Eşime bir anda bir şeyler hissetmemem normal mi?

Ben eşimi sevdim. Severek evlendik ama ondan ayrilma teklifi geldi. Baya üzüldüm, ağladım, yuzum bir sure gulmedi. Ki normalde neseli, enerjik, esprili biriyim. Ruhsuz bir sey oldum.

Eşimden adim bekledim, vazgecmesini bekledim, bunu cok istedim ama olmadi. Yabanci gibi olduk iyice. Geri adımda atmadı. Bana ne olduysa mahkemeden sonra oldu sanki. Mahkemeye gittik ve ertelendi.

Ama ondan sonra eşime karsi notr haldeyim. Bir sey hissetmez oldum. Eski duygularim yok. Biterse bitsin diyorum. Hatta simdi gelse devam edelim dese ben kabul etmem. O kadar sogudum bir anda. Ki bu surecte bir sey de olmadi. Hani beni incitici bir seyler, tartismalar, kavgalarda olmadi. Ayrilma karari aldiktan sonra birbirimizle cok gorusmedik zaten.

Zırıl zırıl ağlarken, onu kaybetmek istemiyorum derken şimdi benim icin bir anlam ifade etmiyor. Yuregimde bir yangin vardi sanki su serpildi söndü.

Bir anda boyle olmasini anlayamadim. Tamam bu noktaya kolay gelmedim. Acımı evet baya yaşadim ama simdi o kadar aglamaya, uzulmeye deger miymis, mahkemeden eve gelince bunun icin mi uzuldun, ağladın diye bir dusunce bile oldu. Boyle olmasi normal mi?

Eşime bir anda bir şeyler hissetmemem normal mi?