Hoşlandığım kızla gerçekte çok yakınız ama sanalda hiç konuşmuyoruz. Nasıl yakınlaşırım?

Evet başlıktan da gördüğünüz gibi durum bu, olayın en başından özetleyecek olursam, kızın sevdiği biri vardı olmadı red yedi (1-2ay önce). Sonra biz biraz yakın olduk okulda konuşuyoruz teneffüsler de felan, geliyor kafasını omzuma koyuyor oturuyoruz , arada bende koyuyorum öyle yakınız. benden hoşlandığını da hafifinden hissediyorum fakat yani benim kafadan değil gerçekten oda biliyor benim kriterlerimi fakat yine de yakınız hatta okulda bazı kişiler sevgili sanıyor bizi ama DEGILIZ ISTE konuşmuyoruz bile sanalda hiç muhabbetimiz yok sadece okulda 2-3 teneffüsde konuşuyoruz , evlerimizde farklı ilçelerde gerçekten benim imkansız crushım. Birde çok arada eski red yediği kişiye göndermeli storyler atıyor hafifinden. Bilmiyorum okulda benim gibi yakın olduğu kişide yok pek konuştuğu kişi olduğunuda sanmıyorum sizin düşünceleriniz nelerdir ne yapmalıyım nasıl konu açarım yardım gerçekten onunla birlikte olmak istiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Tam bir hafta geçmiş buraya gelip konuyu güncelleyeyim ve benim gibi olan arkadaşlar için birkaç tavsiyeler vereyim. Arkadaşlar sadece ama sadece YAZIN konuyu siz başlatıyor olsanız dahi yazın ben her gün yazdım ufak tefek saçma şeylerden konu başlattım , fazla konuştuktan hafif emojili kalpli mesajlar attım sonra kızda geri bana aynı şekilde döndü.. Kızın bir haftada bana bakış açısı değişti gerçekten daha çok yanıma gelmeye başladı , benle imalı konuşmaya başladı. Demem o ki sadece YAZIN!.
Hoşlandığım kızla gerçekte çok yakınız ama sanalda hiç konuşmuyoruz. Nasıl yakınlaşırım?