Oldu, bir kerede değil. Hepsinde de olacak olanları biliyordum ve yanıltmadılar. Kolay kolay sevemem fakat sevdiğimde de hayatımda ki insana fazla değer verir, her türlü hissettiririm bunu. Her daim yanında olurum, olabildiğince uyum sağlarım, ki yapım gereği genel anlamda uyumlu bir insanım zaten. Kabul edilmeyecek şeyler olmadığı sürece de bir hatasında ya da yanlış bir hareketinde abartmam, alttan alırım, sabırlı biri olmamdan kaynaklıdır bu da. Bir şekilde ilişkimiz bittiğinde de başkalarında aynı muameleyi göremeyeceğini adım gibi biliyor oluyorum ve çok geçmeden de dönüş için iletişime geçiliyor fakat bir şeyi bitirdiysem arkamı dönmem ben. Hele ki kendimi toparlamışsam ve yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyorsam, hiç bir şekilde beni huzursuz etmesine izin vermem. Tüm iletişim yollarını tıkarım çünkü yaşanılan şeylerin her biri benim için fazla kıymetli şeyler, karşımda ki insan bunun değerini anlamıyorsa o kişi doğru kişi değildir benim için. Zamanında olmayan hiç bir şeyinde önemi yoktur…
Vazgeçmeyen takıntılı birisiyle birlikte olmuştum eskiden ancak ona karşı bir sevgim kalmamıştı ve ısrarı ona olan saygımı da yitirmeme neden olmuştu O bunu anlamak istemedi benim ona karşı mazideki güzel günlerin hatrına kibar davranmamı bile farklı yorumladı sonra da son şansına kadar denedikten ve yine aynı cevabı aldıktan sonra
Çirkinleşti bel altı vurmaya çalıştı bunu bile umursamadığımı görünce vazgeçti ama artık ona saygı duymuyordum ben..
Biten bir ilişki de bile olsa saygıyı kaybetmemek gerek kişiler birbirlerini artık eskisi gibi hissetmeye ve sevmeye bilirler ancak eski günlerin hatrına saygı duymaları gerek..
Gitmek gerekiyor ise iki taraf ayrılır buna gitmek denmez. Yolun sonunun olmadığı en baştan belli ise iki tarafta ona göre yola çıkar ve bunu iki tarafında bilip kabullenmesi şarttır.
Hayır olmadı. Takıntı haline gelmiş olabilir. ya da ayrılma sebeplerine dayalı bir durum olabilir. Gururu incinen insanlar da psikolojik travma haline gelebilir ve bunu aşk sanıyor olabilir. ya da gerçekten seviyordur ikna etmek için olabilir.
Bu konuda benim de bir fikrim yok açıkçası. Neden vazgeçmezler, Neden vazgeçilmezler.. Bittiyse bitmiştir. Ya da bitmeli.. Demek ki aşk, sevgi, saygı kalmamış. Ya da hiç olmamış. Hal böyle olunca sürdürmek için ayak diretmenin manası yok. Olmamalı..
Reeldekiler takıntılı değildi. Sevgilim olmadığı halde peşimde çok geziyor idi. canım ya sevgililer gününde hediye bile almıştı. Hediyesini dahi kabul etmemiştim, Onun en yakın arkadaşı ile sevgili idik mahvetmişti her şeyi. Burada bir başıma geldi, buradakiler de mal olduğu için tabi bazıları.
Başkası için terk etti kendi hayatımı kurdum iki senedir rahatsız ediyor peşimde fakelerle rahatsız ediyor numaramı bile değiştirdim ama o narsist ve bencil insan başkasını bulamadığı için ya da cinsellik için rahatsız ediyordur beni sevdiğimden değil bacım diyordu bana ayrılırken şantaj yapiyordu
Takmayinca peşine verriyorlar hiç yaptıklarına tepki vermiyorum umursamıyorum engelliyorum kuduruyor tekrardan başlasam istediğini alıp yine terk edicek
Sanırım bu biraz da kişiliğe bağlı bir şey, bir kere hayatlarında oldular ya artık çıksalar bile karışa bileceklerini her hangi bir hak sahibi olduklarını sanarlar ya da kabullenemezler ayrılığı, bittiğini birazda kabullenmekle alakalı da ola bilir..
İlk ve tek sevgilim benden sonra açıldı resmen. Her gün bir başkası ile konuşuyordu. Nasıl bir hata yaptığımı ve o hatadan dönmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi o zaman anladım.
Kesinlikle katılıyorum ağzına sağlık👍🏻 Benimkiside aynı durumdu fakat bu sefer ben onun ilk sevgilisiydim, ve ayrılır ayrılmaz erkek arkadaş yapmalar gezmeler vs. vs😂😂😂 aynı senin gibi bende kararım ne kadar doğru olduğunu anladım
Çok şükür bu tip kişiler hiç girmedi hayatıma, bela bunlar. Aşırı kıskançlıktan kaynaklanan bir şey bence bu "Ya benimsin, ya da kara toprağın"tarzında düşünen kişiler bence bunlar
Hiç eski sevgilim olmadı, umarım gelecekte de olmaz🙂. Ama bence bu durum sanırım takıntı olabilir. Bazı insanlarda oluyor böyle takıntılar, yarınları olmayan tipler.
Kime göre? Herkes yaşadığı hayatın planını kendisi çiziyor. Demeki hallerinden memnunlar. Şikayet eden o durumu değiştirmiyor ise yalan söylüyor demektir.
ama 'onların tek mutluluğu geride ona muhtaç bir enkaz bırakmak'sa dediğin gibi dolayısıyla kendileri de hayatlarını yaşayamıyor diyorum sürekli birinin hayatını mahvetmekle zaman harcıyorlar çünkü.
İki yıl önce sadece sanaldan sevgili olup daha görüşemeden ayrıldığım biri vardı 😂 dün mesaj atmış numaramı sildin mi diye aradan iki yıl geçti napcan numaramı silip silmediğimi😂😂😂
Çünkü bir defa bozulabilen ilişkilerde geri dönüşün ardından bozulma korkusu ortadan kalkıyor. Bozuldu yeniden bir aradayız bir daha bozulsa ne olurki düşüncesi kırıl ave kopmaları basitleştiriyor.