Güncellemeler
+1 yıl
Bence kadınlar sadece yakışıklı erkeklerden hoşlanıyor. Çevremdeki hiç bir çirkin erkeğin de sevgilisi olmadı hiç.
Lisede arkadaşım hoşlandığı kıza açılmıştı. Kız da herkesin içinde tipiyle alay ederek reddetmişti. Arkadaşım o gece intihar etti. Ben arkadaşıma hep derdim " o kız sana bakmaz sen tipsizsin" diye. İşin aslı ben ondan daha tipsizim. Bir çok hoşlandığım kız oldu ama tipimle alay eder diye yaklaşmaya cesaret edemedim. Çünkü düzgünce istemiyorum demiyorlar , alay ediyorlar azarlıyorlar. 30 yaşına geldim daha hiç bir hoşlandığım kıza açılamadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bana göre arkadaşının ya başka sorunları vardı ya da gerçekten karakter olarak çok güçsüz biriydi çünkü hemen reddedildi veya tipiyle alay edildiği intihar etmek nedir kaç yaşında bu bahsettiğin kişi tabii ki başın sağ olsun mekanı cennet olsun ama çok abartmış intihar ederek hayatta insanlar nasıl nasıl sorunlar yaşıyor vücutlarından parçalar kopuyor anne babası ölüyor gözünün önünde evladı ölüyor yine bir şekilde hayatı tutunmaya çalışıyor bir kız tarafından reddedildi diye intihar etmek nedir
Sana gelecek olursam da aslında 30 yaşına gelmişsin ve durumunun farkındasın çirkin biriyim diyorsun bu yüzden özgüvenin de yok şimdi sana çok fazla özgüven kazanmanın yollarını anlatabilirdim ama hiç daha fazla uzatmak istemiyorum zaten sorun ortada ya da senin sorun olarak gördüğün şey o zaman çirkinsen yakışıklı biri olmaya çalışacaksın bu tabii ki bir haftada olacak bir şey değil ama biraz vücut yaparsan saçını sakalına değişiklik yaparsan biraz bakımla falan bence gayet yakışıklı bir adam olabilirsin
Herkesin durumlara karşı verdiği tepki bir olmuyor. Kimisinin suratına küfür etsen aldırış etmez, kimisine aptal desen 10 gün ağlar. Arkadaşımın niye intihar ettiğini en iyi o bilir başka bir seçeneği olsaydı onu yapardı demek ki yaşamamayı isteyecek kadar kaldıramamış. Hayır olamam.
Her kızdan aynı şekilde reaksiyon almazsın. Kimi kızlar naif ve nazik oluyor. İstemediklerini uygun bir dille izah ediyorlar. Burada önemli olan husus tercih ettiğin kızın tavrıdır. Eğer tercih ettiğin kız düzgün biri ise korktuğun şekilde tepki almazsın ama tutup da ağzı bozuk, kendini önemli bir şey sanan bir Kezban'a duygularını açarsan elbette ki korktuğun tepkiye maruz kalırsın.
Kızın alnında mı yazıyor nasıl tepki vereceği?
Özgüvenli ol, reddedilmek dünyanın sonu mu, dışarıda binlerce kız var biri reddetti diye saçma saçma düşüncelere dalınmaz. Kullanıcı adından bile özgüvensizlik akıyor, seni tanımayan insanlara bile kendini böyle tanıtıyorsun.
Kendimi olmadığım biri gibi tanıtsam daha mı iyi?