Eski talibiniz yıllar sonra taş gibi karşınıza çıksa eski ilgisiyle yaklaşsa şans verir misiniz? Yoksa yeniden mi red edersiniz?

Eski talibiniz yıllar sonra taş gibi karşınıza çıksa eski ilgisiyle yaklaşsa şans verir misiniz? Yoksa yeniden mi red edersiniz?
Hayır eski sevgilim ya da eskiden beni seven kimse olmadı zaten. ayrıca ben reddettiysem zaten güzel olmadığı için değil sevmediğim istemediğim içindir. bu yüzden de ne kadar güzel olursa olsun güzelliğe bir şeyi değiştirmez. karakteri değişmesi lazım ilk önce. bunu değiştirmediyse sırf fiziği veya yüzü güzel oldu diye kabul etmem hiç bir şekilde
Önceden red etmişim, güzelleşmiş ve taş gibi olmuş ve olay benim şans vermeme kalmış :)
Asıl o saatten sonra o bana şans verirse gururuna ve karakterine yazıklar olsun 😀😀
Hiç eşimdem sonra öyle çok taş gibi denecek birileri çıkmadı karşima. Hiii insanlar tanışmak isteyen oldu mu! Oldu. Ama bu fotoğraf extreme olmuş. Bu şekilde çikan birini reddetmek gerçekten zor. En azından gider bir kahve içerim. Sonrası Allah kerim.
Cevap
25Cevap
Geçmiş, geçmişte güzel.. Bu günüme yansıtmaya gerek duymam..
Hayır başta bitirmissem bitmiştir o.
İsterse kaya olsun. Sadece tipe bakarak seçim yapmıyorum. İstememişsem haklı sebeplerim vardır
Bir kadın ilişkiyi başlatırken yüzde 80 tipe bakar aksini iddia eden yalan söyler
Geri kalan yüzde 15 para geri kalan da belki karakter.. genel profil budur kadınlarda
Sana kalmış ama seni reddedebilir sana aşıksa eğer belki seni kabul eder ama geçmişte kalbini kırmadıysan bir ihtimal kırdıysan da zor ümit bel bağlama başka birisi çıkar karşına
Reddetme sebeplerim görsel ya da fiziki detaylar olamaz.
Beni ilgilendiren detaylara 7sinde neyse 70inde de odur mantığında bakmam lazım. Öyle de oluyor zaten
Bir kere sevgim bittiyse sokaktaki sıradan bir insandan farkı olmaz, aklıma bile gelmez. Isterse dünyanın en yakışıklı insani olsun.
Dış görünüşleri ile ilgilenmiyorum taliplerimin karakteri ile ilgileniyorum yani 7 reddetti isem 70 tede sallamam.
Eğer çok büyük nedenle ayrılmadıysam affederim diğer türlüsü zor
Sırf dış görünüş yüzünden red etmemisimdir o yüzden hayır
Defol pislik
Hayır. O zaman da tipi için reddetmemiştim zaten. Yine gelse yine reddederim
Ayrılırken de taş gibi değil miydi önemli olan neden ayrıldığını unutmamak.
daş değil kara daş olsa bile bütün cazibesini albenisini çekiciliğini kaybetmiştir, herkes işine bakacak
Uuuuu😅
zeka hayranı birisi olarak cazibesi dağın başında suya düşmüş o suyu inek içmiş inek ölmüş :D
😃 ineği kıskanmazlar inşallah
o ineğin sorunu artık ben saldım çayıra o gitti dağın başına :D
Ee orası öyle Biri gider biri gelir 😅
yok yok öyle değil biri gider diğeri zor gelir (ya da gelmesine izin verilmez)
ya da kapıyı kırar girer😃
sıkar biraz (aaahhh nerede o günler) :D balyoz verandanın direğinin dibinde :D
😃 balyozu değilde seni bulmaları daha zor gibi
bak işte zeki insanı boşuna sevmiyorum (dilim sürçtü pardon) zeka hayranıyım saklandım zor bulurlar zaten
Beni bulamazlar ama sen istediğini bulabilirsin 😅
ya takılıp kalmışsam birisine ya kapıyı omuzlayıp dalsın içeri hieyyyt üleyn diye :D
😃 takıldığın kişinin haberi vardır umarım
ohooo dağ dağa küsmüş dağın haberi yok
yoksa var mı bilemedim ki
Bana sorma seni tanımıyorum bile
bende beni tanmıyorum sal gitsin
Meeak etmiştim oysa
merak kediyi öldürür boffer o kendi, ni biliyo hatta özel süper güçleri var istese bulur da nerde
ne oldu gorktunnu?
Gizlenen sensin çık meydana ondan sonra sor bu soruyu
nasıl çıkayım rumuza baksana sen hele bir
@felaketce gelde çıok ortaya :D ben gorktum
Gel hadi
şakacı sende
Ya değilse
kim ne değilse
Şaka değilse
kim olduğum hakkında hiç bir fikrin yok bence
hahahahahah kıskanacak kimsem yok inek zaten dağa kaçtı
Fikir veremiyorum diyemiyorsun tabi:))
yooo veriyorum neden vermiyeyim ki?
Teşekkürler😊
rica ederim ne demek efendim sitenin @felaketce si ama bana kalırsa şurada kısa sohbetten anladığım sitenin Starliçesi
Valla ben öyle olacam neden bi daha talip olayım ki daha güzelleri varken 🤣🤣
Ne gibi olursa olsun başta alamadığım o pozitif enerjiyi sonradan da alamam..
Hâlâ taş gibide niye şans vereyim bitmiş gitmiş tadında bırqkalım
Hayatımda kimse yoksa ve her anlamda beni etkilerse neden olmasın.. Keyifli akşamlar..
Karakteri daha önemli. Taş gibi olup şerefsiz olduysa bi anlamı yok
Zaten sadece tipi için reddetmemişimdir o yüzden cevabım yine aynı olur bi laf vardır eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir
Bayağı taş olmuşsa olabilir
Benden uzak cehenneme direk.. istemem ben
Karşıma çıktı. Onu ilkinde beğenseydim red etmezdim. Yine yüz vermedim. Sadece iki arkadaş gibi sohbet ettik.
Değil taş göktaşı olsa geri dönemez yanıma.
Seni kirmislar
Değişmeden de gelebilir 😂😂😂
Neden reddettiğime bağlı
Kişiliği değişmediyse umrumda değil
Karakter aynı ise zor.
hayır ben medeni bir kayseri abazası değilim
Denemekte yarar var 😌
Verelimmi partner yoksa olur
Hayır. Umrumda olmaz.
İşim olmaz biten bitmiştir
Hayır karakteri değişmez çoğu kişinin.
Yinede bir şans vermek lazım 😄