Aldatmanın şakası olur mu?
📍Eşine aldatma şakası yapan adam gündem oldu. Görüntüler sosyal medyayı ikiye böldü. pic.twitter.com/l30ZZudxwr
— Dijital Gaste (@dijitalgastecom) April 4, 2023
Aldatmanın şakası olur mu?
📍Eşine aldatma şakası yapan adam gündem oldu. Görüntüler sosyal medyayı ikiye böldü. pic.twitter.com/l30ZZudxwr
— Dijital Gaste (@dijitalgastecom) April 4, 2023
Bence olmaz. Çünkü bilemezsinsin o kişinin önceden aldatılmayla ilgili travma yaşayıp yaşamadığını. Tam atlattı derken tekrar travması tetiklenir ondan sonra çal başına davulu. Riskli olmasının yanında doğru bir şey de değil. Yaşamamış olsa bile kimin eline ne geçirir böyle gereksiz bir şaka?
Aldatmaya karşı net duruşu olan insan bunun şakasını dahi yapmaz yani aslında bu bir nevi nabız yoklamaktır eğer ki deneyen kişi tepkilerinde nasılsa affedilirim hissederse o zaman onu fiilen de yapabilir. Ayrıca şaka olduğunu bilse dahi artık içinde bir kuşku oluşur ve aralarında eski güven kalmaz.
İkinci olarak da bu tarz şakaların o anlık sonuçları çok daha vahim de olabilir çünkü o an eve giren kişi bu tarz bir şeyle karşılaştığında daha dinlemeden, manken vs diye bakmadan canına da kastedebilir ki örnekleri de var daha önce yurtdışında bir kadın kocasına böyle bir şaka yapıyor ve kocası daha durumu anlamadan silahı kapıp kurşunlamaya başlıyor ve sonuç tahmin edildiği gibi yani büyük bir yıkım.
Bence hiç bir şekilde bunun şakası olmaz ben ne böyle şaka yaparım ne bana yapılmasını isterim bu gerçekten çok kötü bir şey bana yapılsa o anı hiç bir zaman unutmam şakanın bir ayarı vardır ve bu şaka değildir.
Şakanında bir çizgisi olur. Şahsen böyle bir şaka ile karşılaşsam o şakayı kocamın burnundan getirirdim bir daha şaka yapmamak için yeminler ederdi.
Saçma tavırlar, hareketler ile sırf sosyal medyada gündem olmak için rezilliği göze alıyorlar şaka gibi.
Cevap
68Cevap
Ben genel olarak şaka seven bir insan değilim zaten ki aldatmanın şakası asla olmaz. Bana göre aldatma ile ilgili kurmaca ihtimaller falan da sorulmaz. İşte seni aldatsam ne yaparsın ayrılır mısın falan gibi sorular bile olmamalı çiftler arasında.
Tiktok denilen uygulama sayesinde her türlü şaka yapılıyor. Başa bela mı, baş tacı mı bilemedim.
Bu çok absürt ve uç noktada bir şaka.. O an karşında ki insanın nasıl bir reaksiyon göstereceğini tahmin etmek çok zor.. Gereksiz bir eylem..
Hayır aldatmanın şakası olmaz hiç bir şekilde. zaten insanlar şaka yapmayı bile bilmiyor. bu tür saçma şakaları ben sevmem. kişi şaka yapacaksa bu iki kişiyi de güldürmelidir. yani bunun şaka ile ilgisi yok çok gereksiz bir şaka. belki de o kişi bunu uzun süre unutmayacak ya da belki de güvenini sarsacak. yani bu yüzden de bu tür ve böyle tarz şaka yapan sevgili ile geleceği bir gözden geçirmeleri lazım
Bunlar hep kurgu.. ama bu toplumun ahlaki özellikle saçma sapan dizilerin de etkisiyle cidden bozuldu.
https://www.youtube.com/embed/F0EcwbMOeb0Gel ahlaklı yarınlar için sende tükür, diye bu saçma sapan dizi ve tiktoker, youtuberlara savaş açasım var , cidden bıktım bu lanet düzenden.
Böyle şaka olmaz bu çok kötü ve şakası bile güven sarsıcı
Şakanın dozunu kaçımamak gerek. Bazı şeyler şaka malzemesi edip ayaklar altına alınmayacak kadar değerlidir bence, evlilik de öyle. Durduk yere eşini böyle bir senaryoya maruz bırakmak cok yanlış
Zamanında yapıldı ani bir şekilde terkettim bunun şakasını yapan insan nabzı yokluyordur net yakında başınıza gelecek felaketin haberini veriyor binevi
Namus , aş , , sağlıkla vs ilgili hiç bir zaman şaka yapılması doğru değildir bu tür şakalar hem toplum ahlakını bozduğu gibi insanın kişiliğini de olumsuz yönde etkiler
Bu yine insaflı davranmış, zamanında bu videoda gönderdiğin olmuştu. Daha beterdi.
Bu şaka bana yapılsa eşime olan güvenim tamamen sıfırlanır. Her şakanın altında bir gerçeklik yatar. Böyle bir şaka, şaka olamayacak kadar masum değil.
aldatmanın şakası olmaz
güven yıkar
gerçek mi yoksa değil mi ikilemine düşürür
şaka ile karışık gerçek mi düşüncesi insanı yer bitirir
İğrenç. Şaka mı bu şimdi? 😏 İnsanın yüreğine iner, kadın kapıdan bakıp gitse şaka olduğunu anlamasa adam sonra nasıl ikna edicek ispatlıcak şaka olduğuna çoluk çocuk işler.
Ya bunlar kafayı siyirmis bi aile. birde izleyip prim veremem. siz izleyip prim verip başımıza çıkartiosunuz şunları sımartmayın ya aşırı iticiler nasil izleyebiliyorsunuz, hayret doğrusu
Saçma buluyorum ama istiyen istediğini yapsın saten kurgu
millet fenomen olacağım takipçi kazanacağım diye kafayı yedi iyice
Sosyel medya da olan hiç bir şey'in gerçek olduğuna inanmıyorum izlemedim ama %100 kurgu olduğuna eminim.
Şu devirde evlenmeyi başarıp da aldatma şakası yapma şımarıklığı verecek ne yaşıyorlar 😂
Lafın gelişi dedim canım, karşısına doğru kişi çıkıp (bu zamanda çok nadir olan) evlenmeye karar verince bu tarz şakalar şımarıkça. Yoksa evliliğin başarı olduğunu düşünecek en son kişi bile değilim 😅
Sosyal medyada böyle şeyler çok çıkıyor. maalesef kutsal olan evliliği bile ayaklar altına alıyorlar.
İzlenme uğruna daha beterlerini de gördük.
https://m.youtube.com/watch?v=VGgggbdrWeg&feature=youtu.beOlmaz cinnet geçiririm eşim bana boyle bişey yapsa sağ kurtulmaz elımden
Yatarız valla sıkıntı yok
Esek sakası bence bu.. İnsan biran bile aldatıldığını hissetse içinden cok vahsı biri cıkabilir bunu bilemeyiz.. Yani gerek yok.
Aldatmanın şakası olmaz rezalet bir durum hemde o an bir öfke patlaması yaşayabilir tehlikeli bir durum
Olmaz tabikide zaten şaka sıkıntılı birsey bide üstüne bu aşağlık hareket keşke kadın kocasını tekme tokat dövseydi 😠😠😠
şakayi artık cok abartilar..
Böyle şaka olmaz..!
Asla olmaz ama bu kişiler sosyal medya fenomeni yani gerçek bir şaka değil.
Şaka dediğimiz şey karşılıklı iki tarafı da güldürür. Bu tür şakaları alttan alamıyorum
Kadının tepkisini ölçmüş sonra gerçeğini yapacak..
insanlar bireyselleşti
sistem çöktü
insanları yönetmek artık zor
Olmaz yani ben çok büyük tepki gösterirdim. Eşek şakası resmen..
Şakanında tadını kaçırdılar, ayrıca bunu yapıp sosyal medyada paylaşmak ne oluyor❓️😡
Şakası olmaz. Çünkü insanlar şu an öyle korkunç ki bir an içinden canavar çıkabilir daha kötü olaylar yaşanabilir. Ünlü olmak için bu kadar uğraşmasınlar
Yani iki begeni alacak diye ne hale geldiler. Sonuçta ilişki zedeleniyor
Kamera koyalım yakalanırsak aldatma şakası çekiyoruz deriz gibi bir şey.
İşte türk insanı ne hale geldi ama olsun biz böyle çok iyiyiz rahatız keyfimiz yerinde
Boş gezenin boş kalfası olunca insan bunlarla ugrasio işte 🤦🏻♀️ Allah akıl fikir versin
Bazen her şey çok abartılıyor zaten bunlarin yaptığının da kurgu olduğunu düşünüyorum
Kız adamın 50 kere aklını aldı korkutarak bu mu sorun oldu yani 😂
Neyine ikiye bölmüş yenimi görmüşler böyle şaka yapanı
Daja beterleinide şaka diye yapıyolarda ilişkiler bu tip şakalara alet edilmez.
daha
😂😂😂😂 bu videoyu bende gördüm kadın kafayı yiyor adam da her şeyi ayarlamış maşallah..
Boş işlet, her izlediğine gerçek diye inanma üzerler seni
Hiç hoş olmaz zaten kıskanç birisiyim şakasını bile kaldıramam yani
Bu konu şakaya açık değil. Dikkat et gerçek olmasın
Tam tersi oluyor gerçekte koca işe gidince eve sevgili alan çok kadın var
Evet yakın bir akrabimiz bastı karısını
Para için izlenme için yapmadıkları saçmalık yok onlar adına ben utanıyorum insanlarda utanma duygusu zaten kalmamış
Olmaz. Her şeyi geçtim bir kere insanda o hayal kırıklığı yaşandıktan sonra şaka bile olsa şaka olduğunu öğrenmiş bile olsa o hayal kırıklığından sonra her şey aynı olmaz. En azından şaka yapılan kişi için.
Yakında gerçeğini yapıp çeker atarlar " Kendisini aldattığımı gören eşim partnerimi bıçakladı " diye bir de başlık sallar mis gelsin milyonlarca izlenme
Şakasını yapan gerçeğini de yapar. Sevmem böyle şeyi.
Yeni evlenip evde yaptığı her haltı sosyal medyada paylaşan 20-27 arası amip grubu derhal bir araya getirilip imha edilmelidir. Bunlara oksijen veren ağacın yaprağına yazık mk.
Bunun şakasını yapan gerçeğini de yapabilir diye düşünüyorum
Sen aldatma zaten kardeşim kendi evine kadın getirmek ne
İnsanın güvenini kıran bir olay , böyle ciddi konularda şaka olmaz.
Bunlar kurgu oluyor çoğu zaman ama ne olursa olsun böyle şeylerin şakası olmaz
aldatmanın şakası bile yapılmamalı şaka dediğin her iki tarafı da güldürmeli
bu şakadan sonra umarım kadında ikiye bölünmemiştir 😂
Şakasını denemeye cesareti varmiymiski
Olmazmış çok fena öğrendim
Burdan yazmasam daha iyi
Bence asla şakası olmaz bunun😊
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?