Merhaba arkadaşlar, bundan tam 3 yıl önce 5 yıllık bir ilişkim vardı bazı nedenlerden dolayı bitti ayrıldık, biz ayrıldıktan sonra da eski sevgilim benden önceki eski sevgilisine geri döndü herneyse işte iki gün önce baktım eski sevgilim beni tekrardan telefon rehberine eklemiş ve kendi fotoğrafını durum olarak paylaşmıştı sizce beni neden eklemiş olabilir ki 3 yıl sonra, amacı ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şöyle ki zaman geçtikçe geçmişe dair sadece iyi şeyleri hatırlarsın ve özlersin. Tecrübeyle sabit 😁 demek ki seninle ilgili iyi şeyleri hatırlayıp özlüyor, çok da şey yapma. Önemseme bakma bile. Daha kötü olur, yapma kuzum yapma 😁
Evet ilişkimiz sürecinde ona güzel şeyler yaşattığımı düşünüyorum ve hatta öyle ki daha önce beni senin gibi kimse sevmedi, sen beni hayatımda seven en güzel adamsın derdi bana ki gerçekten de öyleydi nitekim benden önceki eski sevgilisinin ona karşı ilgisi ve duygusu bittiği, sevgisi tükendiği için onu terk etmiş idi biz tanıştığımızda güvensizliği had safada idi terk edilmeyi hazmedemeyip kabullenemiyordu neyse ben kaybolan güvenini ona geri kazandırdım velhasıl kelam onu iyileştirdim sonra biz ayrıldık ve o yine benden önceki eski sevgilisine döndü ama orada anladığım kadarıyla mutlu ve huzurlu değil bir ilgisizlik söz konusu ki hep benim peşimden ayrılamıyor diye düşünüyorum ben ama yanılıyor muyum sizce. Benim önemsediğim yok olsa ilk günden bu durum dikkatimi çektiği andan itibaren ona yazardım arardım ama bunu yapmayacağımı çok iyi biliyor oda ama hayatında biri olmasına rağmen benden ne istiyor ki?
Çok basit ve kısa, yeniden ona tattırdıklarını tatmak istiyor.
Özlediğinden veyahut sevdiğinden falan değil yani öyle mi?
Sevmeyi bilemem ama özlediği kesin. Ama genelde şöyle olur, tamam desen iyi şeyleri tekrar yaşarsın be kısa sürede tekrar biter. Onun için uğraşma.
Yok uğraşmayacağım zaten istesem ilk gün bunu fark ettiğimde ona yazardım iletişime geçerdim ama ben ayrıldığımız günden bugüne kadar hiç aramadım sormadım o ise ara sıra yazdı aradı ama ben hep sessiz kaldım, merakımdan soruyorum neden kısa sürede biteceğini düşünüyorsun peki bunu düşünmene neden olan şey nedir? Belli ki tecrüben var bu konuda onun için faydalanmak isterim deneyimlerinden ☺️
Çünkü olmamış belli ki. Onun aklında da senin aklında da oturmamış bir şeyler ve bitmiş. Güzel zamanlar hep özlenir. Çocukluğunda aldığın bir nefesi bile özlersin. Ama çektiğin zorlukları hatırlamazsın. Kime sorsan şu yaşımda olsam var ya der ama o yaşta yine aynı hataları yapar. Onun için geçti ve bitti. Önünde bir sürü zaman bir sürü insan var. Hareket halinde olmaya devam et 😁
3 yıl geçmesine rağmen hala özlüyor ise ki özlenmeyecek cinsten bir aşk yaşatmadım değil tabi şimdi bunu oda kabul ediyordu ☺️ neyse o özlemeye bende hareket halinde olmaya devam edeyim yoluma 😂
Süpersin 👏
Cansın çok teşekkür ederim iyi ki orada bir yerdesin ve umarım süper mutlu olursun cancağzım ☺️
Dikkatini cekmeye çalışıyor özlemiş
Hayatında biri varken bile bir kadın eski sevgilisini özler mi veyahut dikkatini niçin çekmek ister bunun nedeni nedir?
Eski sevgilisi tekrar eski sevgilisi olmaya yaklasmış hatta ayrilmis olabilirler.
O kadarını bilmiyorum, bilmekte istemiyorum doğrular söylemek gerekirse ben ilişkimiz sürecinde ona güzel şeyler yaşattım hatta öyle ki daha önce beni senin gibi kimse sevmedi, sen beni hayatımda seven en güzel adamsın derdi bana ki gerçekten de öyleydim hiçbir şekilde kusur etmedim çok mutlu ettim nitekim benden önceki eski sevgilisinin ona karşı ilgisi ve duygusu bittiği, sevgisi tükendiği için onu terk etmiş idi biz tanıştığımızda güvensizliği had safada idi terk edilmeyi hazmedemeyip kabullenemiyordu neyse ben kaybolan güvenini ona geri kazandırdım velhasıl kelam onu iyileştirdim sonra biz ayrıldık ve o yine benden önceki eski sevgilisine geri döndü ama orada anladığım kadarıyla mutlu ve huzurlu değil çünkü hiç ama sevilmemişti şimdi de belli ki bir ilgisizlik söz konusu ki hep benim peşimden ayrılamıyor diye düşünüyorum ben ama yanılıyor muyum sizce? Hayatında biri olmasına rağmen benden ne istiyor ki? Seviyor mu yoksa ona yaşattıklarını mı özlüyor bunun için mi sergiliyor bu tutarsız davranışları?