Sizce bir alakası var mı?

Bir buçuk ay önce ayrılmıştık uzun ve ciddi bir ilişkimiz vardı beni çok seviyordu ama bazı sorunlar yüzünden ayrılmıştık ve benim ondan soğumam için başkasıyla olabileceğini söylemişti bir hafta sonra onu itirafa atan kızla konuşmaya başladı. Ona ayrılırken sevmiyor musun diye sorduğumda seni tatmin etmeyeceğim demişti. Her neyse bu 1,5 aylık süreçte çok karşılaşmadık okulda falan bugün karne almaya gitmeden önce arkadaşlarımla kahvaltı yapmak için okula doğru giden bir kafede oturuyorduk birini daha bekliyorduk tamda cam kenarına oturmuştuk ben insanların geçtiği tarafa dönüktüm. Beklediğimiz kız tam içeri girerken açılan kapıdan göz göze geldik ben hemen çektim ama o hala bakıyordu yürürken sonra tekrar baktığımda hafif bir sırıtır gibi oldu bana bakarak sonra önüne döndü ve dün gecede rüyamda onu görmüştüm ben arkadaşımla konuşurken aynen diye laf atıyordu yani rüyamda falanda bana bakıyordu göz göze gelmiştik sizce bir alakası olabilir mi ya da anlamı nedir. Ben başak burcuyum oda boğa

Sizce bir alakası var mı?