Sizi bıktırdım ama bir şey soracağım Instagramdan ekleyen alt dönemden mezun olan kız vardı kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok ama ortak takipçilerimiz var 1 ay oldu storylerime bakıyor ama konuşma olmadı geçen resim attım 2 saat sonra beğendi bir de faceden istek attım 5-6 gün sonra kabul etti dikkatini çekmiş miyimdir eski resimlerinden begensem anlar mı sizce ilgimi sizce onun ilgisi var mı bana 😄
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hoşlanıyorsan git söyle tanışmak istiyorsan da sonra pişman olursun korkma en fazla reddedilirsin ben söylemediğim için çok pişmanım
Ya şöyle oldu kız üniversiteden alt dönemden mezun kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok ama ortak takipçilerimiz var kız 1 ay önce Instagramdan istek attı kabul ettim geri takip attım 1 ay oldu konuşma olmadı geçen resim attım beğendi ama eski resimlerimi beğenmedi faceden istek attım 5-6 gün sonra kabul etti dikkatini çekmiş miyimdir sence eski resimlerini beğendim 2 tane zaten çok resmi yoktu en son geçen yıl atmış sence eski resimlerimi beğenmedi ne yapmalıyım kız beğenmiş midir
Nasılsın iyi misin diye bir muhabbet başlat baktın muhabbet ilerliyor sonra sorarsın bence
Kızı tanımıyorum ki muhabbetimiz yok nasıl soracağım
Selam yaz konuşmak istiyorum de o da konuşmayı kabul ederse açarsın konuyu işte jcjcjcjjc
Selam yazsam anlar zaten şu an anlamış mıdır amacım işte faceden istek attım 5-6 gün sonra kabul etti dikkatini çekmiş miyimdir bir de dün 2 tane resmini beğendim
Bıktırma konusunda haklısın. Fotoğrafı beğenmek hoşlanma anlamına mı geliyor. Neden sürekli bir beklenti içindesin...
Takip isteğini o attı kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok o yüzden beklenti oldu 😅
Bence mesaj atın tanışmak istediğinizi felan söyleyin yani foto beğenerek takipleşerek biyere varmanız uzun zaman alır
Sence cevabı ne olur yani takip isteğini o attı resim attım beğendi ama konuşma olmadı ne yapmalıyım 😅
Takip istediğini o atmış olabilir ama cevabı olumlu olacak diye bi kaide yok yinede siz beklentinizi yüksek tutmayın 🤗
Normal sohbet et, kahveye davet et normal insanlar gibi. Ayrica ünide tesadüfen görüsüyorsaniz kolay bu is, eger kimse yoksa gönlünde
Üniversiteden mezunuz yani artık üniversitede değiliz benden 1 yıl sonra mezun oldu
Foto beğenmekle kimsenin birine ilgisi olup olmadığı anlaşılmaz. İlgin varsa mesaj at bence
Beğenmen pek bir şey isade etmez altına yorum yapacaksın
fotonu beğenmesi , storylerine bakmasi normal şeyler. İlgisi olup olmadigini bilemiyorum. Cesaretliysen bence açıl kıza
Ama kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok alt dönemden mezun isteği o attı
Neden gidip ona sormuyorsun. Böylece sana karşı bir şeyler hissedip hissetmediğini anlarsın
Reddedilme ihtimal cesaretimi kırıyor
böyle düşünmekten yorulmuyormusun. git söyle bence.
Sence eski resimlerini beğensem anlar mı
Kızı tanımıyorum ama mesajla açılma şansım var kabul eder mi
Hayır anlamaz ne var bunda resim beğenme olagunustu bir şey değil. Yaz ona yüzüne söylemiyorsan mesaj at söyle. Tabi sen bilirsin
mesaj atarsan konuşmak isterse yazar. İstemiyorsa der zaten rahatsız etme ya da görüldü atar analarsin zaten konuşmak istemediğini
Yüzüne söyleme durumu yok çünkü kızla farklı yerlerde çalışıyoruz farklı yerde yani bir de kızı tanımıyorum Instagramdan istek attı öyle gördüm beğendim
Dedim ya yüzüne söylemiyorsan mesaj at. Kafam karıştı yeminle akışına bırak o zaman ne diyim
Şöyle oldu bak ben kızı tanımıyorum bizim alt dönemden mezun kız yani muhabbetimiz yok tanımıyorum ama ortak takipçilerimiz var kız bana Instagramdan istek attı ben de kabul ettim geri takip attım işte öyle gördüm kızı o istek attığı için acaba bir şey olur mu diye düşündüm yani kızla farklı ilçelerde çalışıyoruz ama ben kızın memleketinde görev yapıyorum kız burada değil ama yani normalde de merkezde yaşıyor
Bize sorarak bunu ogrenecegini düşünmüyorum kıza mesaj at öğren.
Reddetse bile en azından ogreniceksin onun sana karşı ne hissedip ne hissetmediğini. Cesarete kalirsa biraz zor öğrenirsin
Her zaman dediğim gibi sen evlenirsen herkes evlenir 😂
Bütün resimlerini beğen. Hakkaten bıktırdın. Sürekli görüşe davet etme
Bu soruyu daha önce de sormuş olabilir misin?
Yeni gelişmeler oldu
Ne oldu
İşte resim attım 2 saat sonra beğendi bir de faceden istek attım 5-6 gün sonra kabul etti dikkatini çekmiş miyimdir
Hm, kanka yaz gitsin sende kurtul biz de kurtulalım skdjks
Kabul etme ihtimali nasıl sence
İhtimalleri düşünürek hareket edersen kaybedersin, kabul ederse eder etmezse de kendisi kaybeder boş ver
Siz açıkça ilginizi açık edin bence.
Resimlerini mi beğeneyim
Evet, günaydın deyin ve halini sorun.
Neden sanaldan sevgili yapmaya çalışıyorsun
Sanaldan düşünmüyorum da bu kızla ortak takipçilerimiz var birde aynı üniversiteden mezunuz ondan yoksa hiç tanımadığım biriyle düşünmüyorum da bu mantıklı değil mi
Öğren bence nerde çalışıyor filan sorarak.
Onları öğrendim zaten 😄
durumunu anlat o zaman.
Ne zaman mezun oldun mesleğin ne?
Kız benden 1 yıl sonra mezun oldu doktoruz
Yaşın kaç?
28
Büyükmüşün tüh🙁
Sen kendine mı sordun bende yorum yapacağın sandım 😂
Evet😄
Kibarlık olsun diye de yapmış olabilir
Eski resimlerini beğensem dikkatini çeker miyim
Evet
Anlar mı hoşlandığımı
Anlar
Peki o da hoşlanıyorsa ne yapar
İki ihtimal var ya yazar (düşük olan) ya da yazmanı bekler (yüksek ihtimal)
Yine iş erkeğe mi düşüyor ya kızlar niye renk vermiyor sence her işi erkeğe bırakıyor 😂
Bilmem ben de ilk o yazsın isterdim
Renk verir miydin hoşlandığını belli eder miydin cesaret vermek için
Olabilir
Ne yapardın mesela
Reelde tanışıyor musunuz veya nereden tanışıyorsunuz?
Reelde tanışmıyoruz muhabbetimiz yok ama belki sima olarak görmüştür aynı üniversiteden mezunuz benim alt dönemim tıp fakültesinde benden 1 yıl sonra mezun oldu şu an farklı ilçelerde çalışıyoruz yani kız istek atmış ben de kabul ettim durum bu sence ne olur 😂
Yaz bence
Durum böyle yani yüz yüze görüşme şansım ilk etapta yok sence kız mesaj atsam olumlu cevap verir mi
1 hafta mesajlaşın hoşlandığınınhissedersen çıkma teklif et
Hangi üniversite?
İnönü
Merhaba deyip sen de istersen tanımak istediğimi söylesem nasıl olur
Güzel olur