Merhaba arkadaşlarım benim kız arkadaşımın çalıştığı ofiste sorunlar oldu kız işi bıraktı. Sebebi orada çalışan benim kızın yaşlarında bir oğlan bir de kız var. Sevgilim en başında bu şnsanlarla arkadaş oldu. Ama bu kişiler beni bildiği halde kız oğlanı sevgilime yapmaya çalıştı ben çok önceden gördüm bunu hatta sevgilimi uyardım onlarla arkadaşlık etmemesi için ama beni dinlemedi. onlar benim iş arkadaşım normal vakit geçiriyorum dedi. Tamam dedim bıraktım kendi haline daha sonra iğrenç muhabbetler dönmüş çocuk bir gün demiş onu bırak bana gel mi diyim ne diyim demiş böyle gülerek benimki de ciddiye almamış hiç bir şey dememiş zaten bana söylemedi diyor ben çay alıyordum diğer kişiye söyledi ama benim başımdan üzeri kaynar su döküldü diyor. daha sonra benim kız diğer kızla akkşam yemeğine gidecekler tak bu çocukda bunlar giderken oraya damlıyor. benim kızın dediğine göre o akşam benim hakkımda bir sürü soru sormuş kaç yaşında ne iş yapıyor vs benimkide rahatsız en son da demiş hiç yakışmıyorsunuz diye benimki de haddini bil yeter artık diyip masadan kalkmış. şimdi beni kızdıran olay benim bunları çok sonradan öğrenmem o da tesadüfen oldu oraya girmiyim hiç kız arkadaşım bana yalan söyledi bunların hiçbirini anlatmadı ayrıca bu çocuktan sanırım hoşlanmışki bu olaylar devam etmiş bu benim görüşüm ben kızdan ayrıldım 1 hafta oldu 1 haftadır peşimde ağlamalar sızlamar vs sizce ben çok mu kuruntu yapıyorum?
Hayırlı sahurlar ramazan ramazan kafamı taktım bir şeylere derdimi anlattım döktüm buraya sizce çok mu kuruntu yapıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O, diğer çocuğun da kızın sevgilisi olduğu halde öyle demesi olmamış. Hadi sevgilisi olduğunu bilmese bilmiyormuş diyebiliriz. Ve senin kız arkadaşın da senin anlattığın gibi sohbeti kesmemiş ileriye götürmüş arkadaşlığını. Ayrılman sana göre kadar doğru bilemem ama fazla kafaya takıp kuruntu yapmamanı öneririm.. sonuçta bazı kadınlarda olmadık şeyleri fazla büyütüyor böyle yapan kadın çok. Barışmak ilişkiye devam etmek sana kalmış.
neden diyorum sohbeti kesmedin ben çocukla muhabetim yoktu çok fazla bir kız var zaten arada laf taşıyan o onunla görüşürsem görüşüyordum yemeğe gitcektik çocuk bir anda çıktı ortaya ben de korkmadım gittim çocuğun haddini bildirdim sonra bir daha yüz yüze bile gelmedik diyor kafam çok karışık neden bir insan bana yalan söyler neden
Şimdi kanka sen daha çok seviyorsun diyelim e karşı taraf seni, senin sevdiğin kadar sevmezse, senin gözüne bazı ufak küçücük e şeyler bile batar yani. Bir insana haddinden fazla değer verirsen onu anlaman imkansızlaşır. Şu anda ben anlıyorum mesela neden? Çünkü bir değer yok ortada.. şu gözünü aç. Bak ilişkiye devam etsen bile kafana takma ağa.. bir kadın kuş gibidir gece bırakırsın dolaşır sonra o kafesin içine tekrardan girer. Bazı kadınlar zeki adamı sevmez? Neden? Çünkü zeki adam onun ne olduğunu bir bakışyla anlar çözer. Ve zaten o, kadına değer verip sevmez.. umarım beni anlamışsındır.
süper yorum teşekkürler
Rica ederim.. Allah'a emanet.
Adama haddini bildirmiş daha ne istiyorsun. Senin canın sıkılmasın diye anlatmamış olabilir bir anda tüm herşeyi silmen ve ayrılman haksız yere infaz olmuş.
tamam da gizledi sakladı benden neymiş öğrensem çocuğu dövermişim karakolluk oolurmuşum madem öyle neden böyle bir hataya düşüyorsun bile bile ayrıcabildirdiği ne malum ben artık ona da inanmıyorum sadece anlattığı bu
en başında duvarı koy haksızmıyım ayrıca işe yeni başladı nolur iş yerime gel nolur gittim de noldu arkamdan iş döndü bana diyorki ben seni aldatacak olsam oraya mı çağırırım? çağırdın ama aldattın yalan söyledin illa yatağa yatmana gerek yok yani aldatmak için
Kız durumun farkına daha sonrada varmış olabilir. Olay çıkmasın diye de sana anlatmamış belli ki fakat içinizde ona karşı inanç ve güven tamamen bittiyse yapacak bir şey yoktur hayırlısı olsun çok fazla düsünmeyin her şerde bir hayır vardır. Karşınızdaki hanimefendiyi de kirmayin güzel bir dille konuşun. Aşılmayacak çözülmeyecek dava yok bu dünyada.
maalesef inanç kalmadı şimdi peşimde ağlıyor sızlıyor ben sensiz yapamamlar falan filan ben sadece ayrıldım kötü söz demedim her şeye rağmen bununla yaşamam hatasız ilişki isterim böyle konularda dik duran kız isterim teşekkürler
ayrılmakla iyi yapmışsınız dediginiz gibi aldatmak yalnızca yatakta gerçekleşmiyor bir bakış bir sohbet bile aldatmaya giriyor hakkınızda hayırlısı olsun iyi geceler
yani yapmadığına yeminler ama ne kadar inandırıcı gelip benim yüzüme söylenen bir şey olmadı çocuk ortak bir kız arkadaş vasıtası ile iletişime geçmiş en başta benimkide ne saçma liseli miyiz saçmalamasın demiş tabi bunlar durmamışlar devam etmişler benimki de bunların oyununa uymuş
Seninki biraz macera pesindeymiş desene. Aklı olan ve sadık olan insan direkt tavrını koyar iletişime dahi geçmez...
aynen öyle ya bir de kabul etmiyor ya delioluyorum resmen