İnsanlar sevmeyi bilmediğinden mi, seygiye layık olmadığından mı yalnızdır?

İnsanlar sevmeyi bilmediğinden mi, seygiye layık olmadığından mı yalnızdır?

İnsanın bilgisi arttıkça cahile tahammülü azalır. Görgüsü arttıkça kabalığa sabrı tükenir. Vicdan nispetinde haksızlıktan rahatsız olur. Bilgili, vicdanlı, geniş ufuklu ve nezaket sahibi insanlar vasat ortamlarda nefes alamazlar.
_prof. dr. Güner Sönmez_
Durum böyle olunca yalnızlık çok daha kaliteli bir hale gelir. Maalesef ülkemiz yetişememiş yetişkinlerle dolu.. Bedence büyüyorlar zihince küçük kalıyorlar. Sağlıklı ve kaliteli ilişki yaşayabilmek neredeyse mucize oluyor bu durumda..
Bazıları için yalnızlık tercihtir. Bazılarıysa sevilse bile o sevgiye layık olmadığını düşünür durur ve içten içe kendini yalnızlaştırır. Sevmeyi bilmek çocukluğunda sevilmeyi hissedemeyen kişiler için çok zordur. O yüzden de yalnızlık yaşanabilir elbette veremediğini isteyemez insan
Teşekkürler ☺️
Rica ederim 🍀
İnsanlar zamanında birilerini gerçekten severler ve ağır yaralar alırlar. Sonrasında da bir daha asla eskisi gibi olamazlar olaylara ve duygulara karşı. Olan bundan ibaret bence. Çünkü samimiyetsiz insanlardan gına gelmiştir ve sevginin gerçek olduğuna inanamazlar.. Keyifli akşamlar.
Sevgiye emek vermediğinden ama kendisine emek beklediğinden
Cevap
13Cevap
İnsanlar iyi olduğu için yalnızdır çünkü bu dünyada iyiler sevilmez kötüler sevilir birde şanslı olanlar sevilir her zaman için.
insan sevmeyi bilmeyenlere denk geldiğinden dolayı yalnız olabilir diye düşünüyorum..
ikisi de bence bunun cevabı.. kimisi sevemez beceremez kimisi ise sevilmenin baskısını kaldıramaz ve saçmalar..
olayı sadece cinsellik görenleri düşünmeden yazdım bunu, bunlar zaten ayrı olay.
Erkekler seks için kadınlar para için birlikte oldukça daha da yalnızlaşacak bence herkes. Bunlar bence araç olmalı amaç değil.
Hem sevmeyi bilmediğinden hem sevgiye layık olmadığından...
Layık değiller çünkü sevmesini bilmiyorlar...
Yalnız kalmayi tercih ettiği için hatta sevip Sevilmedigi için yalnızdir 😊
İnsanlar mutsuz olduğunda sevgiye ihtiyaç duyarlar...
İnsanlar akıllı olduğundan yalnızdır
Senin gibi yani 😂
Öyle diyorsan öyledir herhalde 🙃
Tahttan indirilme zamanın gelmiş 😂
Yürek mi yedin 🙃
Mecburen yedim iki tanecik 😂
Afiyet olsun 🙃2 taneyi sindirebilecekmisin
Sindirim sistemim baya iyi çalışıyor dert etme sen 😂
Bana dert edip yatağa düşmüştüm ki içim ferahladı şimdi 😳🤣
Keşke düşeydin kardeşlerin senden kurtulurdu tühh fırsatı kaçırdık 😂
Düşerken ayağa kalkarım ben 🤨🤨
Yalnızlık kötü bir durum olarak algılanmamalı tercih sebebi de olabilir