Bir insan ailesi arkadaşı hiç birşeyi olmayan birine karşı ne kadar fedakâr olabilir? Ben oldum. Sevgilim değildi ben aşık olmuştum sadece başta beni kullanırken ben ona türlü türlü fedakarlik yaparken bana iyi davrandı sonra dövdü gururumu onurumu kırdı. Paramı aldı dövdü dolandırdı her şey yaptı sonrasında da. Hala çok seviyorum şu an nişanlı başka biriyle benim içim acıyor az önce konuştuk seni şikayet etcem artık dedi bana yaptıklarını konuşmuyor bile. Yani bilmiyorum beni polise şikayet et dedim. İşin kötü tarafı ne biliyor musunuz ben bunları yapan birini hâlâ seviyorum çok seviyorum. Bakın bunu yaptı.
Velhasıl kelam kalbim çok acıyor biraz konuşalım mı?
Ya şaka mısın sen ne ilgi manyağı ben onu nasıl yapayım gözüme neden yapıp burada tanımadığım insanlara mı öyle bir resim paylaşacağım tanımadığım insanlardan mi ilgi bekliycem gerçek eski sevgilim yaptı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence üzülmeyin.
Kendinizi bu kadar da değersizleştirmeyin kabul görmediğiniz bir kalbe sığamazsınız boşuna uğraşmayın kendi hayatınıza bakın
Buyuk konusmicam. ben de dovmese de her gun aglatan essegin tekini seviyirum ama uzak durmaya calisalim. kendimizi zorlayslim
O gözündeki makyajı sil acilen tedavi ol ilgi manyağı olmuşsun sen
Ya şaka mısın sen ne ilgi manyağı ben onu nasıl yapayım gözüme neden yapıp burada tanımadığım insanlara mı öyle bir resim paylaşacağım tanımadığım insanlardan mi ilgi bekliycem gerçek eski sevgilim yaptı.
Bence yadina gore col güzel ve iyisin gercek anlamda harikasin
sana ne oldu böyle allah bunu sana kim yaptıysa cezasını versin
Allah kimseyi köreltmesin. Celladina aşık olmuşsun sen ve belliki akillanmayacaksin
O mor gözünle verdiğin poz anlatıyo herşeyi kank sen akıllanmazsın kendine bi gram değer versen bunu kendine yapmazdın
olmayacaksın demek ki hatalarından ders çıkar artık
Başkasıyla sevgili olayım mı
yahu akıllanmadın mı kızım bi dur nefes al napcan erkekleri
Öyle değil yani onu unutup başkasını seveyim mi
Kalbini asit dokumde erişin yeter ya nitye biz sizin eskilerinize kapbinizle uğraşıyoruz
Ne diyorsun ya biz yazdığını oku bakalım sen anlayacak misin
Neyini okuyum yayine derdimi cikiyor
bu kadınlar neden kötü erkekleri sever bi türlü anlamıyorum
senin psikiyatr ile görüşmen gerek
Ben psikiyatriste gittim Uludağ üniversitesi ruh ve sinir hastalıkları Hastanesi'nde de yattım ama geçmiyor ya ne yapayım eşek çok güzel dövüyor.
iyi değilsin. bu yaptıkların normal değil.
Sen ciddi misin bu ne yaa
Çok seviyorum çok
Yok artık yaa onu öldürürüm haa bayana el kalkmaz
O bana kaldırdı ama çok güzeldi keşke dövseydi de gitmeseydi..
Yok artık yaa senin sorunların var
Seviyorum ne yapayım ya ne yapayım dayanamıyorum çok seviyorum
Yazık sana o zaman
Göz farı marjinal değişikmiş.
Ne farı ya şaka mısınız bunu diyende çıktı ya ben nasıl yapayım farla onu eski erkek arkadaşım yumruk attı.
Bana mesaj yolla
Mazoşist misin sfşlsifs
Aşığım çok aşığım
geçer geçer
Benım artık kalbim de acımıyor
Tedavi ol. Normal değilsin
Anlatmak istersen dinlerim
Bu yazıyı daha önce de gördüğüme eminim, konuş amacın ney
yanlış tercihde bulunmuşsun hatadan dön
Konusalim
Olur tatlım konuşalım
Geçmiş olsun