+1 yılBir kıza hak ettiği zaman iltifat etmen gerekir. Durdur yere edersen kız seni ezik birisi gibi görür çünkü erkeğin güçlü baskın olmasını istiyor muhtemelen. Onu yönet ve hak ettiği zaman iltifat et ya da bir teşekkür vs. Yeterli olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
şımartmışsın biraz aşşağıla yerini bilsin :D
51 Yorumla
Soran+1 yılaynen valla
Bende iltifatlardan hoslanmiyorum bu biraz egoyu torpulemekle alakali ama iltifatlari görüntüsüne değil de bir de kişiliğine zekasina yapmaya dene belki kizin beyni görüntüsünden daha iyidir ve geri planda kalmasini sevmiyodur
03 Yorumla
Soran+1 yılterk mi Edim Kanki
Soran+1 yılOlabilir Deneyeyim Kanki
Bazi kizlar sevmez öyle şeyleri... Ki bende sevmem. Utanirim mesela belki ondandir onunkide direk söyleme mesela çok güzelsin diye de ki saçların ne güzel olmuş bugün de! Ama saçların çok güzel deme mesela
07 Yorumla
Soran+1 yılSaçların Güzel ama Değil mi Diyim Anlamadm
Soran+1 yılAnladım Mantıklı Hani Hergün İlgimi Çekmiyordu ama bugün farklı falan
- +1 yıl
Yani çok güzelsin demek bir süre sonra sıkar kadını ama sen onun yaptığı bişeyin farkında olduğunu ona gogösterirsen ilgini ve dikkatini de ona gösterirsin yani mesela üstüne giydiği bişeye de çok yakışmis hep bu tarz pantolonlar bluzler giy sen falan de hoşuna gidecektir elbey
Soran+1 yılHiç Denememiştim.. Dost başa Düşman Ayağa Bakar Misali.. ben Odunmuşum Kanki.. Bunları Hep yazdım Aklımın Kenarına ve az önce ona söyledim bugün saçların çok güzel dedim.. oda saçlarına dokundu evet uçlarını aldırdım dedi ne alakaysa :D
Soran+1 yılTesadüftü ama yaradı tşkler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİltifat yalandır ve ego ile de ilgili değildir... Bir kelime öğrenmişler habire söylüyorlar ya içini bilmiyorlar, sinir oluyorum...
Her neyse, ben de sevmem ilfitatı bana gerçek sözlerle, içten sözlerle gelmeli ki kişi memnuniyet hissedeyim...13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle Ama ben Bu Kızı hakkat seviyorum kıza biraz fazla ilgi gösterdim önceden kimse buna bu tür laflar sölememiş kız havaya girdi şimdi beni beğenmiyor baksana
- +1 yıl
Doğrusunuz ama yanlışsınız da... Her neyse...
Soran+1 yılsonu Doğru Ama Başı Yanlış anladım
+1 yılDurmadan böyle söykersen huylanirim bn sahsen.
Arada söyleki tadi olsun. böyle siradanlasiyo ciddi gelmiyor. bnde böyleyim. Biraz ciddi olun26 Yorumla
Soran+1 yılCİDDİ OLAYIM tamam DENERİM ama insan söyleyincede mutlu oluyor
- +1 yıl
Fazlasi zarardir.
Arada hatalarinida söyle. herzaman iltifat olmaz. Sklr ciddiyeti klmaz.
Soran+1 yılHatalarını hiç söylemiyordum biraz havaya soktum haklısın..
- +1 yıl
Havaya sokarsan yüksekten ucar
kndini vazgecilmez sanir
senide takmaz
iii degil
Soran+1 yılhaklısın hatamı farkettim tşkler bundan sonra biraz daha dikkatli olayım sonutça insanız fazla değer verdilermi hepimiz böyle oluyoruz
- +1 yıl
Aynn
İstemiyorsa söyleme her bayan illa iltifattan hosşlancak değil ya :)
111 Yorumla
Soran+1 yılsöylemeyeyim tamam ama normal arkadaştan farkımız nedir böyle aşkmı olur
Soran+1 yılHerkes mutlu benim çektiğime bak kız beni uzaklaştırmak istiyor ya da gözünde değersizleştim anlamadım :(
Soran+1 yılsürekli sayılır.. telefondan whatsaptan ya da yanına gidince hep iltifat hep tatlı söz.. bence havaya soktum şimdide toparlayamıyorm
Soran+1 yılAyrılayım Kurtulsun bende kurtulayım en azından sevgime saygısızlık etmemiş olur
Soran+1 yılYaf o çok narin birisi ona kıyamam böyle yani nasıl desem.. beceremem o yüzden ayrılırsam uzaklaşırım başka türlü uzaklaşamam ilgiye muhtaç bebek gibi.. ama içinde bitane koca kadın var o dışarı çıkınca ters düşüyoruz.. Bırak beni ayrılacam Vallaha sevgime saygısızlık ediyor herkes sevmez biz sevdik
Soran+1 yılama Taaaaaa Burama Geldi 3 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. alışkanlık halıne gelmıs davranışlar, sözler bı yerden sonra tesir etmıyor o yüzden herseyı tadında bırakacaksın , hakkettıgını vererceksın !!!
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle hakedene hakettigi kadarindan fazlasi dengesini bozuyor
+1 yılOna patronun kim olduğunu göster. Sert ol. Hakla onu
17 Yorumla
Soran+1 yıltecavüzmü edim
- +1 yıl
Oha daha neler:) umursama tinlama deli gibi asik oldugunu belli etme. Yeri gelince tepkinin göster. Kız sinirlen
Soran+1 yılBokunu Çıkartmazsam iy :D Aynı İşyerinde Çalışıyoruz Dur Bugün Başladım Zaten eşşek dedim Küstü Bana.. Akşam Çıkarken EşşeoğluEşşek Diyecem.. eşşek dedim kızın bana bakışları değişti farketti sanki
- +1 yıl
Cidden eşek mi dedin? Bence sen birak bu işi:))
Soran+1 yılVallaha Bişe Sordum İşle Alakalı Oda yanlış cevap verdi bende Dedimki eşşekleştin İyce.. Oda Yüzünü Astı ama Bana Bakışını Beğendim Sanki Beni Farketti
- +1 yıl
Essogluesek deme sakin. Agirdan SAT kendini
Soran+1 yılyok o espriydi ama bundan sonra biraz dediğin gibi yerini bilmesi için üste çıkmam lazım yaw o anlamda değil davranışlarımla üstüne çıkacam kalbin fesat
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıleğer kız arkadaşınsa yani sevgilinse bu çok normal. sende onun iltifatlarından hoşlanırsın. ama sıradan bir kızsa gelenin geçenin iltifatından hoşlanıyosa o ilgi o... pusudur. en tehlikeli kadın tipidir.
06 Yorumla
Soran+1 yılÖldürim mii
- +1 yıl
töbe töbe ya ne öldürmesi. sanırım yanlış anladın. senin sevgilinin seniğn iltifatlarından hoşlanmasından daha normal bişe yoktur. ben başka kızlardan bahsettim. sevgili olmadığı bir sürü herifin iltifatlarına bayılan kızdan adam olmaz. onu demek istiyorum. keza senin kızda kötü bile çıksa çözüm öldürmek deil. bazı şeyler vardır öldürmekten beter edersin. kıl kıl konuşur psikolojisiini altüst edersin sonrada basarsın tekmeyi öyle bişe olursa. o ona bir ömür yeter zaten.
Soran+1 yılBen Onu Vicdanen Yapamam ki Ben Kimseyi üzemem oda bunu biliyor bildiğin oyuncak gibi oynuyor.. Ama Gerçekten Gururum kaldırmıyor en iyisi ayrılmak sonuçta uyuşmuyoruz o karşısında ezebileceği birini istemiş.. Ben Her kıza karşı çok sertimdir ağır başlıyımdır ama onun yanında farklılaşıyorum.. Onu ezemem kimseyi ezemem.. Ayrılayım gitsin mutlu olsn.. ama ben ayrılırsam üzülür onu kendimden soğutayım ayrılsın.. hem ben zaten sevmem beceremem kimseyle çıkmayı iy oldu bana.. birdaha çıkarsam çok seçiçi olurum evleneceğim insan olur.. önerilerin için teşekkür ederim beynim açıldı
- +1 yıl
bir dakka ben yanlış anlamışım iltifatından hoşlanıyo diye anlmışım. hoşlanmıyomuş. o zaman hakkaten en hayırlısı bu işi bitirmek bence. konuyu kestir at dönüp arkana bakma derim yoksa. yıpranıcaksın. ayrıldık de açıklama bile yapma o çok dokunur işte. bak kardeşim üzülme ama senin iltifatlarını istemiyosa bence seni sevmiyodur gibime geldi. neyse bence bir düşün karar ver. amas ne yapıcaksan kızın beden bütünlüğüne zarar vermeden yap. yani dövme öldürme falan derim kardeşim.
Soran+1 yılyok onu şakasına dedim ne öldürcem elin bulun kızını :) tşkler
- +1 yıl
rica ederim :)
İltifattan hoşlanmayan kiz mi olur ya? Senden iltifat duymak istemiyordur. Bence oturup iliskinizi gözden geçir farklı nedenler olabilir. Senin soguman için böyle davraniyor olabilir
127 Yorumla
Soran+1 yılyok oda seviyorum diyor AMA aklıma kurt düşürdün beni başındamı atmak istiyor püfffffff :(
Soran+1 yılbundan erkeklik hormonları ağır basıyor heralde.. sabah şakasına eşşek dedim kızı görsen sanki barak obama öyle bir kaprise girdiki sen bana nasıl dersin yaw şaka dedim dinlemedi küstü
Soran+1 yılvar ama haklısın aslında ya ben kimseyle çıkmazdım sevmem öyle her tuttuğuyla çıkan insanları bundan çok hoşlandım başladık ama bin pişman oldm
Soran+1 yılkaçarsan Kovalanırsınya şimdi insan oğlu işte o ağırdan aldıkça ben bağlanıyorum
Soran+1 yılBaşkasını Bulmam Lazım yoksa Bundan Kopamam Kopamazsam Kendime Saygısızlık etmiş olurum
Soran+1 yılÖldüreyim mi
Soran+1 yılSakat Bırakayım Bence sürünsün
Soran+1 yılkarar Verdim Kanki :D
https://i.hizliresim.com/1nAd0Y.jpg
Soran+1 yılSende kaçmıycaksın dimi :P
Soran+1 yılBen Psiko muyum yani Sevdinmi beni.. ihi Ahada Kız Buldum :D ey Yumurtaya can Veren Rabbim aramama bile fırsat vermedi.. 1 dakka ayrılıp geliyorum
Soran+1 yıltamam ayrıldım yani sana soğuk davranıyoz bende soğuk olunca var gibi yok.. o zaman Hayırlı Olsun mu? :D ben tarık akanıda geçtim 2 dakkada ayrıldım yerine daha güzelini buldum ve benim gibi fırlama biri.. süpersin :d
Soran+1 yılçıkıyormuyuz şimdi ;)
Soran+1 yıl2 saat düşündün :)) tabi sende vahşi cazibeme kapıldın :P
Soran+1 yılLaf Değilmi El Arabasımı :P
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim o neyse sende o ol :)) Sonra gör bak neler oluyor
13 Yorumla
Soran+1 yılyaw ben vicdan yaparım nankör edemem o bana iy davrandımı ben ona 10 katı iylik yapmasam bırakmam.. kişiliklerimiz uyuşmuyor kardeşim.. kız milleti işte değer vermeyeceksin ama en başından
- +1 yıl
Yapma dostum yapma. Yaparsan üzülen yine sen olursun. Ne görüyorsan sana ne yapılıyorsa fazlasını yapma.
Soran+1 yılDers Oluyor İşte Böyle Ters Teptikçe
Yahu seni seviyorumnda zamanı yeri var bir ağrlığı olmalı her dakika söylenmemeli ki söylendiği anlar özel olsun.
Bide her dakika mıç mıç övgüler sadece kzlarn değil kimsenin gitmez.03 Yorumla
Soran+1 yılDengemi Bozdunuz Laaaaaaan :D yaw Siz Değilmisiniz İlgi İsteyen Şevkat İsteyen Romantiklik İsteyen Al İşte Verdik Şimdide Kimse İstemez Diyorsun.. Sandığın Kadar Fazla Abartmıyorum ama kız bir havalarda
Soran+1 yılHaklısın Kanki Kızın Erkeklik Hormonları Ağır Basıyor :D Psikolojim bozuldu Kızlardan Soğudum Zaten 2 gündür konuşmuyor ayrıldık sayılır çekemiycem
Ya onu sevdiğini söylemen güzel iltifat etmende güzel ama fazlası bencede itici. Yani samimi gelmez sürekli olması hoş değil:)
013 Yorumla
Soran+1 yılSiz ne istediğinizi bilmiyorsunuz Erkeklerle Çıkıcam Bundan Sonra :p
Soran+1 yılErkekler mi ıyyyyyyyy çok İğrençsin :P
Soran+1 yılSenin İçin Söylediklerim Bu Kadar Değerliyse " Senle Çıkıyorum Artık haberin olsun" Bu kelimeyi yabana atma Tezatlaşma Herkeşleşme Gözümde :p
Soran+1 yılhaklısın sorunlarımdan dolayı ne dediğimi bilmiyorum (Kız Reddedince Hemen Geri Vites) ya sonuçta şaka yaptım kafam dağılsın diye yoksa senle ne işim olur Kanki
Soran+1 yılBen Neyi Tartışıyorum ki Bu Kız Beni sevmiyor yokluktan idare ediyor benle.. İyi birisi çıksa beni kapının önüne koyar burdaki arkadaşların ve senin dediklerin biraz beynimi çalıştırdı.. Ben Bundan ayrılayım gitsin yoluna bende oyuncak olmam sonuçta dimi kanki
Soran+1 yılZaten Çıkıyor Sayılmayız ben kendime gelin güven oluyorum bizi yanyana görsen teyzenmi dersin o kadar uzak bana.. ben ayrılayım kendimi yıpratmayayım kanki
Soran+1 yılYuva Yıkmak Bu Kadar Kolaymı :D
+1 yılBirde hakaret etmeyi dene istersen bazen oyle catlaklar da cikiyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılvallaha deniycem başka çarem yok böyle giderke kapıının önüne koyar beni zaten
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Bazıları aşağılanmaktan hoşlanır bu şaka değil... Tecrubeyle sabit
01 Yorumla
Soran+1 yılKızı linç edecem Erkeklerin Yorumlarından Sonra :D
Ben de sevmem mesela itici gelir yapmacık, herkese aynı şeyi söylüyormuş gibi.
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkese Söylediğimi nasıl anladın yani tüh :(
Soran+1 yılÖlemem işim gücüm var
Bende sevmiyorum bu şeyi ya. Bu yüzden ilişkimi bitirdim bir zamanlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılOna kalmadan ben bitirdim
Erkek arkadasinmis gibi davran o kiza hosuna gidecektir. Belliki cok ciddi birisi.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok Ciddi Biri Değildi 1 Yıl Arkadaş olduk Sonra Çıktık.. Çok Cana Yakındı samimiydi Sonra Çıkınca Ben Biraz sevgi Gösterilerine Kalkıştım sonra böyle oldu Kız Başka Evrene Geçti Kendini 3 Adlı Bişe Zenneder Oldu Afedersn
Soran+1 yılHaklısın Sevene Canım Feda Sevmeyene Elveda Sevilen nankörse Seven napsın Gaz Fren Şanzuman halim Duman tamam Sustm :D
İltifat herkesin hoşuna gider ama kimin ettiğine bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim etmemi istemiyor yani.. ama Bazen görüyorum tlf da müşteriler arıyor onlarla o kadar samimiki ya da işyerinden başka arkadaşları ona iltifat ediyor hoşuna gidip gülüyor o kadar rahat takılıyor ama ben bişe dedim mi ciddi takılıyor.. demekki beni sevmiyor 2 kere 2 beş sonuçta
her kız iltifattan hoşlanır ama yavşamak için yapılanından değil.
09 Yorumla
Soran+1 yıloda dedi.. dediki seni tanımasam yavşıyorsun diyecem yani bu kadar olma dedi
Soran+1 yılHaklısın :( bana aşkı yanlış öğretmişler ya da ben aşka göre biri değilim.. ya da bunu gerçekten sevmiyorum ya da o beni gerçekten sevmiyor bir tezatlık var.. sonuçta benim ilgim kadar oda ilgii gösterse benim ilgim normale biner ama o geri çekildikçe ben ilgisini çekmek için üzerine gidiyorum bazende saçmalıyor yavşıyor durumuna düşüyorum.. açıkçası biz uyuşmuyoruz sonuç bu bence sen ne dersin
Soran+1 yılÖldürmiyeyim ama ayrılayım diyorsun.. Ben Onu üzemem söyle o ayrılsın !! :) şu an bunaldım gerçekten kalbim sustu aklım konuştu gerçekler bunlar ben ne haldeymişim sayenizde kafam açıldı tşkler sayın ablam
Soran+1 yılAldatim mi :D
Soran+1 yılYok yakışmaz şaka kandırdım kimsenin ahını alacak vicdan yok bende
Gizli Üye(36-45)+1 yılaz küfür et aşağla hakaret et bak sana nasıl hayran kalıyorr
aynısı başıma geldi ben küfür edip hakaret ettikçe hoşana gitmeye başladı şu an deli gibi bana aşık ben tınlamıyorum bile yalvarıyor bana hergün01 Yorumla
Soran+1 yılBunu deneyebilirim Zaten kaybedecek bişem kalmadı ters teperse gider daha iy olur saol abi
+1 yıliltfattan değil, yapandan hoşlanmıyordur :) hoşlandıgı kişi yapsın bak nasıl ağzı kulaklarına varıcak gör :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdamım sen ne yapıyorsun böyle yaparsan seni adam yerine koymaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılkoymuyorda zaten ama bundan sonra başka biri olucam inşallah
- +1 yıl
Yaşadıklarından ders çıkar işte
Ah ahhh . İŞi bilmiyosunuzki az sert erkek olun ya. Bin kez söledim az sert olunnnnnnnnn.
01 Yorumla
Soran+1 yılSert Olim Dövim mi Kafamı Atim Aslında fena fikir değil ayrılırsada ayrılsın böylede çıkıyor sayılmayız ki :D
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. kızın ddediğini yap iişte söyleme
114 Yorumla
Soran+1 yıle iyde ben sevdiğimi söyleyince mutlu oluyorum bugün çok güzelsin diyince mutlu oluyorum.. her kız bunu istemez mi.. Peki iltafat etmiyim ee nasıl sevecem ne yapıcam yani bundan sonra :(
Soran+1 yılaynı işyerinde çalışıyoruz sabahı zor ediyorum sabah gelincede özlediğimi belli ediyrum.. nankörlük bu yaf herkes iltifa eden eerkek arar. ama artık ağır takılıcam içime atıcam havaya soktum galiba
Soran+1 yılhaklısın geçen küsmüştüm kızda tık yoktu ben gittim barıştım o hatalıydı.. ben yazınca farkettim ben abartmışım
Soran+1 yıldünya işte iltifat etmesek kız yalvarır çok iltifat edersek havaya girer beni kapının önüne kor
Soran+1 yıltşkler sayenizde düşündüm ve yolu buldum inşallah uygularım.. ama kızı görünce gözlerim dolar kulaklarım euro :( yani kavga ederken bile gülüyorum
Soran+1 yılİnşallah becerebilirim ama deniycem sonuçta bundan kötü olamazya
Soran+1 yılTabi Bilemeyiz ne olacağını o yüzden böyle mutsuz olacağıma yalnız olmaya bile razıyım ben öyle herkesle çıkmam zaten dilim yandı yoğurdu üfleyerekte yemem menüden çıkardım yoğurdu
+1 yılAğzna sc bak nasıl akıllanır o kızlarında öküzü oluyor demekki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de öyleyim. bana samimi gelmiyor. gözleriyle bir bakışıyla baksın hissettirsin yeter
00 Yorumla
+1 yılsende biraz hakaret et...
12 Yorumla
Soran+1 yılVallaha hakediyor ama beceremem bırakayım o başkasıyla çıkınca beniim kıymetimi anlar o zamanda iş işten geçer
- +1 yıl
orası sana kalmış...
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek belli olmuyo ama 5 yaşındaydım yani bundan 18 sene önce
00 Yorumla
+1 yılbende hiç sevmem doğal ol bence..
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğal odundan Bahsediyoruz Tamam oluruz Ama Kız Terkederse Gelir Senle Çıkarım Sen Kaşındın Kanki :p
Fazla pohpohlama sende.
01 Yorumla
Soran+1 yılDövüm mi
+1 yılYalan olduğu için inanmıyor haklı kiz deme
01 Yorumla
Soran+1 yılKızmı haklı Bu Nasıl Bir Kayırmadır arkadaş
+1 yılbanada itici gelir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbanada :P
pipiden :)
21 Yorumla
Soran+1 yılHerkes Sen mi :P Hakket Olabilirmi Yani Sonuçta bir Kız İltifattan Hoşlanmıyorsa Kafası İtliğe Çalışıyordur :D e Tamam napim Yani Kıza Gidim Sen pipiden mi Hoşlanıyorsun diyim ya da çıkarıp masanın ortasına mı vurayım anlamadım.. Yaw Kızım bana Çare üret Kafamı Karıştırma Terbiyesiz Benimde Terbiyemi Bozdun :D Varmıydık ki bnde terbiye nese konumus bu diğil :p
+1 yılsen fazla abartmıssındır bence :D:DD:d. d:Dd. d. d
00 Yorumla
+1 yılSalak o kız imalat hatası :D
00 Yorumlasamimi bulmuyor demek ki seni
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor sus diyor turkce meali bu
01 Yorumla
Soran+1 yılolayın özü
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılKiz alcak gonullu
03 Yorumla
Soran+1 yılHee İymi Bu
- +1 yıl
Olum alcak gonulluyse super l*n şu an herkes havalarda
Soran+1 yılAlçak gönüllü ama kadir kıymet bilmez.. az ilgi gösterince değişiyor
seni sevmiyo
05 Yorumla
Soran+1 yılyuhhhhhh Gerçek mi Nasıl Anladın Hakket mi Neden Sevmesi nki tamam tipsizim ama sonuçta kör atında kör alıcısı olmaz mı anaeeeaaaam :(((((
Soran+1 yılya kız değilse yaw kafamı karıştırdın ölim de kurtul :((((((
Soran+1 yılYok dalga deçmiyorum her söylediğini dikkate alıyorum hemen bir trip yapma :P ben bundan ayrılayım bunaldım iylik yapıyoruz kötülük alıyoruz kız nankör bende gider başkasını sever ona iltifat ederim oda nankörlük ederse son çare gelip senle çıkarım sonuçta nefes alıyorsun e ellerinde var kriterlerime uyuyorsun kanki :P
Üçün birinden.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne