Yorumlar mısınız rica etsem?

3 senelik ciddi ilişkim var normalde wp ye girince hemen mavi tik oluyo ama son 1 haftadır wp ye girince çevrimiçi ama hemen mavi tik olmuyo sanki benle beraber başkasına yazıyor gibi neyse bugün normalde erkenden uyanıp gözünü açar açmaz mesaj atan çocuk bugün daha 10 buçukta yeni günaydın dedi herneyse bende ona bu saate kadar uyuduğunu düşünmüyorum diyince baktım yine hemen mavi tik olmuyo kiminle konuşuyorsun diye sordum bana grup dedi bende ss at diyince atıyorum ve seni affetmeyecem dedi neyse baktım 2 3 dk geçti hâlâ ss yok bende mesajları silme silmeee dedim ss attı ve bana birden canım (normalde böyle kelimeler kullanmaz) seni bu şehirdeki tüm herkese rezil edecem dedi ben şok oldum normalde o benden ss falan istese anında atarım yeter ki içi rahat olsun ama o bana canım diyip tehdit etti bende neyimle rezil edeceksin gibi şeyler diyip tartışmaya başladık tabii ben onun gibi ağzımı bozmadan tartıştım bitti 2 dünya bir araya da gelse senle bir daha asla olmam yazma dedim sonrasında aradı mesaj attı pişman olmuş gibi ben tersledim sesi kesildi birden instagrama arkadaşlarıyla arabada hikaye atmış olay bu şimdi bu kendini yetistirememis şahıs için yorumlarınızi bekliyorum

Güncellemeler
1 yıl
Klavye hatası olmuş canım değil canım dedi
Yorumlar mısınız rica etsem?