Aşk İlişkileri Bir soru sormak bir durum. hakkinda yorum almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Zeynepp0q Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yardımcı olcak var mi Güncellemeler+1 yıl Bilgi almak istediğim öğrenmek istediğim şeyler var yardımcı olacak var mı Bir soru sormak bir durum. hakkinda yorum almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Konuyu söyler misin ona göre karar vericem aşk meşk dinlemekten bayılacağım da 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Var. sor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yardımcı olurum buyur 0 2 Yorumla Zeynepp0q +1 yıl Yzar msn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Soru nedir 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. Ne konuda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Konuyu söyler misin ona göre karar vericem aşk meşk dinlemekten bayılacağım da
Var. sor
Uybuyrun nedir sorunuz
Yardımcı olurum buyur
Yzar msn
Yazdım
Soru nedir
Sor kardeş
Ne konuda