Benim yüzümden 1 buçuk yıllık ilişkim bitti, geri nasıl döndürebilirim?

Benim bir buçuk yıllık ilişkim vardı her şey güzeldi ailesiyle tanıştırdı beni benim ailem de biliyordu ama çok fazla kıskançlık vardı Çok fazla tartışmaya başladık bu bir buçuk yılın içinde son bunların bir ay önce falan ve ben de o sırada sınava hazırlanıyordum ne kafam çok yoğundu üst üste tartışınca sevgilimle ben de ayrılalım dedim ama sürekli ayrılıp barışıyoruz Ama bu ayrılık diğer ayrılıklar gibi olmadı işte 2 hafta falan ayrı kaldık Hiç filmimize yazmadık ama hani onun ailesini takip ediyordum O da benim ailemi takip ediyordu sonrasında dayanamadım bu sefer ben adım atmak istedim ve takipleşiyorduk sonra takibi bıraktık birbirimizden sinirlendik Çünkü birbirimize ve o çok gurur yapan bir insan ve arkadaşlarının kafasına uyan bir insan her neyse sonrasında Ben ona yazdım o da dedi ki hayatında olduğunu söyleyecek işte kıskançlık sorunları olacak falan filan dedi Ben de çok uzatmadım tamam dedim sonra bayağı onu Özlemeye başladım ve takipleşmiyorduk hani ve ben onu engellemiştim WhatsApp üzerinden sonrasında arkadaşım benim durumumu çok üzülünce kız arkadaşım ona yazdı barışmamız için soğuduğunu söyledi benden olmaz dedi ve ilk defa onun bu kadar ciddi gördüm çünkü hep barıştık yani hep barışıyorduk ayrılıklarımızda ve bundan daha beter kavgalarımız da oldu yani barıştık sonrasında arkadaşımla takip ediyorlardı birbirlerini arkadaşımın takipten çıkarmış sonrasında ben onun son defa yazdım Hani oturup bir yerde konuşmamız için ilk önce benden soğumadığını söyledi zaten yalan söylediği belliydi beni hala sevdiği belliydi sonrasında Tamam buluşalım dedi ben sana yeri ve zamanı söylerim dedi ertesi gün buluşmaktan Vazgeçti ama hayatını biri olacağını düşünmüyorum yani Yok yani çünkü onu fake hesaptan takip ediyorum hayatında şu anda kimse yok bayağı sonra birbirimize WhatsApp'tan üzerine engelledik ama Ailelerimiz ama hala takip ediyoruz çıkarmadık Ne bileyim beni işte tiktok'tan stalklıyor hani geri dönmesi icin taktik?
Benim yüzümden 1 buçuk yıllık ilişkim bitti, geri nasıl döndürebilirim?