Sizce menfaatkar mı yoksa ilgisi mi var?

Isyerime yeni başlayan bir kiz vardı, kızı ilk gordugumde hoşlandım ve kiza ilk etapta yürudüm. Bir müddet sonra aynı isyerimde olmamiza ragmen beni soayal medyadan eglledi ve telimi sildi. Bir sure konusmadik dogal olarak ayni cati altinda calistigimiz icin konusmaya basladık. Kız uzun boylu zengin sayılabilecek ve sosyal medyada görünen yakisikli erkeklere talip oldugunu bircok kez şahit oldum. Bu kizdan artik hayir gelmez diye dusundum ve artık kızi alaya almaya basladim ve bu durum isyerinde kizla sakalasmalara ciddi bir arkadaslik seviyesine donustu, bir ara sirket yetkilisi isyerinde dolayli bir fevri hareketimden dolayı sen bu kizi sevmio musun kiz senin icin cok pratik ve anlasabildigini soyluyor dedi bi anlam veremedim aslinda kiza gicik oluyorum. ama kotu de davranmak isyemiyorum. Bu dostane arkadaslikla bir iliski olmadigindan kesin emin olarak kadro eksikliginden dolayı Bir müddet sonra kiz terfi aldi ve benden isle ilgili birseyler ogrenmek icin daha da yakin olmaya basladi sahte bir sevgi pıtırcigi salgiladigini dusundugumden emin olamadigim bu kıza sizce nasil davranmalıyım...

Sizce menfaatkar mı yoksa ilgisi mi var?