Aşk İlişkileri Erkekler, zengin ortalama kadın mı fakir ama güzel kadın mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Zengin ortalama kadın Fakir güzel kadın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler, zengin ortalama kadın mı fakir ama güzel kadın mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. hep kadınlar mı zengin erkek arıyacak biz de arayalım biraz :D 0 0 Yorumla
Kylians Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Fakir güzel bile bana bakmaz ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen dış görünüşüm kötü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl güzel kadın paranın devreye girmesi için önce güzellik lazım. erkekte diğer özelliklerin devreye girmesi için önce boy lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl burdan zengin kadın arayanlara sesleniyorum antalyaya gelin heryer zengin karı dolu 0 0 Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Kalbi güzel olsun bir de ayakları 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl bence namuslu kendini egitmis normal kadın 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Akıllı olanı 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Fak fakir olsun 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
hep kadınlar mı zengin erkek arıyacak biz de arayalım biraz :D
aklı başında zeki bir kadın :)
..
Fakir güzel bile bana bakmaz ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen dış görünüşüm kötü
güzel kadın paranın devreye girmesi için önce güzellik lazım. erkekte diğer özelliklerin devreye girmesi için önce boy lazım
Fakir ama güzel kanki
burdan zengin kadın arayanlara sesleniyorum antalyaya gelin heryer zengin karı dolu
Yatakta yorulmayan doyumsuz kadın
Kalbi güzel olsun bir de ayakları
bence namuslu kendini egitmis normal kadın
Fakir kadını sadece abazalar sever
Akıllı olanı
Fak fakir olsun