Karşı cinsten "neyi başarabilen" sizin için 1 adım öndedir?
Benim için Güllaç yapabilen.. He bir de sarma sarabilen.. :))

#Vesselam
Karşı cinsten "neyi başarabilen" sizin için 1 adım öndedir?
Benim için Güllaç yapabilen.. He bir de sarma sarabilen.. :))

#Vesselam
Her koşulda mantıklı düşünüp yerine göre hareket eden. Çizgisini bozmayan, her daim bakımlı kalabilen, ev işlerinden anlayıp kılıbık olmayan, azda olsa yemek yapmayı bilip kendine kendine idame etmeyi bilen, para kazanmayı bilmesi gibi harcamayı da bilen birisi diyebilirim.
Karakterini oturtabilmiş ve tek başına hayatını devam ettirebilecek yeterliliğe (yemek yapma, çamaşır yıkama, evi temizleme gibi) sahip kişi bir adım değil bir milyon adım öndedir
Kendi kendine yetebilen, becerikli-yetenekli (özellikle tamir işlerinden anlaması) birisi benim için bir adım daha öndedir. Bir de tamirciye para vermeyelim :))
😄😄
El işi kağıdı el yeteneği benim için çok önemli değil bunlar zaten sonradan kazanılabilecek şeyler. Fakat karakter olarak gerçekten de iyi bir insan olabiliyorsa benim için bütün özellikler tamamdır demektir. Güllacı dışarıdan yesek de olur problem değil :)
Vayyy
Cevap
3Cevap
Zekasıyla herşeyi çözen. Kendini ve ekonomik düzeyini zekası sayesinde geliştirmiş klas bir adam benim için 10 adım öndedir.
👍👍
Ev işlerinde yetenekli olan, yardım eden erkekler 3 adım öndedir. Dinine dikkat edenler de öyle
Ev işlerinde yeteneğim var ama annem beğenmediği için sürmem mesela elimi..
Bu önde mi geride mi oluyo 😄
Aynı yerde sayıklamak diyelim
O nedenmiş? Emek veriyorsun, ama beğenilmiyorsa bir daha uğraşır mısın?
Merhamet yok? Ben yaparım anam sen yorulma diyip ısrar etmek yok? Nasıl kabul edilsin yahu
Dedim, yaptım da.. Ben merhamet ettiğim için yaptım.. Arkamı döndüm kendisi yapmaya başladı..
O zaman merhametin de anlamı kalmıyor..
Çünkü zarara kendi rızasıyla girene merhamet edilmez.. Layık da değildir..
O zaman bir şey diyemem, doğrudur
Beni her daim heyecanlandıran ve yüzümü güldüren biri olmayı başaran...
👍👍
Kendi çalışıp üreten kendine her anlamda yetebilen. Herhangi bir şey için birine mahkum olmayan.
Bir erkek zaten bunu yapmıyorsa ben erkeğim diye dolanmasın bir zahmet :))
Ooooww çok sert oldu 😂 var var dolu kişisel ihtiyacını yemeğini suyunu bile alamayan var 😂
Alamayan mı var yoksa getirenin elinden yemeyi, içmeyi daha çok seven mi var :))
Yoo bildiğin beceriksiz dolu etraf 😂 Mutfak nerde? desen onu bilmeyen var
Siz nerde yaşıyorsunuz da böylelerine denk geliyorsunuz anlamıyorum ki? 😄 Sizi kendi kaderinize mi terkettiler? Böyle erkeğe denk geldiğim söylenmez çünkü..
Desem ki eski kafa yobaz kör cahil anlıcam ama değil eğitimli belli konuma gelmiş bir adam beni en çok o şaşırttı 😂 Her şeyi beyefendi görsen medeni dersin bir gün iş çıkışı hanımlar niye var ki yemek yapmak için dedi pis pis gülerek şoka girdim 😂 en cahilinden en medenisine bakıyorum ikiside aynı 😂
Eğitim cehaleti alır, eşeklik bâki kalır..
Bunu benim yanımda kimse diyemez, hemcinslerim özellikle..
Allah'ın işi gücü yok, erkeğe yemek yapsın diye kadın yarattı? Bu Allah'a da hakarettir..
Hiçbir kitapta da yazmaz, "Size kendi nefislerinizden, yemek yapsın diye kadınları yarattı" diye..
Denk geldiğim böyle bir kaç sığır oldu, aynen böyle cevap vermişimdir..
Ahbaplık edilecek insanlar değil..
Sığırlar kesinlikle değil
Sevdiği kadın için diğer tüm kadınları silebilen erkek.
Bu güzel 👍
tüm türkiye senin için 1 adım önde o zaman dkfs işte ülkesini seven gerçek bi vatandaş
Teşekkür ederim de siz kendi fikrinizi söyleyin 😄
bilemedim, nefes alması olabilir
Siz benden daha çok seviyorsunuz ülkenizi demek ki 😄😄
AHAHAHA güzeldi ahah
Kendi kalabilen, başkalarının laflarına anlam yüklemeyip kendi aklıyla hareket eden insan öndedir.
Ağzıyla atom bombası tutsa yine de kimse bir adım önde değil bağa göre.
İsviçre çakısı gibi erkekler bi başka 😃
Valla ben Türk çekiciyim.. Bin tane işi tek başıma hallederim 😄😄
Türk çekici o kadar maharetli miydi bilmiyordum 😬
Ovv... Her işte kullanılır.. Çalışmayan motor bile olsa o çekiç darbesini yedikten sonra bir daha teklemez :))
O kadar yani :)
:))
saçma sapan erkeklerle çıkmadan okuyup kendine layık uzun boylu zengin başarılı bir erkeği bekleyecek kadar sabırlı olması
Uzun boylu mu? O nasıl bir kriter 😄
ben güzel kız istiyom kızda uzun istiyor
haklısın uzun olmasına gerek yok aslında
Bir kızı senin için 1 adım önde yapan şey bu mu? Yoksa soruyu anlamadın mı?
Ne varki gullacta peçete süt karıştır döl
Dök*
Sarma da var..
Yemek ve temizlik 😂
sevsin saysın yeter
Her sevip sayan için geçerli yani
yok benim de sevmem lazım
E onu deyin dimi :))
deyindik ya işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?