Görümcem sözde başkalarının benim hakkımda söylediği yalan yanlış bir şeyi gelip ya bana ya eşime söylüyor. İki defa oldu bu. Ondan öncede görümcem bana laf soktuğu için kocam ona kızmıştı. Ben kocama görümcemin bunu kasten yapıyor olabileceğini ve lafları da kendisi abartıp anlattığını söyleyince bu sefer bana kızdı ve "benim aileme, kardeşlerime saygı duyacaksın iftira atmayacaksın" dedi. Ben şimdi ne yapayım eşime ne diyeyim?
Cevabın nedir?
+1 yılbu insanlar nasıl kötülükle besleniyolar anlamam bende görümceyim ve bir görümce adayım var ben eğer ektiğimi biçiceksem kendime bir kız kardeş kazandım çünkü hiiç hiiç birşeyine karışmayan anlayışla karşılayan alttan alan yeri gelince konuşmam gereken bir yerde susan bir insanım gelinimize karşı ne için sebebi nedir bende lafı oturtmayı arkasından kuyu kazmayı beceremezmiyim alasını yaparım ama ne gerek var kardeşimle mutlu olmasından başka ne isteyebilirim allahtan sen alttan al kardeşim kendini suçsuz ve haklı çıkarmak için sesini sözünü yükseltme ve alttan alta hallet belki abisini kıskanıyodur senden ya da yaşını bilmiyoruz ama sizin aranızdaki ilişkiyi mutluluğu kıskanıyodur var böyl insanlar sen alttan al allaha havale et ;)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
azcık akıllı davran öyle gidip pat diye görümcem yapıyo bunları denir mi? Kardeşi kocan heralde senin böyle konuşmana izin vermiycek. Daha zeki davranıp sadece olayları tarafsız birşekilde anlatmaya çalış, tabi satır aralarına bunu görümcenin uydurabileceği imasını serpiştir. ama öyle bir serpiştir ki kocan senin görümcen hakkında öyle düşündüğünü anlamasın. Azcık salağa yat yani. Ayrıca şimdi gidip adama çatma sen nasıl bana böyle dersin gibi. Üzgün görün ben öyle demek istemedim de, kırılmışsın zaten sadece kırgınlığını göster. Çirkef olmayıp çok konuşmazsan kocan senin duygularını anlar zaten ve hatta durumu da kendisi çözecek. Sadece sabırlı, sakin ve zeki ol.
00 Yorumla
Görümcenin senin hakkında söylediği yalan yanlışların, yalan yanlış olduğunu kanıtla hem eşine hemde görümcene. Daha sonra al karşına eşini, kardeşine saygı duyduğunu, ona iftira atmadığını, söylediğini eşinin yanlış anladığını ve iftiraya uğrayanın asıl sen olduğunu, sadece bunu anlatmak istediğini, ama olayın sıcaklığı ve senin kızgınlığınla biraz farklı anlatabilmiş olabileceğini söyle, yanlış anladıysa da özür dile bırak akışına :))
Ama eşin esaslı adammış, sevdim davranışını ve olay karşısındaki tutumunu ;)00 Yorumla
+1 yılBu nasıl eş ben anlayamadım. Ben annemlere de defalarca söyledim, evlendiğim gün eşim sizden önde gelir bilginiz olsun dedim. Hatta annem de takdir etti, hayatın onunla geçecek bizle değil dedi. Eş dediğin en önemlin olur. Bence kafanda tam olarak ne varsa otur güzel güzel konuşun karşılıklı.
112 Yorumla- +1 yıl
Çünkü kendisi de aynı ilgiyi babamdan görüyor :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
110
Cevap
100Cevap
Ablacım bir erkek olarak cevap veriyim esini bu konularda cok sik bogaz etme ve gorumcene esine belli etmeden tavrini koy ne bileyim gorusme sikliklarini düsür biraz ayda 2 kez kapisini aciyosan bire düsür evine geldigin de misafir muamelesi goster sen gittiginde otur hanim hanimcik bir isin ucundan tutma gibi vs seyler mesafeni iyi ayarla ve yuz verme yuz bulamazsa kapina gelemez her ailede olur bunlar zamana birak ama esini sogut biraz ki akli basina gelsiin baci var baci vaaaar anlasin esmi bacimi daha kiymetli allah sana sabir versin
60 Yorumlaeşini sizin duyabileceğiniz bir yere koy ve sizi dinlemesini iste sonra görümceni de al bir köşeye ama o abisini görmesin tabi.. sonra konuştur niye böle yapıyon falan diye.. itiraf etmesini sağla.. eşini dinlemeye ikna edemezsen de odaya görünmeyecek bir yere kamera koy ve aynı şeyleri yap sonra eşine izlet.. bnce bunları yapmadan sana inanması lazım ama kardeşi sonuçta onun da yalan söleyebileceğine inanmıyo demek ki.. neyse sen benim dediğimi yap bnce umarım aranız düzelir hem görümcenle hemde eşimle :D mutLuLukLar :)
00 Yorumlakızmadana ben senin ailene iftira atmıyorum tatlı mfalan filan tarzında yumuşak konuşup bak bun seninle enine boyuna konuşalım ve bir daha böyle olaylar yüzünden aramızda tatsızlı kçıksın istemiyorum ne seninle nede kardeşinle üzülüyorum falan de işte o dışardan gelen lafların doğruluğunu sadece benden öğrenebilirsin ben senin eşinim ve sana doğruyu söyliyeceğim elbet falan de bu arada sen biraz bence pollyannna ayağına yat eşine hiç kötüleme görümceni eşin yokken yardır kadına eşin varken sakın kötüleme kardeşini ona yok bana böyle dedi şöyle dedi tersine ben kardeşini ço kseviyorum çok tatlı falan de hepberaberken o sana laf çaktığında eşin bu sefer seni korumak ister bakarki aa benim eşim kardeşime iyi davranıyor ama o onunla kavga etmek istiyor falan filan işte entrikayı sen kur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen görümceyi geçtim de, öyle eş olmaz bacım. Madem haklının yanında, iftiraya, yalana karşı çok hassas gitsin en baştan kardeşine yapsın atarını o zaman. "Benim ailem" lafı da kanımca çok çirkin. Eşinin ailesi senin de ailen olabilmeli. Aynı şekilde senin ailen de eşinin ailesi olmalı. Çok sinirlendim, adına çok üzüldüm. Nasıl böyle bir adamla evlenebildin, bilemiyorum. Allah kurtarsın.
30 Yorumla
+1 yılGörümcenle pek gorusmeyin ama bunu yaparken kocana hissettrme. Mesela ona gitme lafi oldugu zaman bir is cikar kocanı vazgecir, o gun baska biseyler ugrasin ya da baska bir yere gidin. Artik bundan sonra gorumceni kotuleme ki kocann tepkisini alma, sadece kendi masumlugunu gostermeye calis, kocani kafalamaya bak yani, adami kendine cek, onlarin lafini da pek etme
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılBu sizin başınıza gelen toplumumuzda malesef her zaman var olan bir şey gelin , görümce, ve kaynana çekişmesi bunun sebebide sizden şüphem yok yanlış anlamayın onları kastediyorum eğitimsiz , kültürsüz insan ilişkilerinde başarısız öz güven eksikliği olan insanlar eşinin ne durumda bu konularda onların size karışmaya hakları yok eşinde hata var onların ağzının payını vermiyo.
20 Yorumla
+1 yılAblacim sen evliyken sorun yasiyosun goruncenle biz daha sevgiliyiz gorumcemle ilk zamanlar sorun yasiyoduk o bana laf atmisti o kiz icin beni tutmuyosun diye ben ona laf atmistim falan filan sonuc şu an cok iyiyiz seviyorum da onu. Ama sizin durum daha ciddi evlisiniz bence esinle otur anlat ben seni hakli buldum
10 YorumlaSorunlar kişiseldir bence gorumcenle hallatmelisin acikca saygili bir üslup kendinle ilgili sorun var mı sor kendince de gördüğün sorunları anlat hepimiz yetişkin insanlariz 3. Kişilere gerek yok ama konusmanin sonucunu eşine bildirmende fayda var tabi
00 Yorumla
+1 yılAdam arada kalmıs yazık iki tarafta baskı yapıyor sanırım ya da o kndını baskı altında hıssedıyor. Bencce senın yapman gereken tek sey ona guven vermen ve aılesıyle ılgılı kouları ona yansıtmaman bırak o gorsun zaten yukarıda da yazmıssın gordugu zaman senı savunuyor bu yontemı denemelısın. Sonucta bı tarafta kardes bı tarafta es ıkısıde vazgecılmez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. Ben görümceme ailene saygisizlik yapmiyorum... Dedigin gibi ayni sekil senin ailen ve kardeslerin de bana saygi duymak zorunda diyeceksin... Bende görümce olacagim bizim gelin adayi da benim kardesimle arami aciyordu... En sonundaa mesafeyi koydum... Konusmuyorum etmiyorum... Kafam rahat :DD Kimisin de görümce sorun kimisin de gelin ya arkadas ne olacak böyle bu haller. :))
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsaf olma neyse anlat kocana öyle böyle yapıyo diye sakın korkma bide asi ol gerekirse görümcene laf sok karısma elleme bana diye ve nolursa olsun kocanla aranı bozma bağla kendine sana bişey diyemesin bide çatlat milleti tak koluna kocanı bişey olmaz :)
00 Yorumla tatlım bnce zamana bırak hiçbir şey ispat etmeye çalışma sabırlı ol biliyorumki çok zor.. sen sabredersen görmezden gelirsen esine görümceni anlatmazsan o da zamanla anlayacaktr kimin kabahatli olduğunu.. belkide seni kıskanıyordur sonuçta abisinin esisin..
00 YorumlaSabredin biraz kimse ailesinin kötü bisey yaptigini anlamak istemez ama zamanla hakliysaniz bunu esinizde görecektir siz ablan böyle ailen söyle falan deyip eşinin damarina basma ama alttan alttan imalarla görmesini sağla zamanla anlicaktir esimde öyleydi 4 bucuk yil sonra en azindan haksiz olduklarinda kabul ediyo
00 YorumlaAman dikkat et görümce tehlikelidir kocanla dengeni bozabilir kocanla bu konuyu medeni şekilde konuş karşına al görümcenin attığı lafları kanıtlamasını iste yalan yanlış konuşmasının kendine zarar verdiğini bu yüzden görümcenin yanlış bir tutumda olduğunu söyle
00 Yorumlahiç biey deme bence de ilahi adalet diye bişey var mutlaka hak yerini bulur... sen sadece eşine ailesindeher nekadar beğenmediğin bişey olsa da söyleme.. çünkü doğru bile olsa sen nun ailesini kötüledi olursun ailesi yaptı olmaz! yani görümcenin işgüzarlıkları yüzünden huzunu bozma derim
00 Yorumla
+1 yılyanı sımdı kocan da fazla anlayıssız daha bılmeden etmeden aıleme saygı duyacaksın falan demıs sende esıne yansıtma kısasa kısas oyna esıne sevımlı gozuk saygı duyuyormus gıbı gorun ama gorumcen ne yapıyorsa daha etkılısını yap kocan bıraz aılesıne karsı tutucu gıbı esıne yansıtırsan Allah korusun yuvan yıkılır
00 YorumlaAkraba akreptir unutma. Her ailede illaki bir akrep oluyor maalesef. Kesinlikle zit gitme. Gorumcen hakkinda yorum yapma esine. Ama gorumcene ayar vermen lazim. Sende baskasindan onunla ilgili boseyi duymus gibi yapip bunu direk gorumcene söyle ve deki direk geldim sana soyledim bunu bilmesi gereken kisi sensin esin degil. Birazcik akli varsa anlar hata yaptigini
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıleşinizin aile bireylerini eşinize şikayet etmeyin , bu durum eşiniz tarafından daha çok sevilmenize sebeb olabilir,
eşinizin aile fertleri sizi eşinize şikayet ediyor olabilir, eşiniz sizi tanıyorsa bunlara gulup gececektir, ha dışardan duygu asılsız olayları gerçekmiş gibi size yansıtıyorsa , o adam henuz kendi ayakları uzerinde durabilen bir adam değildir.00 Yorumla Adamın içinde bulunduğu durumun zorluğunu farkında mısın? Görümcen sana laf ediyor ona kızıyor. Sen görümcene laf ediyorsun sana kızıyor. Biraz empati yap denge kurmaya çalışıyor aranızda. Problemi şikayet olarak değil de üslubunu yapıcı bir şekilde kullanmanı öneririm. Sorunun yanında çözüm önerilerini de dile getirmelisin mesela
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞu lanet olası koca popolu kardeşine söyle lanet olası koca poposunu bize getirmesin bir daha de.
125 Yorumla- +1 yıl
@RRBBSS Allah ağlatmasın kuzum.
- +1 yıl
Katılıyorum :) @RRBBSS
görümcenin söyledikleri yalansa er ya da geç ortaya çıkar senin görümceni eşine şikayet etmene gerek yok eşin onlara iftira etmemen konusunda seni uyarmakta haklı kesinlikle tekrarlama bu davranışı sen dua et Allahtan yardım dile haklıysan Allah sabır verir ve son sözüm Allah asıl eşinin yardımcısı olsun işi zor :D
00 Yorumla
+1 yılBende bir gorumceyim ama yengem ablamdan daha yakin bana hep benim kardesim olsan bu kadar cok severim diyor. Nereye gitse beni cagirir. Abimle allaha sukur hic tartismadilar ama tartissalar abime kizarim. Yengemi korurum. Bunlar nasil insanlar anlamiyorum ya nasil bir ortalık karistirmaktir.
10 Yorumlaayy seni çok iyi anlıyorum canım benım boşver duymamazlıga ver gorumcene yap yapacagını eşin ailesini koruyan laf soyletmeyen biri anladıgım kadarıyla gorumcen sana ban su senin hakkında sunu bunu dedi deyince sorcam ona konuscam onla kımse bana boyle yapmadıgım sey hakkında laf soyleyemez falan de arayacam yarın evine gidecem sorcam falan de eger yalan soyluyorsa gorumcen bellı eder kendini sende anlarsn neyın ne oldugunu
02 Yorumla- +1 yıl
süpersin bakıyorumda artık yardımcılığada basladın ++
Bence aldirma kocan gerekeni yapmis bence hic biseyde demeyebilirdi egerki birdaha olursa soyle yatak odasi kapisini ac naz yap etkile onu öp oksa sonra bir an gozlerine bak masumca canim sikkin ama sana belli etmek istemiyorum de öp konusurken ara sira basini omzuna koy konus sonrada hos ve nazik bir sekilde rahatsiz oldugun konuyu anlat o gerekeni yapar ve cinsel iliskiye devam edin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılmesafeni koru o vakit.. bırak o laf soktugunu sansın. bırak o üstünmüş gibi düşünsün.. kalbini kırıldıgında bunu belli et.. eşinle arana girmiş gibi olmasınlar onlar ile olan sorunun onlarla çözülsün.. olayı oldugu gibi anlat.. bilmeni istedim diye eşine.. karıstırma onu ama haberi olsun olanlardan:.
00 Yorumla Senin ve ailen hakkında da bana da çok şey söylendi ama inanmadım de siyaset yap. Madem ortada dediğin gibi art niyetli bir durum var sende yap ve kocana araştır ispat etsin ne desen ne yapsan razıyım de ama aksi durumda bana başkasının lafıyla gelme gerekeni yaparım de. Ezdirme kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi gecin gorumcenle bigun alttan bir laf sok sirinlikle bakislarinla kidurt onu esinin yaninda kesinlikle tutamocaktir kendini sana bir hicikligi varsa sende hic ses cikartma aksamda esinin biraz gonlunu al o sirada pat diye onune sur gorumceni olsun bitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardimcin olsun zor bu işler. Ama yanlis yoldan gitmissin. Madem gorumcen cidden boyle seyler yapiyo. Sen neden gidip kocana dogrudan bunu anlatyosn ki. Tabikide sen suclu duruma dusersin. Sen karismiyo gibi davran kocana gorumceni savunur gibi davran ki esim ona iyi davraniyo gorumcesi laf yapiyo desin. isi bilcen ise gitmicen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi yorumunu işe katma belkide direk olarak kardeşin bugün bana bunları bunları dedi desen daha iyi görümcenede kardeşinin yanında iyi davran bişey deme yalnız kalınca ver lafını sustur bu ne canım birileri snein hakkında mı konuşuyor herkes herkesin hakkında konuşabiliyor sen önüne bak takma görümcenede bir daha bana bunları söyleme diyebilirsin yinede yanlış yönlendirmeyeyim
00 Yorumlagörümcenin sana bu şekilde davranmasından rahatsız olduğunu söyle
eğer araya perde olamıcaksa annenin evine gidiceğini
onunla mutlu olmak için evlendiğini ve hayatını zindana çevirmek için evlenmediğini söyle20 YorumlaKocanın kıymetini bil. Güzel idare ediyor. Hem sana hem ona gerektiği gibi davranıyor. Sende fazla üzerine gitme. Çok zor bir durum arada kalmak. Olaylar daha da büyürse senin yanında olacaktır eşin merak etme. Görümcen de biraz insan olsa keşke.
20 Yorumla
+1 yıleşin iki tarafa da kızdığına göre kendisini arada kalmış hissediyor. bir tarafta kardeşi bir tarafta eşi. sorunu kocanı araya sokmadan direk görümcenle halletmelisin. bilmiyorum nasıl biri laftan anlarmı ama karşına al görümceni konuş. yaptığı hareketin senin yuvandaki mutluluğunu etkilediğini güzel bir dille anlatmalısın ona.
00 YorumlaKarı koca arasına kimse girmemeli ama konu ne ne dıyor hiç bilmedimiz için bişi diyemem ben şahsen yanı
183 Yorumla- +1 yıl
@zvynxp tam bunu düsunuyordumki mesajini okudum senin :))) ne var 8 eksi alacak kadar anlamadm
- +1 yıl
Eksileyenler kocasının akrabaları heralde :D
bu şekilde sadece eşini arada bırakıyorsunz, olan ona oluyor.. sadece sen yazdın okuyoruz, görümce ne düşünüyor acaba? bu sebeple hatalar tek taraflı değildir diyorum, aranızdaki sorunları halledin adamı da bunaltıp, dışarıya yöneltmeyin..
00 YorumlaSoruyu ben mi sormusum diye suphe duydum bir an canim ciddiye almicaksin esinede visey soyleme aranz acilmasin. O konussin dursun belliki kiskaniyo iste boyle sorunlu gorumceler hep var. Ben benimkini anlatsam haline sukredersin
00 YorumlaSende oda uzak durun bence aileler işin içine girince durum kotuleşiyor 15 gün önce gelin gorumce kavgalarına dayanamayan kuzenim cinnet geçirip intihar etti.. kocan sana guveniyorsa bırak konuşsun dursun susar zaten..
00 YorumlaAdam ortada 2 nizede kızmış anlaşılmıyacak ne var bunda görümcen sana laf söyledi diye ona kızmış sen kalkıp görümcen için laf söyleyince sana kızmış yani iyi olun öyle fitne fesatlık istemiyorum demiş kısaca. olması gereken bence
00 Yorumla
+1 yılGörümcene de ki; eğer kardeşinle sağlıklı bir ilişkimiz olsun istiyorsan, laf taşımayı bırak. Kimsenin dedikodusunu yapma. Yoksa seni aileden uzak tutmak zorunda kalırım de. Aynısını kaynanana da söyle ki uyarsın görümceni...
10 YorumlaBu olay herkesin hanesinde yaşanıyodur. kocana bişey demene gerek yok gördüğün gibi seni onların yanında ezdirmiyo azarlıyo onlar yokkende sana kızıyo ama muhabbet açılmasın diye böyle konuşar konuşulmasın diye adam arada kalmış her iki tarafıda susturuyo yüklenme derim ben.
00 Yorumla
+1 yılerkekler bu tarz tartismalardan cok bunaliyormus, sen kocanla cok ilgilen cunku erkek bunalip kafa dagitmak ister her zaman buda ihanete kadar cikabilir. senin bir gunahin yoksa rahat davran, vede onemli bir kural sakin gorumcene kizma sanki umrunda degilmis gibi davran, oyle yapinca hic bir sey yapamayacak, gorucekki sen aldirmiyorsun dediklerini vazgececek ugrasmaktan
10 YorumlaBende görümceyim ama , ah bu görümceler demek yerine böyle yapanlara kızmak lazım. Her neyse görümcenle ilişkini kesmeni tavsiye ederim ona bir şeylerini anlatma mesela resmi bir ilişkiniz olsun o düzelene kadar. Eşine görümceni kötüleme eşin ailesine laf edilince sinirlenir yani her erkek sinirlenir. Bence önce görümcenle konuş düzelmezse ilişkiyi kopar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun allah yardımcın olsun sizin adınıza üzüldeüm kocanızı iyi tanımadan evlenmişsiniz ben eşinizden şüphe ederim ailesi için kendi yuvasını yıkacak tipte oldugu için..
30 Yorumla
+1 yılGörümcen sana niye laf sokuior ki. Acaba senin ona karsi yanlis bir davranisin var ya da oldu, onun icinmi sana kötü davraniyor acaba. Eger gercekten sen masum isen git kayinvalidenle kayin babanla olayi konus ya da baska görümcelerin varsa onlara danis. Eger hepsiyle anlasamiorsan senin masumlugundan ben sahsen süphe ederim abalcim.
00 Yorumla
+1 yılGorumcemle ilgili sorunlarim var de. Haci ne kadar kendini ezdirirsen o kadar ezilirsin. Dise dis kana kan ezik durma olum sende bir anne babanin evladisin bir kendine gel tavuk
00 YorumlaKocana ailesini kötülemeyi bırak. Bu onu öfkelendirir ve ailesine çevirir. Anlayışlı olmaya çalış. Böyle muhabbetleri de taa buralara taşıma allah aşkına. Bu nedir? Buradan gazı alacaksın alacaksın gidip kocana, görümcene çatacaksın. Olacak iş mi? Aile kavramı bu kadar basit mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBasitlikten soz ediyorsun baskasi senin karin hakkinda boyle boyle demek basitlik degilmi? Yalan oldugunu bildigin haldd
+1 yılgorumcenle konus bunu kaynananla konus esınle konus hıc bırı yanında degılse gorumcene bır daha benım evıme kininle iftiralarınla gelme
geleceksende edebınle gel de postanı koyda bir oturup kalsın00 Yorumla
+1 yıldoğru bildiğinden şaşma, sakın ola kendini ne eşine ne de ailesine ezdirme. madem görümcen sana laf sokuyor farkettiğinde bunu ona söyle. eşin de gitsin ailesine "karıma saygı duyacaksınız" desin
00 YorumlaAdam arayi bulmaya calisiyo napsin. Ben de gorumceyim ama dogruda birdir uyma sen ona he hi de gec kocanada laf tasima ozann seni haksiZ gorebilr araniz bozulur sorunun gorumcenleyse gorumcenle coz
00 YorumlaBence eşinizde hata var ama yinede görümcenizin kasıtlı yaptıklarını eşinizin görmesini sağlamalısınız. gerçekleri kendi görmeli
10 YorumlaGörümcelerin hepsi mi böyle yaa? Allah'ım ileride böyle bir görümce olmayayım been.
Aranızdaki mesafeyi ayarlamak çok önemli. Ne çok samimi ne de çok soğuk tutmalı ilişkiyi. Allah yardımcın olsun.00 Yorumla
+1 yılHerhangi birşey demene gerek yok, herzaman uyumlu olmaya çalış, haksız olan yaptığı haksızlığın cezasını birgün mutlaka çeker zaten.
10 YorumlaSana şunu söyleyeyim eşinde çok haklı adam ortada kalmış ikinizede susun diyor sen sus o zaten bir müddet sonra kendini ele verir.
10 Yorumla
+1 yılEe ne demisler ; görüm görüm gör taşı gördüğün yerde vur taşı :Dd
20 Yorumla
+1 yılOnlar ailende ben elalem miyim diye sor. Ben olsam beni ailesine dahil görmeyen birinin yanında durma bir tarafına sok aileni de.
00 YorumlaGörümcene başka insanların gorumcenin yanında senin hakkında nasıl bu kadar rahat konuşabildiklerini sor ve bir daha başkalarının konuşmalarını sana tasi mama sini soyle
10 YorumlaDoğruları söyle eşine çünkü gerçekleri söylersen elbet birgün senin zaferin olur aksi takdirde yalanların varsa ve onlar ortaya çıkarlarsa evliliğinden bile olabilirsin benden söylemesi.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 727 cevap paylaştı. ayni yerden es bulmak iyi bisey degil iste... neyse bulmusun madem sesini cikartma huzursuzluk istemiyorsan
02 Yorumla
+1 yılbahçelerde börlüce oynar gelin görümce.. hayydaaaa. evlere şenlik valla :D vur kafasına kazmayı abla sen öyle görümcenin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak ben annemden biliyorum sakın iyi davranma ona yüzüne bakma tersle onu kocan sana kızarsa kızsın çık git evden kendi annene kaç yani. Anneme neler neler yapmışlar. İyi niyetimden maaf oldum diyor. Hiçbişekilde iyi davranma iyi niyetli olmaaa
00 Yorumlaerkekler böyle işte arada kaldıkları zaman kimin ne yaptığını bilselerde ortamı korumak adına bazen haksz davranabiliyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (150)
Devamını Gör(195)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem