Arkadaştık aramızda bir ilişki başlamak üzereyken sevgilisi olduğunu öğrendim. Kızla ayrılmışlar benimle tekrar konuşmak istiyor ne yapayım?

Aynı işyerinde çalışıyoruz. Çok yakın arkadaştık. Zamanla bana karşı ilgisi olduğunu anladım ve bende de bir duygu oluşmaya başladı. Mesajlaşmaya, dışarıda görüşmeye başladık. Dışarıda görüşürken benimle yakınlaşmaya çalıştı elimi tutmaya, belimden tutup karşıdan karşıya böyle geçmeye falan çalıştı. Sonrasında bir şekilde uzaktan bir ilişkisi olduğunu öğrendim. Yüzüne vurdum, sordum ben de. Aramız kötü ayrıydık seninle görüşürken yeni barıştık falan dedi. Sen aramızdaki durumu yanlış anlamışsın biz arkadaşça görüştük biz dedi. Ama benim doğum günümdü ve başbaşaydık nasıl yanlış anladım ki.. Ben aylardır çok mesafeli davranıyorum ama iş gereği mecbur muhatap oluyorum. Benden özür diledi geçen gün. Kızdan ayrılmış kendini doğru düzgün ifade edemediğini söyledi. Bana kendini affettirmeye çalışacağını söyledi. Buna gerek yok dedim. Soğuk davrandım. Dışarıda görüşmek istedi yoğunum bu ara dedim. Ama içim içimi yiyor. Yine aklımı karıştırıyor. Hoşlanıyorum ondan kalbimle mantığım arasında bocalıyorum ne yapmalıyım?
Arkadaştık aramızda bir ilişki başlamak üzereyken sevgilisi olduğunu öğrendim. Kızla ayrılmışlar benimle tekrar konuşmak istiyor ne yapayım?