Güncellemeler
+1 yıl
soru güncel
9 aydır evliyiz. Ben çalışıyorum kendisi evde çalışmıyor. Ancak nedense son aylarda özellikle 3-4 aydır iyice monotonlaştık. Hep evdeyiz. Akşam yemek ye tv izle yat modundayız. Kendisi ilgimi de çekmemeye başladı. Bu çok kötü bir durum bunu nasıl aşarız?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Sen plan yap madem aksamlari cikin dolasin. Ona giysi vs al bu sana cok yakisir bence de. Konusmadan, ona fikirlerini soylemeden bir seylerin duzelmesini nasil bekleyebilirsin ki
Doğru diyorsunuz deneyeceğim teşekkürler yorumunuz için
9 ay daha cok erken bir surec degil mi ya? Yani o evde ise sizinle ilgilenmesi lazim. Diyelim o yapmıyor henuz cok erken siz yanasin ilgi gösterin
Bencede çok erken bir süre sanki 9 ay değilde9 yıl evliymiş gibiyiz. O arada ilgi göstermeye yanaşmaya çalışıyor ama nedense benim yanaşasım pek gelmiyor. Evlenirken aşk değil mantık evliliği yaparak evlenmek istedim acaba hata mı yaptım diyorum. Seviyorum kendisini ama mantık daha ağır basmıştı.
Mantik evliligi ise boyle olmasi gayet normal. Zaten arada ask yok saygı var. Ben severek evlendiniz sanmistim.
O beni benden çok seviyor ama benimde ona karşı sevgim yok değil. Bu monotonluğu aşmak için ne yapılabilir fikriniz öneriniz varsa dinlemek isterim.
Birbirinize yanasip cilvelesin put gibi durursaniz evliligi zehir edersiniz. Cilvelesin sevgilililer gibi romantik takılın felan
Teşekkürler
onunla konuş bence bunu, ilgimi çekmiyorsun demeden tabii. d
O da bunun farkında zaten ayda bir neredeyse bu sebepten kavga ediyoruz sizce ne yapıp bu sorunun üstesinden gelebiliriz?
kavga edecek bir şey yok aslında, 1 sene süren ilişkilerde bile oluyor bu sürekli yan yana olduğunuz için çok normal. Yapmadığınız şeyleri deneyin yatakta olabilir. Senin açından söyleyecek olursam onu heyecanlandırcak sürpriz vs yapabilirsin ya da hediye alabilirsin sürpriz bir ortam ayarlayıp. O da bu şekilde teşvik olmuş olur
Yorumlarınızı dikkate alacağım teşekkürler arada sürprizler yapıyorum ama işte anlık sevinç sonrası gene aynı moda düşüyor. Kendisinin evde olması da onun psikolojisini bozuyor aslında. Çalışsa bu sıkıntılı süreci atlatırız diye düşünüyorum. Çünkü akşam evde muhabbet edecek bir şeyimiz olmuyor bu yaşadığmıız şekilde
Evet evde bunalmış olabilir bu da sana yansıyor büyük ihtimal ama normal şeyler bunlar sürekli aynı romantik heyecanlı havada olamazsınız ki... Böyle şeyler her evlilikte olur aynı evdesiniz sonuçta birbirinizin bazı hallerine anlayış göstererek daha yaşanır hale getirebilirsiniz evi ve ilişkinizi. Kadınlar en ufak sürprizden bile memnun olur, onu biraz gözlemle onu ne mutlu eder sen daha iyi bilirsin, ona göre bir şeyler ayarlarsan o da sana aynı şekilde gelir diye düşünüyorum. Çalışma konusunda ne düşündüğünü de sorabilirsin çekinceleri vardır belki açılamıyordur buna vesile olursun hem
Çalışmak istiyor iş bakıyor aylardır ama olumlu dönüş alamadı henüz
anladım, o zaman sabretmeniz gerek ikinizin de yoksa zor