10 sene önce , bu erkek ile aynı sınıfta okuduk 1 sene. Sonra ben başka uni. ye geçtim.
Bu erkek yakışıklı , popüler , başarılı biriydi. Bana arkadaşça yaklaşıyordu ama anlam veremiyordum , çevresinde o kadar kişi varken neden benim arkadaşlığıma ihtiyaç duysun diyordum.
Okuldan ayrıldıktan sonra her sene arada yazardı. İletişimi tam olarak kopartmadı.
10 sene bu şekilde geçti. Bir kaç kez dışarıda buluştuk o kadar. Aramızda hiç bir şey yoktu.
Geçen sene birden her gün mesajlar atmaya başladı. Günaydın mesajları, ben okula geldim , ben işe geldim , bak arkadaşlarlayız vs tarzında fotoğraf ile nerede ne yaptığını söylüyordu ben sormadan.
Ocak ayından , mayısa kadar bu şekilde gitti. Ailesinden bahsediyordu. vs. Ben o dönem staj yaptıgım için ankaradaydım, normalde ikimizde İstanbul'da yaşıyoruz.
Ne zaman geliyorsun diye soruyordu hep buluşmak için. Neyse uzatmayayım , İstanbul'a gittim ama buluşmayı 1 ay erteledim. Sebebi ise, o tarz iddaalı bir erkeğin bana duyguları samimi gelmedi, ne bileyim o kadar kız var etrafında kimle isterse olur diye.
O sürede ise devamlı arkadaşlarım ile gezip sosyal medya da fotoğraf paylaşıyordum görüyordu oda.
Kısaca buluşmadık.
Ortak bir tanıdığımız var , kız benim yakın arkadaşım ama o erkek ile de ortak arkadaş vasıtası ile tanışıyorladı senelerdir birbirlerinde falan ekliler.
O kız bu konuyu ilk anlattığımda oldukça hevesliydi, devamlı ilgili soruyordu buluşun vs diye motive ediyordu.
Ben yazlığa çeşmeye geldim sonra. Bu erkek çeşmeye geleceğini otel bulduğunu söyledi.
Benim için geliyordu ve mutlu olmuştum.
Tam 10 senedir tanıdığım kız , bana o yazdıktan 1 gün sonra çeşmeye geliyorum falan yazdı, şaşırdım bunca sene hiç gelmedide şimdi mi gelceği tuttu ikisini nasıl idare edicem dedim.
Sonra ikiside gelmedi. Çocuk benle muhabbeti birden kesti.
O kız da sözde baya ilgiliydi bu konuya ama aylardır tek bir kez bile sormadı o çocuğu, ben konuyu açmaya çalışsam kapattı.
O kızın 5 senedir ciddi bir ilişkisi var bu arada.
Bunlar neden oldu anlayamadım sizce
Uzun bir konu. Ama okuyup tavsiye verirseniz mutlu olurum. Özellikle ilişkilerden anlayanlar bakabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşlarımız ben 25 o ise 27
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence seviyordu ama sen buluşmadın falan ya soğudu yani
O kız çocuğa senin için kötü bir şey dediyse çocuğa mesaj at çocuk seni seviyor bence
Ya bilmiyorum. İnan halimden anlar mısın bilmiyorum. Ben 25 yaşındayım bugüne kadar kimse olmadı hayatımda. Hoşlandıgım biride olmadı. İlk kez bu kadar bir şey hissettim onda da çocuk gitti.
Hayır buluşsak ya da bir leyler yaşansa karaktersiz dicem , ama buluşmadık bile. Az bir süre değil 5 ay cinsellikten hiç bahsetmeden yazıştık. Ne olduda da yanıma gelicekken kesti iletişimi anlamadım.
O kız da ben konuyu açmaya çalışıyorum kız asla açmıyor , insan bir sorar ne var ne yok nasıl gidiyor o çocukla ne oldu der ki oda tanıyor ama yok asl konuyu açmıyor.
bide çocuğun bildiğim kadarı ile biri yok hayatında. En son eylül ayında yazdım onda da soğuk konuştu bir terslemediği kaldı sonra sildim bende gurursuz gibi onu tutamazdım kırıldım çünkü
O size onu yaptı çocuğa mesaj gönder sor çocuğu sevdiğini söyle
söyleyemem gurursuz gibi. Bırakıp giden oydu
Bir şey yaptı onunla konuş
nasıl bu kadar eminsin peki ya belki çocuk öylesine yazdı gitti
Seninde şüphen var
yani sence neden seviyor olabilir onu diyom
Çocuk seni seviyor seni kötüler. kız çocuğu seviyor ya da seni kıskandı çocukla çıkacaktır
Seviyor ama entrika dönmüş bence. Bir sebebi vardır
nasıl
Şu an Çocuk sana neden yazmıyor değil mi
Kardeşim hem o , hemde neden böyle oldu anlayamadım. O kadar ilgili çocuk , cinsellik vs yaşanmadı zaten. O kız arkadaşım ile aynı tarihlerde gelcez demeleri falan, arkadaşım aklıma soktu kızın sevgilisi olmasa neyse
Çocuk sana ilgiliymiş ama geçici heves gibi düşün. Yazdığından anladığım da sen o yapıda bir kız değilsin. Yani çocuk sana yazsa bile birlikte olsanız bile uzun sürmez ilişkiniz. Çocuk sana ne den yazmadı olayı ise o tip kişiler genelde tutarlılığı yoktur başka birini bulmuştur 2-3 kişiyi idare etmeye çalışır vs. Çok da kafaya takılacak bir şey değil yani.
bencede öyle. En başından beri öyle düşünüyorum sadece en azından açıklama yapsaydı
Yapmaması da onun için normal aslında. Şu an sevgiliniz yok olmasını istiyorsunuz en kolayı o çocuktu o yüzden kafaya takıyorsunuz. Yeni bir başlangıç yaptığınız da bunları unutacaksınız emin olun.
Bu arada bende çocuğu sosyal medyadan sildim. Kendin bulunmaz sanıyor ama peşimde o kadar erkek varken bir ona şans vermiştim aptallığına doymasın.
O erkeği o şekilde düşünmüyorum zaten ama yaptıgı kırıcı oldu
Gençler, ilişkilerde tecrübeli biriyim neredeyse ilişki koçu olucam o derece. hem kendi ilişkimden hemde 2 abim olduğu içine hemde arkadaşlardan biliyorum. Çocuk bence gerçekten ilgi duymuş. Cinsellik olsa amaç mümkün değil eğer bahsettiğin gibi bir erkekse o kadar uğraşmazdı, başkasına geçerdi , foto bile istemedi demişsin. Bence değer verdi , ama sen buluşmamışsın ya , senin ilgisiz oldugunu düşündü. Erkekler o kadar heves için uğraşmaz.
boş ver bence. Onun için umrumda değilsiniz şu an bence. Sizde değer vermeyin değmez çünkü. Bu tipler sonradan kafa dank der ama iş işten geçmiş olur
Nasıl sonradan dank eder? bana mı anlamadın dediğinizi
Yani keşke böyle biri olmasaydım der diyorum. Düzenli bir ilişkim olsaydı der diyorum.
Ya o erkek kimse inanın ikinizde , pişman olcak. Şimdi okudum sildim falan demişsin aşkım , sildikten sonra değerini anlamıştır , fiziken nasıl birisin peki? O nasıl? Bu arada yorumunuza direk yorum yaptım ama yazdığınız yorum bana doğru gelmedi ondan buraya yazdım, ben o çocuğun sevdiğini ama istediğini bulamayınca sevgi anlamında gittiğini bıraktığını düşünüyorum ama o kız ilginç tabi
Bilmem belki de öyledir dediğiniz gibi. Ben 175 boyunda sarışınım. Oda 185 boylarında sarışın :D