Sevdiğim çocuğun hareketleri dediklerine çok tuhaf onunla evlenmek istiyorum biliyorum saçma ama onu çok seviyorum ne yapmam lazım?

Hoşlandığım çocuk var yakın aile dostumuz hatta uzaktan köylümüz diyebilirim yedi ay önce onu sevdiğimi söyledim fakat o bana bi ilişki istemediğini şuanlık düşünmediğini dile getirdi fakat ben ısrar ettim ve sonunda canım çocuğa 3 yaşında gibi görürsün seninle evlenicem dedim (sorgulamayın lütfen çok pişmanım onu dediğim için) ama çocuk bunun üzerine beni takipten çıkmadı ve her hikayeme baktı arada böyle öylesine atıp sonra bir iki saat sonra sildiklerime bile baktı bu zamana kadar bir tane bile hikayeme bakmamazlık yapmadı geçenlerde bi cenazede karşılaştık ve kendisi tabikide benle hiç konuşmadı ama hep yakınımdaydı cenaze namazı olduğu yerde o kadar yer varken tek başına yakınımdaydı sonra evde benim yanımda durdu ben ona çok bakmadım yanlış anlaşılmasın diye göz göze geliyorduk arada arkadaşımla konuşurken mutfak kapısının orada ben onu görmedim o bana seslenmeden beklemiş yanımda ben eve girerken de kapıya kadar geldi beni gördü sonra geri gitti baş sağlığı dilemek için ev sahibinin yanına gittiğimde kadının sol tarafında oturuyodu bende sağ tarafına oturcakken kalktı karşıya geçti anlamadım bir türlü onu çok seviyorum ama sinirlendiğim zaman üzüldüğüm için çok saçma şeyler yazdım
Sevdiğim çocuğun hareketleri dediklerine çok tuhaf onunla evlenmek istiyorum biliyorum saçma ama onu çok seviyorum ne yapmam lazım?