Yoksa kimse izin bu hayat üzülmeye değmez, giden gitmiştir kalan sağlar bizim mi dersiniz?
ya da sevdiğin bir erkek ise sonuna kadar kovalar mısın?
Yoksa kimse izin bu hayat üzülmeye değmez, giden gitmiştir kalan sağlar bizim mi dersiniz?
ya da sevdiğin bir erkek ise sonuna kadar kovalar mısın?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İnsan ne kadar sevse de üzülsede karşı tarafa bir kaç adım atınca istemiyorsa farkeder edince de artık bu naz değildir yani bunu naza çeken insanlara denk geldim adam siyor naz yapıyor ya sen daha ara istenmeyen yerde durulmaz sevgi de birini kendine ezdirmek düşürmekte değildir kendine gömsün o sevgiyi aşkı insan yoluna devam etsin uğraşmasın boşa kimseye değmez zaten önceden hemen aşık olur filandık tecburelendik şu an sevgi filan zamanla tanıdıkça olduğuna inanıyorum ne kadar değişik şu ergenlik gerçekten nelee yaşamadık kdjajajska
Eskiden çok ağlar, üzülürdüm, sevdiysem sonuna kadar peşinden giderdim ancak artık yaş aldıkça ve tecrübe kazandıkça, hayat yolculuğunda kendime ruhsal anlamda yatırım yapmaya başlayıp yaralarımı şifalandırdıkça bakış açım tamamen değişti. Bir insan hayatımdan gidiyorsa ve çok istememe rağmen eğer ki olmuyorsa seviniyorum.. Çünkü demek ki o kişi benim için hayırlı değil ve yaradan aslında beni kurtarıyor.
Gerçekten çok güzel bir düsünce yapısı ile ilerliyorsunuz Ben de tamamıyla sizin gibi düşünüyorum ve katılıyorum tebrik ederim👏
Teşekkür ederim
O erkek üzülmeye değecek karakterde birisiyse eğer olabilir. Yani ayrılıktan sonra bile yüzde tebessümle kendini hatırlatıyorsa, kırıp dökmeden medenice yolu ayırıyorsa üzülmeye tabi ki değer.
Bunun bendeki cevabı asla asla ve asla fakat bazen büyük abazalar çıkıyor iğrenç insanlar aklı ile başka bir uzuvu yer değiştirmişler mahluklar maalesef onlara felaket sinirleniyorum. 🙄😬
Sende görmezden gel bu kadar basit 🙂
Değmez ben bir kere o hatayı yaptım artık gelen gelir giden gider kalan sağlar bizimdir etkilenmeten öteye geçmem artık biri gider biri gelir
Birisi için çok ağladım şimdi diyorum ki ne s@lak mışım
Gereksiz zaman kaybı ise değmez, yeni yelkenler açmak gerek
Olabilir bir daha yapmazsın aynı hataları
Oratada bağ arsa evlilik gıbı.. elbette.. cabalanır..
ama caba tek taraflıysa.. bir yerden kopuyor..
onun dişinda tanişma asamasında olan kaprisler tripler hoş olmuyor..
Kimse üzülmesın.. Hayat kısa.. Ne üzmek ısterım nede üzülmek
Erkek için değil insan için üzülmeye değmez ama insanın elinde olan bir durum değil bunlar
İnsan önce kendisine değer vermeli, sonra karşisinda ki insan için gerekli çabayı gösterir olmuyorsa yapacak bir şey yok
Kimse için değmez ama üzülüyor muyuz ister istemez evet.
Üzülünrcek durumlar olur elbet ama toparlanabilmek önemli olan
Kesinlikle
Devam edebilmek önemli
Kimse için değmez. Ama bu demek değildir ki önüne geleni kırabilirsin
Erkek gibi erkeğe daha farklı yaklaşım sergilerim diyorsun yani
Yok herkes eşit
Ya şimdi erkek var erkek var anladın mı genelleme yap ma
Anladım
Değmez yanımda olan başım üstüne gitmek isteyen de kendi bilir...
En güzeli 👏
Çok sevdiysem üzülmeye değmez diyerek geçmişe öyle kolayca sünger çekemem.
Gerekli fedakarlıkları yapar mısın peki?
Yaparım sevdiğim insan için evet.
Daha önce yaptın mı söyledigi ne benzer?
onun için değil kendi sevgim için evet sonuna kadar dayanırım
Hak etmediğinden emin olduğumda bırakırım🤲🏻
Karşı taraf için değmez ise zamanın boşa gitmez mi peki?
Değmediğine emin olduğumda bırakırım
Anladım
Eskidendi onlar şimdi değer kıymet bilmeyenlere bende değer vermiyorum kısasa kısas yapıyorum öyle gerekiyor ve öyle olması gerek bazen maalesef
Yakalambaç oynanmıyor, tabii ki koşmam. Peşimden koşulmasını da istemem çünkü kimse buna mecbur değil.
Giden gitmiştir en fazla 1 gün ağlarım. Huyum değil gidenin arkasından üzülmek ağlamak çok sevsem bile
Degmez ve bunu ne yazikki yillar sonra anladim.. ona üzüldügüm yillar hep cöp.
Anlamak bile bir erdemdir, bir daha aynı hataları yapmamış olursun muhakkak
O ne demek yaa? Karşımdaki insan değerliyse üzülmeme değer tabii ki
Üzülmeye değmez ama kötü bişeyler yaşanmışsa üzüntünü yaşaman gerekir. Kendine biraz zaman vermek en iyisi. Üzüntümü yaşar, zamanı gelince unutamamışsam okumlama yaparım.
Olumlama*
Ben çok zor aşık olan biri olarak söyluyorum sonuna kadar devam bırakmam. surekli birine alış yeniden başla bana göre değil zaten birini seviyorsam sebebi vardır asla bırakmam
Ya sevmek de değil sanırım takıntı haline getiriyorum bide sosyal medyadan zaten gerçek hayatta aşık olabilme gibi bı özelliğim yok onla da bir araya gelsek bu şey biticek biliyorum ama gelemediğim için üzülüyorum
Bi erkeğe üzülmek özellikle onun için gözünden yaş akması bi insanın kendine yapacağı en büyük kötülük.
her şey bir yere kadar gider bir yere kadar sevgim için peşinden koşarım ama olmuyorsa yapacak bir şey yok dünyanın sonu değil
Bugün doğum günüm ve beni terketti mutlu olmam gereken günde üzgün olmak bilemiyorum
eril enerjisi yuksek kadinlar feminen erkolari kovalasin da bize denk gelmesinler lutfen
Ne arkadaş ne de geri kalanı seni çok sıkan bir şey yapıyorsa sal ailen bile olsa sal değmez
Erkek defterini kapatalı çok oldu
Neden?
Giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir mantığı 👍😀
Hiçkimse için üzülmeye değmez
Ben kimse için üzülmem..
Kimse için üzülmeye değmiyor
Kimse benden önemli değil. Kovalamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?