30 35 yaşındaki erkekler çok hoşuma gidiyor bide boyu uzun bakımlı ve güzel giyiniyosa tav oluyorum 😈
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunun nedenlerini anlayabiliyorum. Olgun karakterli, yüksek tutkulu, büyümeyen, enerjik bir yapıya sahip olmalısın. Aşk ilişkisinde her bakımdan rahatlık senin için önemli. İyi giyimli, yakışıklı, kendine bakan, imkanları olan erkeklerde bu nedenle çekici geliyor. Erkek kelimesi senin için haz ifade eden bir kelime, buna yakışan erkekte çekici haliyle. Olgun, sekste sınırsız saatler yaşatacak bir adam ve onun genç hatunu olma fikri, seni şımartabilecek olması, ilgisini verebilecek kadar kadınları tanıması seni cezbediyor. Normal mi dersen yapın bu derim, bu durumu yaşayacaksındır ama 35’lere gelince ya da geçince genç erkek seveceksin bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Senin yaşın kaç ona göre cevap vermek lazım 🙂
20-25 yaşlarında olduğunu varsayıyorum, olabilir bu durum imkansız değil ve her insan farklı kriterlerde insanları beğeniyor, erkeklerden de var kendinden yaşça büyüklerden hoşlananlar, aynı durum kadınlarda da var işte.
Dediğim gibi tamamen kişiye göre değişiyor, kimisi kendinden büyüğe asla bakmaz, kimisi özellikle büyük ister, yaşıtı isteyenler olabilir vs işte anormal bir durum yok yani kısaca.
00 Yorumla
+1 yılBu durum değişkenlik gösteriyor ya benimde benden büyük görüştüklerim oldu mesela benden de küçük de oldu , hepsinde farklı idi bu sonuç ben yaşıtlarıma göre olgun olduğumu düşünüyorum ama bilemem tabi ki , karşı tarafın gözü ile bakmak lazım...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok normal. Temiz bakımlı tecrübeli varlıklı ve sırdaş olur olgun erkek. Üstelik senin kıymetini de çok iui bilir, üzmez ve çok iui tatmin eder. Seni mutlu ederek tatmin olur. 😎
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
149Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal ben de öyleyim hiçbir zararını görmedim tam tersine asla ağzının tadını bilen o aralığı seçer fıfjfjdj
121 Yorumla- +1 yıl
Ağzının tadını biliyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde tcde 35 yaş amca gibi duruyor, maalesef yabancı oyunculara aldanıp olgun seviyorum dememek lazım mesela
51 Yorumla- +1 yıl
Ben amcayım zaten 3 tane yeğenim var elleründen öperler teyzesi 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet kadınları anlamaya çalışıyorum çoğunlukla anladım gibi bazı kadınlar çok büyük erkekleri hoşlanabiliyorlar ama neden bi tahmin yürütüyorum şöyle ki bazı olgun erkekler gençlere göre daha başka açıdan bakıyorlar daha oturaklı oluyorlar genç erkeklere göre daha özgüvenli çok genç olduğum zamanlar bir kadının yanında geçerken elim ayağım birbirlerine dolanırdı artık bu olmuyor böyle bir şey hissetmiyorum eskiden yorum yaparken kızlara karşı çok düşünürdüm ya yorumumdan sonra itici görünürsem kızlara karşı şimdilerde öyle bir endişem yok hakkımda olumsuz düşünselerde umrumda değil kızlarla sohbet etmeye kalkmaya yeltensem acaba nasıl giriş yapmalıyım diye çok düşünürdüm farkediyorum çoğu burada kızlar karşısında nasıl davranması konusunda kızlara danışıyor ama ben danışma gereği duymuyorum relax davranıyorum
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin onları beğenmen gayet normal bir durum, ama beğeniden öteye giderse biraz tatsız olabilir. Ben 34 yaşındayım ve 23 24 yaşında bir kadınla mümkün değil takılmam mesela. Bunu yapan bir akranımla karşılaşırsan, bil ki gözünde büyüttüğün anlamlar yüklediğin kadar biri değildir. Ben çok iyi giyinirim hatta bir çok kadından daha fazla özen gösteririm kombinlerime, ama onca ilgiye rağmen gönlüm benden 2 yaş küçük birine kaydı. Çünkü kendime yakıştırdığım daha farkındalık sahibi daha olgun bir kadın.
22 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru bir yorum olabilir,
o yaşlarda daha gençlerle ilgilenen bir erkek nasıl bir karaktere sahiptir, niyeti nedir
Cevap sahibi+1 yıl@Soruüreten Aslında çok yönlü bir durum bu. Tam doğru bir tespit yok, ama ihtimallerin bir çoğu masum değil. 1- Özgüveni eksiktir. Akranları genelde işini gücünü ve ekonomik özgürlüğünü eline almış güçlü kadınlardır ve güçlü kadın gözünü korkutuyordur. 2 - Bana kadın olsun yeter yüzeyselliğine sahip, sosyal ve duygusal zekadan yoksun bir tiptir. 3 - Karşısındaki kadın gerçekten yaşına göre çok olgun, çok kendini geliştirmiş biridir ve belli bir zaman geçirdikten sonra etkilenmiştir. Lakin çoğu zaman etik değildir.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin sevmen normalde o 30-35 sözde "erkeklerin" 18-19 sevmesi normal değil. Yaşıtı kadınları etkileyecek vasfı karakteri bulunmadığı için 18-19 kızların gözlerini boyamak kolaydır bunu çok iyi bilir kendileri 😂😂 Kendini kanıtlama vizyonsuzluğu 😂
513 Yorumla- +1 yıl
35 lik salmış kıllı göbekli adamı 18 lik napsın? beyin fukara olunca verdiği örnek kıt oluyor tabi. Sen kim benim yorumuma görüş atmak kim çekil yallah
- +1 yıl
kızlarda bu ruhu sapıkları "olgun" sanıyor, olgun aklı başında doğru düzgün bi adam 18'e bakar mı? Bu sapıkların kendi kızları 35lik adama baksa ortaliği yıkarlar ama kendileri yapınca normal derler dürüstlüğünüzü seveyim yaaa
- +1 yıl
Bu yorumu kendinden 35-40 yaş küçük sevgileleri olan ünlülere de yapıyor musunuz. Ya da sizden 15-20 yaş büyük yakışıklı, kaslı ve zengin biri olsa da aynı yorumumu yapacaksınız. Hiç zannetmiyorum. Biraz dürüst olmak gerekiyor. Burada 3-5 tane 18 lik kıza yazan adama sallamak kolay
- +1 yıl
Ahahaha zorlarına giden sapıklar dökülüyor kudurun 🤣🤣
- +1 yıl
Gerceği söylemek 3-5 kişinin 18 kıza yazdığı mı? 😂 senin gerçeklerini mi konuşacağız asıl olan gerçeklerimi? Kusura bak seninkiler zerre umrumda değil 😂 gerçekler onların sapık olduğu ve zorlarına baya bayaaa gittiği 😂 kıdurun
- +1 yıl
Valla bu çok doğru zaten niyetleri ‘o şey’ oluyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Gerçeği söylemek 18-20 yaşındaki kızların para için yaşı yok saymaları mı? Bana gelince gerçek yaşımı bilmeden kafana göre yazma. Ben birini savunmak için yazmıyorum. Gerçeği söylüyorum. Benim bir şey zoruma gitmiyor. Senin hem cinslerinin birçoğunun maalesef para zenginlik vb. durumlar için babası yaşındaki adamlarla çıkıp. Senin buradan 18 -20 yaşındakilerle çıkan sapık demen anlamsız ve boşa çaba. Gerçeği balçıkla sıvayamazsın.
- +1 yıl
Yaşını bilmeden mi? ahahahaha kaç yaşında olursan ol ama şerefli olacak insan önce, asıl kıstas yaş değil şereftir onurdur gururdur cibiliyet felan 😂😂😂 Bazıları pek bilmez bunları😂 hele olan beynini önündeki çıkıntıya kullananlar hiç bilmez 😂 İşine geldiği gibi koşucağına adam gibi konuş ondan sonra "gerçekleri konuş" demeye belki hakkın olur karşımda 😂Önce "kaslı paralı erkekler 18 kıza baksa bir şey demezsiniz" dedin, biz çok şey deyince bu sefer 18 lik kızlar bakıyor ediyor onlar yapıyora çevirdin peki şey sorcam azıcık kalmış beyin sıvısıyla cümle kurarken zorlanmıyor musun acaba? 🤔18 yaşındaki bebe bak "bebe" diyorum çünkü hala çocuk! 35 yaşındaki adam aklı başında yetişkin olan o uzak durması gereken de odur 18 lik çocuk değil. Şimdi defolabilirsin. Mağaraca bilmiyorum ben haa birde sapıkça. yallah
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBen 35 yasindayim şu an 35-40li yaşlar da bana çok çekici geliyor...
Analar ne yiğitler doğuruyor beee 😂
Zaten sonrası artik torun tombalak sahibi insanlar sınıfına giriyor.112 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
+1 yıl30 yaş altındakilerin çoğu çocuksu davraniyo.. bir kızla nasıl iletişim kuracaklarını bilmedikleri.. henüz o kerteye gelemedikleri için bu konuda son derece haklısın..
162 Yorumla- +1 yıl
Sırf kerte dediğin için bile en iyi cevap bence
+1 yılNormal.. 35 üstü hatta çok daha üstü bile çekici gelebiliyor.. Mesela bana, kendime bu durumu açıklayamıyorum
104 Yorumla- +1 yıl
Yaş önemsiz aşkın yanında
- +1 yıl
O aşk değil cinsel fantezidir
Biliyorum - +1 yıl
Aşk arayacak hâl mi bıraktılar.. Tabiki aşk değil..
+1 yılSen bensin gerçekten 😅ben de 22 yaşındayım ama olgun erkekler daha çok ilgimi çekiyor dediğin gibi uzun boylu bakımlı ve güzel giyiniyor olması gerçekten çok çekici geliyor
81 Yorumla
+1 yılkendinde olmayan özelliklere sahip bir insana tav olman normal
birde yaşıtların geç olgunlaşıyor senin karakterin olgun olabilir bunlar normal şeyler10 YorumlaÖncelikle biz eskidik artık,30 yaş altı olanlara göre görünümüz, gücümüz, ömrümüz herşeyimiz daha kötü durumda, kaliteli insan her yaş grubunda mevcut,20 yaş altı dahi olup,35-40 yaşındaki bir erkekten daha olgun, daha medeni ve giyimine daha çok önem veren erkekler var. Genelleme yapmıyorum ama hiçbir şeyin eskisinden bir halt olmaz, bu insan için bile öyle, tabi aykırı ve farklı bir insan olur o zaman bir şey demem, benim yorumum genel bir yorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle normal ki. Ben hep öyle sevdim, şimdi de öyle seviyorum lakin yine de hayalindeki erkekle aranda bir bağ hasıl oluşsa dahi, evliliğe taşıma. Henüz çok gençsin, bu yaşlarda insan hata yapmaya daha açık oluyor
40 Yorumla
+1 yılYıl 2023 ve hala bu tür soruların soruluyor olması komik
20 Yorumla
+1 yıl20 yaşındaym ve 30 yaşında birini seven biri olarak söylüyorum herşeyi o kadar iyi biliyor ki artık bana yol gösterir, her konuda destek olur, tribimi nazımı çeker bir bayana nasıl davranması gerektiğini öğrenmiş biri artık yani sadece fiziksek olarak değil ruhen olgunlaştıkları için bize çekici gelebiliyor çünkü biz kadınlrın önceliği erkekler gibi görsellik değil bize değer veren seven sayan kimse ona yöneliriz ve seninde olgun birinden hoşlanmam gayet normal
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer yaş aralığın dogruysa gayet normal ancak ilerleyen zamanlarda senin yaşına uygun erkeklerin daha uygun olduğunu anlarsın bende eskiden senin istediğin kriterlere sahip birini isterdim ama şimdi tamamen fikrim değisti :)
61 Yorumla- +1 yıl
Şmdi fikrin nasıl
+1 yılBence her şey yaşta değil, önemli olan düzgün birinin olması. Ama benden küçük ve yaşıtım erkekler olmasın da. 😂
41 Yorumla- +1 yıl
Olgun seviyorsun yani
+1 yılo yaşta çok normal. erkeklerde zaten her 20li yaş kadınları sever...
51 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak diyorum ki siz buradaki " Ay evettttt " diyen kadınların o yaştaki insanın kurnazlığını bilemeyecek kadar safsınız aslında 🙃 tercih meselesi saygı duymak lazım ne diyelim 30-35 yaşına geldiklerinde anlarlar 🙃
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı şekilde. Yaşıtlarım bana çocukmuş gibi geliyor.
87 Yorumla- +1 yıl
Yasin kaç mesele 40 yaşında erkek senin için çekici gelir mi
Cevap sahibi+1 yıl@Serkan3207 gelmez!
Cevap sahibi+1 yıl@puzzle89 olabilir.
- +1 yıl
Neden
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılE normal, okulu bitmiş, artık düzenli bi hayatı var, düşünceler oturmuş, saçlara bi miktar beyaz düşmüş -ki karizma sebebidir- e daha ne olsun 😄
10 Yorumla normal değil olgun diye kendinizden on yaş büyük insanlarla oluyorsunuz hiç etik değil faha sonra normal olarak asla anlaşamıyorsunuz kendinize yazık ediyorsunuz
10 YorumlaVücut olarak mı beyin olarak mı 😂 beyin olaraksa 35 şart
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de şahsen tercihim öyle erkeklerden yana oluyor
40 Yorumla Normal bir durum kimisi genç sever kimisi de olgun.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşını bilmiyorum ama olgun yaslar , giyim ve kendime dikkat eden biri olması dikkat ceker.
41 Yorumla- +1 yıl
😊😊
+1 yılSenin gibi kadınlar genelde gençken olgun erkeklerden, yaşlandığında da genç erkeklerden hoşlanırlar. Normal bir durum, kafana çok takma, neyden keyif alıyorsan öyle takıl 😉
00 Yorumla
+1 yılOlgunluğun inan bana pek yaşlada alakası yok . Bu biraz karakterin sağlam olmasına bakar. Karakteri sağlam değilse zaten ileri yaşlardada pek değişmiyo.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani dış görünüşe bağlı simdi yani sen kaç yaşındasın aranızda kaç yaş var
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYapısal bakımdan olgunsun muhtemelen ve
kendinden yaşça büyük olgun erkekler ilgini çekiyor.
Ama sakın tanımadan bulaşma hiç kimseye❗10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılYanında deden baban gibi olmadığı sürece sıkıntı yok yani sonuç itibariyle askın yaşı yok😉
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu şarkı sana gelsin.
https://youtu. be/_lMlsPQJs6U21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılYine bir ergen vakası soru beyler, çok da şey yapmayın yani😑
20 Yorumla
+1 yıl30 35 yaşında erkeklerle beraber olup kullanıldıktan sonra ağlamayın.
20 YorumlaKadınların yorumlarını okudum da? Normal de bana amca diyorlar burada. Ama demek ki amcalar seviliyor 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle normal! Ben de bayılıyorum olgun pamuk şekerlere ☺️☺️☺️
51 YorumlaO zaman çok şanlıyımm 😅28 yaşındayım olmama rağmen 35 gösteriyorum, ayrıca kır saçlıyım 😏 zihinsel yaşımsa 60 lara vurmuştur. Bana nolmuş amg. 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de o yaşlar daha çekici helede bakımlı ve özgüveni yerindeyse 😍
51 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHemen 30 yaş üstü damlamış. Genelde baba sorunu olanlar kendi yaşıtlarına değil 30 yaş üstüne bakar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence normal değil bir süre sonra sıkılacaksın
Sen 35 olduğunda ne olacak
Her zaman yaşına yakın daha güzel olur uzun vadede00 Yorumla
+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz. Ayrıca bence bir nevi iyi bir şey 😁 biz de o yaşlara geleceğiz neticede 🤠😜
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Olabilir bence sorun olmaz efendi evine ailesine bağlı olsun seni sevsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, erkekler de olgun kadınlardan hoşlanıyor mesela.
00 Yorumla
+1 yılBu konuda yalnız degilsin emin ol, birçok genç kız senin gibi hissediyor, düşünüyor ve yaşıyor
00 Yorumla
+1 yılBen de gençlerden hoşlanıyorum normal. Ama bazıları ağır ergen oluyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşında kiler
- +1 yıl
@Tomjerry31 20 25
- +1 yıl
Onlar canım zaten 25 üstüne bakalım
- +1 yıl
@Tomjerry31 25 üstü keyfine baksın
+1 yılHayır normal değil, duygu durumlarınız ve dünyaya bakış açılarınız algılarınız farklı.
00 Yorumla
+1 yılRenkler ve zevkler tartışılmaz, herkesin kendi hayatı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkekleri seviyorsunuz ama eğlenmek için gibi geliyor bana.
00 Yorumla
+1 yılbende çıtır kız seviyorum. yaşıtlarım hiç hoşuma gitmiyor
00 Yorumla
+1 yılPeki ya sonra ne oluyir tav olduktan sonra devamj yok mu
00 Yorumla
+1 yılAnormal bir durum yok, erkeğin çocuk yaşta olanı çekilmiyor. Olgun ve tecrübeli araman normal.
00 YorumlaBiz de olgun ablalarını seviyoruz yavrum, bilhassa annenin kuşağı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normal. Olgun erkek seviyorsun çocuksu değil
00 Yorumla
+1 yılNe guzel işte sevdigin kriterin istedigin belli hayran gonullu degilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoyum uzun değil :(
Belki bana da tav olursun 😂00 Yorumla Normal bisi derler ya malın iyisinden anlıyorsun diye
00 Yorumla
+1 yılsevin bizi ya. daha çok sevin. +30 erkekler candır..
ne işiniz var 20'liler ile asdfg
00 YorumlaYorumdakiler baya sevinmiş gibi 😂:-)
92 Yorumla- +1 yıl
Ne demezsin uçtuk:D
Gizli Üye(25-29)+1 yılaaaahh ah bide cesaretin olsa seni sen gibi kızları mutlu etmenin ne kadar şahane olduğunu bilemezsiniz
00 Yorumla5 bilemedin 10 yaşı geçmemek şartı ile evet olgun daha çok tercih ediliyor bakımlı olması çok etkiliyor bayanları.
00 Yorumla
+1 yılGayet normal
Hayat kısa ömür geçiyor
Sana değer verebilecek bir erkeği yaş şartı olmadan tercih etmelisin00 Yorumla- Devamını Gör (149)
Devamını Gör(194)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası