aklını kullan
Görümcenizle konuşmayı deneyin.. Kırıcı bir dil kullanmayın ama Yaptiğinin ama yanlis oldugunu da farketsin
beyni şeytanlaşmış insanlara doğruyu anlatmak suyun üstünde yürümek gibi birşeydir
Bence ilk başta ipleri sıkı tutman lazım sonrasında önünü alamazsın eşin madem birsey yapmıyor sen o zaman görümcene sürekli laf söyleyip kendini ezdirmiceksin
onun bana yaptıgı ne iftira deilmi de derdi ne benimle niye ugraşıyor benle naptım ona de kafayı benimlemi bozdu de sinir görümce😡 ayaklı gaste sanırım. abartan laf taşıyan insanlardan nefret ederim
Gorumcenle sorunlarını kendin çözmeye calis eşine yansitma derim evli degilim ama olmasi gereken bu birgun caya davet bir otur konuşalım de ama oyle tatlı bir dille konus agir konusma ters teper :)
Bahçelerde börülce oynar gelin görümce... Görümce bekar mı?
ıyıde esıne bunu düzgünce ve tatlı dılle anlat hayatım sende dıkkat ıstyosan fılan de ben aramız bozulmasın ıstıyorum dersen esınde sana ıyı yaklasır
Kendi ailesi ve karısını dengede tutamayan adamdan hayır gelmez. Bu işler terazi işidir.
İkisini birlikte karşına al. Yüzleştir. Konuşmadan sorunlarını çözemezin.
Sadece tavrını koy görümcen ile iyi ya da kötü muhabbeti kes mesafe olduğunu belirt fakat eşin çok yanlış bir cümle kurmuş durum tamamen muamma
Aynisini yasadimm. s esime anlattim sizin araniza qirmiyorum ne sorun varsa kendiniz halledin dedi.
Eşine görümcenle ilgili sorunun olduğunu belirtmen gerektiğini düşünüyorum.
Kocanın kız kardeşi evliliklerde tehlikelidir. Ya kocana resti çek ya da görümceni köşeye çek bir güzel haşla.
Karı kız milletinden korkulur yahu bu ne yahu, bikerede olay çıkarmayın
Bikere kaynana sonra görümce, yarın öbürkün elti, çattık yahu, bekarlığın gözünü seveyim :D
Hikaye gerçeği yansıtmıyor hacı 😜😜😜😜
Aynisini yasadim. Gorumce ortaliqi karistirmak icin vardir bosuna orumcek demiyoruz , d
Aynen öyle, işin ASLI hepsinin cins olması, ve her gelinin hikayesi aynı olması :D
bir şey deme oyunu kuralına göre oyna sende onun eşine söyle çakallık yap iyiyi oynama yoksa senin yuvan yıkılır
hiçbir şey söyleme. kendı aranızda halletmeye calısın.
Takmamaya bak onu utandir iyi davranarak bosver esini kaybetme
sen sessız kalırsan esın onu haksız gorur bırak ustune gelsın bır sey deme uzgun bır sekılde nıye boyle yapıyor anlamıyorum falan de kendını kotu yapma onları kotulemeden anlat
Görümcekmiş o bildiğin oda neymiş ben eşinin yerinde olsam ablamı iyi tanıdığım için ne yapıp ne yapmıyacağını kavrarım ben sırf ailemden diye haksızlıkda yapmam eşime.
Bence de görümcen kendi söylemek istediği şeyleri başkasının ağzından aktarıyo çünkü o söylese ona kızarlar ama er geç çıkar ortaya gerçekler merak etme :)
sen kocana bişey demeyeceksin. dersen seninde görümcenden bir farkın kalmaz. bunu gidip görümcenle konuşman lazım tatlı bir dille. eşinin doğruları görmesini sağlamalısın ona görümceni anlatmadan yapmalısın bunu...
bunda ne var şimdi başkaları sen hakında bişey diyorsa elbeteki gelip sana diyecek ya da eşine diyecek gelip bana diyecek hali yokya
Bnce bise deme Allah doğrusu neyse ortaya çıkarır zaten sen kötü olma
Kocan da ayri problemli o eve gelin giden sensin azicik onlar saygili olmayi denese?
hadi l*n saygı duycakmışın. onun kardeşi önce sana saygı duysun. evlenmiycem bn kararlıyım.
Hani o Türküdeki oynar gelin görceyi biz Yanlış anlamışız.
kocanı taktir ettim. arıza çıkaranı yakarım mantığıyla yaklaşıyor olaya
Gorumcem masus ortaligi karistirmaya calisiyor kocamda kalkip beni koruyacagina bana kiziyor nesini taktir ettin
görümcene sorsak şu an oda aynen senin gibi konuşur.
Beni cekemedigi icin konusur cunku buguna kadar ne ona laf soktum ne ugrastim
ya diyorumki oda kendini haklı görüyordur şu an. Sen mğmkğn olduğu kadar duyma görme eşinede bunlarla gitme. Belliki adam kimin ne yaptığını biliyor ve yeri geldiğinde kendi ailesinide fırçalıyor.
hacı görümce ile gelinlerin arasında her zaman sorun vardır konuyu kendin çözmeye çalış gariban kocanı bu işlere bulaştırma..
Hic bisey deme bırak zamana o zaten anlar ve gorumcen sana kötü geldikçe sen ona iyi git denemelisin:)
Görümcek o. Ben de hep görümcem olsun isterdim neyse ki yokmus
görümce eş gelin kız
klasik türk evi ve klasik boş işler
Fazla samimi olma gorumcenle araya mesafe koy.
onun hakkında da konuşma.
Gelinlik yap doğru düzgün demek ki var bir aksilik
Sen sadece doğru olanı söyle eleştiri yapma o da biliyordur ama konduramaz
Bence eşini güzel bir şekilde bilgilendirmelisin anlatmalısın yani bişeyler konunun akışı vs sonra olay kendiliğinden çözülecektir
Evlilikte şeffaflık önemli. Herşeyi açıkça söylemelisin. Gizleyeceksen duygularını evliliğin ne anlamı var?
bende görümceyim abimin eşiyle ne derdim olduysa gidip ona syledim abime değil bu resmen ara bozmaya çalışıyo ne anlıyosa
Görümcenin saçına yapış ağzını burnunu dağıt bir daha cesaret edemez
Not: denenmiştir ( %100 kesin çözüm )
zor bir durum. şahsen ilk adımı atan yanlışı yapan olucaktır. bırakın o ilk adımı görümceniz yapsın daha sonra kocanıza gidip rahat bir şekilde durumu dile getirrisiniz
Doğru yerde doğru zamanda konuş lafın sırasının gelmesini bekle tartışma sırasında asla onu söyleme
Daha o neki sen asıl ileride gör bizim ev kazan gibi mesala
bızdede tam tersı olsu abımın esı benle ugrastı durud gercek yuzu ortaya cıktı yalanlar ıftıralar abımle koptuk konusmuyoruz şu an nedır bu ınsanların bırıbırınden alıp veremedıgı. karısma uzak dur
Umarım benim görümcem olmaz :-) aaaaaaaa olmayacak gerçi :-)
senin 3 tane baldızın olacak.
3 mü 2 olsa olmazmı :-( @-_Xena_-
hayır 3 tane :(
Tamam hadi 3 tane olsun :-) @-_Xena_-
onun gerçekleri görmesi için zaman tanı er geç anlayacaktır
sende saygi duyuyorum de elinde tapu gibi kocan var maddi manevi hicbi sikinti yok bir gorumce ciktiortaya (:
bir şey söylersen sen kötü olursun. Bırak kendi görsün
Görümceni eşine şikayet etme bırak ne hali varsa görsün o konuyu evinize taşımayın başkaları yüzünden evinde huzursuz olursun
bizde öyleyiz görümcem burnumdan getiriyo bıktım valla ve ben hamileyim bide sen düşün
Görümcenin yalan söylediğini ispatlamaya çalış. ya da onun bir açığını bul sustur.
Cok zor bir durum ya. Sen yine de sakinligini koru kaleyi içten fethet
bnce eşine yansıtma. kayın baban varsa onunla konuş tatlı dille. Kesin çözüm ;)
O nasil gorumce deniycem O NASIL ES? insan esine oyle der mi once bunu bir dusun istersen.
muhattap dahi olma.. o yokmuş hiç tanımamışsın gibi davran :=)
kudursun :=)
Bütün görümceler hemen hemen aynıdır. Abi ya da kardeslerini kıskanırlar.
bence oluruna birak bazen insanlar kotuluk yapayim derken iylik yapar. bekle ve gor
Görümce değil Görümcek. Allah yardımcın olsun bacım