Beni boğuyorsun deyip arkadaşlarıyla mesajlarını saklayan sevgilinin amacı nedir?

sevgilimle 2.5 yıldır güzel giden bi ilişkimiz vardı ama son zamanlarda bazı problemler olduğunu hissediyorum.(zamanında şöyle bi hata yaptım ben kickboks sporcusuyum bizim camiadan bi kız arkadaşım oldu ama tamamen arkadaş olarak konuşuyodum 1 2 kere buluşmuştuk ama kız benden hoşlanıyomuş ve sevgilim olduğunu öğrenince sevgilime fotoğraf vs yollamış sevgilimde aldattım gibi algıladı ama size söz veriyorum kendimi affettirmek için aklınıza gelebilicek herşeyi yaptım ve o günden sonra bütün kızlardan uzak durdum beni affettiğini söyledi) Erkek arkadaşı var bi tane çok yakınız vs diyor onunla olan konuşmalarına girmeme izin vermiyor ve bunu özel hayat olarak adlandırıyo ve dün gece ise şöyle bi olay oldu kız arkadaşıyla alkol içmişler kız olduğuna eminim çünkü fotoğraf vs yolladı bana. yalansız söylüyorum tam 50 kere aradım spordan çıkıp eve gelene kadar ve asla açmadı telefonumu mesaj attı çok kötüyüm midem ağrıyo sonra konuşalım lütfen diye bende doğal olarak daha çok aradım ama darlamak için değil sadece merak ettiğim için sesini duymak istedim. arkadaşlarıyla ne konuştuğunu bilmiyorum soruyorum anlatmak istemiyo kötüydüm ağlıyodum açamadım diyo, çok merak ediyorum ama üstüne gitmek istemiyorum. yanımdayken beni seviyo önemsiyo ama ayrıldıktan sonra sanki normal arkadaşıymışım gibi davranıyor en ufak şeylerde sinirlenip kapat konuyu konuşma falan yapıyo. Sürekli beni boğuyosun, darlıyosun ailem bu kadar merak etmiyo ailem 50 kere aramıyo gibi konuşuyo. Ve şunu asla anlamıyorum bu kadar önemli ne var 2.5 yıllık sevgiline anlatamayıp o erkek veya kız arkadaşına anlattığı ne olabilir artık düşünmekten yoruldum bu kadar uzun uzun yazdım okuduğunuz için teşekkür ederim :)

Beni boğuyorsun deyip arkadaşlarıyla mesajlarını saklayan sevgilinin amacı nedir?