Rica etsem yoruma bakar mısınız🥺?

Merhaba ben Kaan 24 yaşındayım Ankaradan ikamet ediyorum ve ailesel sorunlardan dolayı evden gitmek istiyorum çok üstüme geliyor lar tutarsız davranıyorlar ve psikolojik baskı psikolojij şiddet uyguluyor lar hiç saygı gösterelmiyor bana intihar düşünceleri geliyor engel olamıyorum sizinde çocuklarınız kardesleriniz empati yapın kimsem kallmadi hayatta lütfen bana bir el. uzatin çok bunaldim ruhum. daraliyor çok zor durumdayım ailem yüzünden stres depresyon yapıyorum. ve iş hayatimi sosyal yasantimi etkiliyor calisamiyorum da nolur sahip çıkın. Bana 🥹🥹
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba ben Kaan 24 yaşındayım Ankaradan ikamet ediyorum ve ailesel sorunlardan dolayı evden gitmek istiyorum çok üstüme geliyor lar tutarsız davranıyorlar ve psikolojik baskı psikolojij şiddet uyguluyor lar hiç saygı gösterelmiyor bana intihar düşünceleri geliyor engel olamıyorum sizinde çocuklarınız kardesleriniz empati yapın kimsem kallmadi hayatta lütfen bana bir el. uzatin çok bunaldim ruhum. daraliyor çok zor durumdayım ailem yüzünden stres depresyon yapıyorum. ve iş hayatimi etkilyor
Rica etsem yoruma bakar mısınız🥺?