Sevgilisiyle olan toksik ilişkini anlatıyorsa.. Ve doğru olani çok kez anlattiysaniz. Normal degil, yanlis vs diye cok kez akil verseniz ama yine de onu sevmekten vazgecmese? Naparsiniz? Cefasını siz çekiyorsunuz?
Arkadaşınızdan bu kadar mesaj gelse ne yaparsınız?
Valla öyle bir arkadasim vardi, ne diller döktüm ne diller. Düzelince beni satti, ve ne dersen de emin ol asla vaz geçmeyecek o ilişkiden bu tür insanlar s*alak olurlar anlatsan da anlamazlar. Yok bu sefer bitiricem der, ertesi gün bakmissin cocukla ballı çörekler. Sürekli kavga ederler, sonra da o arkadas senin nasibin etini yer. Sen yaninda durdukça da g*ötü kalkar ve gider. Cefasini sennn, sefasini de o sevgilisi sürer her zaman ki gibi ben söyleyeyimmm
Ahhh sorma bi tane daha vardi da yol vermistim bana haksizlik ediyordu. Bununla da sabahtan aksama kadar konussam oyle yapacam boyle yapacam diyor ama asla kararlı olamıyor. Zaten kendisini sevmedigini dusundugu insanla evlenecek yaki' zamanda yani ben olamyacam artik demek oluyor. Vallahi kendimi dert köşesi olarak görüyorum ne yapacagimi bilmiyorum kirmatim diyorum ama olmuyor? :((sende son durum nedir?
Ay sorma, bu bahsettiğim kiz da evlenmeyi düsünüyor bu çocukla. Ve cocuk asiri narsist birisi bunu bilmesine rağmen. Cocuğun ailesinin durumu cok iyi, cocuk pofpoflanarak büyümüs belli. Gözü yükseklerde. Bu bahsettiğim arkadaşa etmediğini birakmiyor ama nafile kiz o kadar s*alak ki birakmiyor asla. Gözü kör olmus sanki. Neler anlattim, bak senin sevgini hak etmiyor yapma etme dedim. Ama su an son durum küsüz shdhdhdh ve bana alakasiz bir sebepten dolayı triplenmesi yetmiyormuş gibi ona bir konuda yardim etmistim sanki kendi bulmuş gibi havalara girip beni itmeye kalkti. Bende verdim yolu. Yolu bana düsmesin kötü olur
Ya buna benzer bi olay yasadim en ufak bi sorunda bana mesajlar atiyordu aglamakli en ufak bi sorun ama canın sıkılır o kadar oturup aglamazsin yani ben o ara yemek yiyorum iki dakika yazmadim ciktim diye bana trip atti cok sinirlendim bayaa. Demek ki dedim en ufak bi sorunda diger dinledigim gunleri hice sayiyorsun vs neyse sonra baristik bi sure yazmamistim bana iyi gelmişti * yine basladik :(( adam sevgisini gostermiyor o da bencil egosit yalnizca benim dediğim olsun oraya gitme Buraya gitme diyor. Ben de cok kezzz uyardim bu deger vermiyor sevmiyor ya 2 dk arayip konusmuyor bu mu deger vermesi dedim bilmiyorum diyor dinliyor dinliyor haklisin diyor ama bilmiyorum da diyor iki gun sonra o sev. Iki guzel lafa kandiriyo bunu. Bi cok seyden aciz Kiza ne bi deger verdigini gosteriyor ne sevdigini soyluyor hiçbir sey ne ariyor ne soruyor... Toksik bi iliski :(
Aileler biliyor bunları ve ıki gun sonra evlenecekler Evlenirsen yazik edersin vs de diyorum da neyse. Ben yine yalniz basima kalacam.. Yani kalici bi arkadaslik degil benimkisi. Inan kendime vakit ayıramıyorum hemen nerdesin nerdesin diyor 1 saat girmesem ariyor 2-3 kez :(