Hayırlı sahurlar ramazan ramazan kafamı taktım bir şeylere derdimi anlattım döktüm buraya sizce çok mu kuruntu yapıyorum?

Merhaba arkadaşlarım benim kız arkadaşımın çalıştığı ofiste sorunlar oldu kız işi bıraktı. Sebebi orada çalışan benim kızın yaşlarında bir oğlan bir de kız var. Sevgilim en başında bu şnsanlarla arkadaş oldu. Ama bu kişiler beni bildiği halde kız oğlanı sevgilime yapmaya çalıştı ben çok önceden gördüm bunu hatta sevgilimi uyardım onlarla arkadaşlık etmemesi için ama beni dinlemedi. onlar benim iş arkadaşım normal vakit geçiriyorum dedi. Tamam dedim bıraktım kendi haline daha sonra iğrenç muhabbetler dönmüş çocuk bir gün demiş onu bırak bana gel mi diyim ne diyim demiş böyle gülerek benimki de ciddiye almamış hiç bir şey dememiş zaten bana söylemedi diyor ben çay alıyordum diğer kişiye söyledi ama benim başımdan üzeri kaynar su döküldü diyor. daha sonra benim kız diğer kızla akkşam yemeğine gidecekler tak bu çocukda bunlar giderken oraya damlıyor. benim kızın dediğine göre o akşam benim hakkımda bir sürü soru sormuş kaç yaşında ne iş yapıyor vs benimkide rahatsız en son da demiş hiç yakışmıyorsunuz diye benimki de haddini bil yeter artık diyip masadan kalkmış. şimdi beni kızdıran olay benim bunları çok sonradan öğrenmem o da tesadüfen oldu oraya girmiyim hiç kız arkadaşım bana yalan söyledi bunların hiçbirini anlatmadı ayrıca bu çocuktan sanırım hoşlanmışki bu olaylar devam etmiş bu benim görüşüm ben kızdan ayrıldım 1 hafta oldu 1 haftadır peşimde ağlamalar sızlamar vs sizce ben çok mu kuruntu yapıyorum?

Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Hayırlı sahurlar ramazan ramazan kafamı taktım bir şeylere derdimi anlattım döktüm buraya sizce çok mu kuruntu yapıyorum?
Cevapla