Kızlar konusunda neden bu kadar hassasım ve neden bana hiç bakmıyorlarmış gibi hissediyorum?

Arkadaşlar 20 yaşıma geldim ne bir kız arkadaşım oldu ne sevgilim ne de arkadaş olarak görüştüğüm bir kız var tersliyorlar diye çekiniyorum bana bakma ihtimallerini milyonda bir olarak görüyorum bir yandan aşık olmak istiyorum bir yandan da cinselliği sapıkça birşeymiş gibi görüyorum hatta bir ara bana bakmıyorlar diye sinir krizi geçiriyordum gerçekten çok kötü bir durumdu okulda da dışarıda da sende g*y tipi var diyenleri duydum işte g*y gibi davranıyor g*y mi gibisinden bilirsiniz gayet te yakışıklı adamlar ama ben yakışıklı olduğumu düşünmüyorum bilmiyorum fotoda gözüküyor işte değerlendirirseniz iyi olur ileride bana aşık olan biri olur mu olur ama bana hiç söylemez söylemeye korkar hatta ismimi bile hatırlamaz diye düşünuyorum genel olarak hayal kurmayı seven içine kapanık bir kişiliğim var sessiz sakin olarak nitelendirilirim ama işte kizlardan daha doğrusu terslemelerinden ve reddedilmekten korkmasam çok iyi seveceğim ama kendimi hep yetersiz görüyorum bilmiyorum gelecekte ne olacak ALLAH buyük bana yakışıklısın diyen biri olsa bile inanmıyorum gerçekten büyük bir sorun bu sorunu nasıl aşacağım onu da bilmiyorum gerci küçüklüğumde bir kiza aşık olmuştum ve o da beni tanımak bile istemedi biraz da ondan moralim bozuk aslında okulda da bana söylerlerdi işte oğlum bizim sınıftaki tüm kızlar sana hayran seni öve öve bitiremiyorlar artık bir sevgilin olsun diyorlardı ben de o zaman beni niye tersliyorlar diye sorduğumda aga özellikle öyle yapıyorlar diyorlardı işte Oğuzhan kızlar senin için kavga ediyor senin haberin yok bazen de düşüyor mu böyle gibi saçma sapan şeyler soruyorlardı tabi ben hiç oralı olmuyordum ama normalde bu konudaki suskunluğum çektiğim acıdan kaynaklanıyordu peki siz bu anlattıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz

Kızlar konusunda neden bu kadar hassasım ve neden bana hiç bakmıyorlarmış gibi hissediyorum?