Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Aşık olmak için belirli bir süre belirlemek mümkün değildir, her bireyin duygusal ve romantik bağlantılar kurma süreci farklıdır. Tatilin öğrencilerin stresini azaltmalarına, sosyalleşmelerine ve yeni insanlarla tanışmalarına yardımcı olabileceği düşünülmektedir. Bu da, öğrencilerin potansiyel olarak romantik bağlantılar kurma şansını artırabilir. Ancak, herhangi bir kişinin aşık olması için belirli bir süre yoktur ve her insanın kendine özgü bir hikayesi vardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 267,1b cevap paylaştı.
u +1 yılçok saçma buldum ben Çin de zaten nüfüs çok daha ne aşık olup üreyecekleri ki.. ayrıca aşk gerçek bile değil. resmen hadi aşık olun çiftleşin sizin döneminiz geldi diyen kediler gibi :D keşke burada da tatil verilse ama bana tatil değil yıllar bile yetmez yani benim aşkımı bulmaya kalsalardı ülkede eğitim sistemi çökerdi bir daha açılmazdı zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Çok ama yaşlı oranı olarak yoğun nüfusu genç oranına yükseltmeyi hedefliyorlar... Bu kadar umutsuz olma bence hiç ummadığın anda açar çiçekler bı bakarsın biri çıkar karşına Rabbim hakkında hayırlısını versin 🙏😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmaya bile müsade etmeyen bir çalışma düzeni korkunç olsa gerek.
10 Yorumla
+1 yılBir dönem tek çocuk yasağı getirilmişti. Sonra baktılar başka ülkeler nüfus olarak bunları geçiyor.. hemen 3 ve üzeri çocuk politikası uyguladılar. Şimdi de aşık olmaları için tatil veriyorlar. Aşk dolu çoğalmalar diliyoruz kendilerine çoğalıp çoğalıp dünyanın başını derde sokuyorlar
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana bağlı olan bir şey değil ki. Bir günde aşık olabilirsin, bir yılda aşık olabilirsin, belki aşık olursun aniden farkına bile varmazsın. Aşk öyle hemen kendini belli eden bir şey değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsana neyi yapsın diye süre verilirse ekstra gerilir ve yapamaz. Birine 1 saatte uyu deseler uykusu kaçar misali. Aşk ta farkettirmeden oluşan bi şey.
30 Yorumla
+1 yılhangi dönem veriyorlar o tatili? üniversite hayatımın bir dönemini çin'de geçirdim, hiç karşılaşmadım öyle bir tatille
22 Yorumla- +1 yıl
kulağa eğlenceli geliyor. yurtlarda erkek kız birlikte yaşıyorlar zaten, kolay bulurlar çinli öğrenciler aşkı 😂
+1 yılÇin'de çocuk sayısında sınırlama var, tıpkı bizim tarım ürünlerine koyduğumuz kota gibi, Çin'dede çocuk sayısında kota var, bunu genç nüfusun azalmasindan dolayı yaptıklarını düşünmüyorum pek, öyle olsa doğum yapmayı engellemekten vazgeçerler. Ki farz edelim amaç bu, o zaman aşık olmak değil, cinsel ilişki için izin versinler
00 Yorumla
+1 yılGüldüm 😅
Kaynaşmak için Bir hafta yetmez 2 ay olsa neyse dicem hafta dediğin hemen geliyor zaten
Öğrenciler Allah Allah sesleriyle sokakta sevgili mi aracaklar 😁
Saçma geldi bana bu işe aileleri ne diyor acaba modern aileler bile komik bulmuştur bu tatili00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soruya gelirsek 1 hafta yetebilir doğru kişiyse
Değilse 1 senede olsa yetmeyecektir
Ama çinde böyle bir uygulama yapılmış mıdır? Bu işte şaşırtıcı
Çinin böyle bir duruma ihtiyacı yok
Kaldı ki bir çok aileninde bu durumu onaylayacağını zannetmiyorum..
Çin de ilişkiler zaten tıkırında00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bizin ulkemizde sadece kiz evi naz evi. 😂 Yurt disinda kadin bizim cogu kizimiz gibi koca eline bakmiyor. O yuzden nazda yok herkes esit sekilde gidiyo. Cok insanlari bunaltmadiklari icin aski sevgiyi cok daha iyi yasiyolar. Bizde var o daha erken muhabbeti
00 Yorumla
+1 yılÇin nüfusunun nasıl arttığı belli oluyor! 😂 1 hafta elbette aşık olmaya yeterli değil
zaten 1 hafta o kişilere verilen tatil süresi. Yani o iki kişi birbirlerini uzun zamandır tanıyor sadece birlikte vakit geçiremiyor. Bu 1 hafta da onların vakti oluyor işte.00 Yorumla
+1 yılÇin nüfusunu düşünürsek fazla bile olabilir.
Ama bu durum Çin Hükümeti için uzun vadede ters teper benden söylemesi...
Genç nesiller genel olarak öncekilere göre sosyal medyayı, teknolojiyi çok daha iyi kullanıyor ve toplumsal sorunlara daha duyarlı oluyor.
Gerçekten de üresin mi bu insanlar Xi Jinping? İyi düşün :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence normal oradaki ögrencilerin hayatı sıkı mesela çocuk okuldaki derslerinden ayrıyeten b vakti yok , egitim sistemi düzenli ve disiplinli , sosyalleşmeye vakti yok ders , egitim, genelde bu aşamalari fazla , türkiyede öyle degil cocuk okuldan cikiyo eve gelince tablet, telefon elinde full oyun full medya , baska arkadaslarla aksama kadar disarda geziyo ama orada oyle degil bence onlar icin normal hatta 1 hafta az bence 2 hafta olmali
00 Yorumla
+1 yılbir hafta yetmez ama :))
yine de bir fikrin olabilir diye düşünüyorlar:)00 Yorumla24 senedir aşkı bulamadım bir haftada mi bulcaklarmis
30 Yorumla
+1 yılHoşlanma için bir an yeterli aşık olmak için biraz yolculuk yapmak biraz konuşmak yani bir hafta yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaw bu 1 hafta tüm çin halkımı düşünecek olursak çin hükümetinin planladığı şey için yeterde artar bile. Sen aşkı bulamadıysan diğeri bulur belki. İnsanlara çiftleştirebilecekleri tavuk ve kedi muamelesi yapılması da hoş değil.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1 hafta çok az ama herkesin o dönemde bir arayışta olduğunu düşünürsek reel kısmetse olur yaşanır. Herkes kendi kriterlerine uygun adayı 1 hafta içinde rahatlıkla bulabilir. Sonrasında devam ettirip ettirmemek kişilere kalmış
03 Yorumla- +1 yıl
Şişman ya da gözlüklü olmak sevgili olmamak için yeterli bir kriter değil
Senin gibi gerici yobazlara kalırsak 3-4 sene geçmesi lazım nedendir bilinmez ama sonunuz görücü usulü oluyor ama buradan 1 hafta yeterlimi diyor hahaha 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Ana sayfada gezerken bir kapak sesi duydum buradan gelmiş 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıldoğum oranlarının düşmesininm en büyük sebeli lezbinliğin ve cinsiyetsizliğin artması. çine gittim. pekin de kız kıza el ele dolaşanları nsayısı erkeklerden daha fazla..
10 Yorumla Bizde bırak aşık olmayı zayıflamak için süre vermiyorlar. Anasını satayım ders çalışmaktan bırak sevgili yapmayı gözümüzü göbeğimizi eritemiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılBizde de evlenmememiz için ellerinden geleni yapıyorlar kiralar yükseliyor mobilyalar yükseliyor beyaz eşya yükseliyor altın yükseliyor gelinlik düğün salonunub yanına yaklaşılmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu aşk ya da sevgiye baglamak saçma. Zamana bağlı bişey değil zaten bu.
Mantikli adım atmalari için iyi olur
Evlilik yolunda tanışma için vs.
Ama süre yetersiz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk planlanılan bir şey değildir. Hazırlıksız yakalanmaktır. O bir hafta içinde stress çıkarılınca çok mükemmel bir zaman. O bir hafta içinde aşık olunabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizde cebinde en az 1 milyon TL olmayan kimse aşık da olamaz, evlenemez de... Aşk gibi lüksleri ya zengin bebeleri ya da hanımefendilerin bayıldığı doğuştan 3-0 öndekiler yaşar bizim ülkemizde...
00 Yorumla
+1 yılKomik yahu. Sevince ne oluyor ki? Daha çok ayrıl barış ilişkisi olur. Üniversitede birbirini sevip hadi evlenek, hadi çocuk yapalım diyenlerin olacağını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılDoğum oranının düşmesini hükümet istiyor zaten. Yıllardır tek çocuk politikası var. Bence konunun doğumla alakası olmamalı.
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. 2016 da 3 çocuk politikasına dönmüş. İnsanlar çocuk yapmak istemiyor.
+1 yılYeterli değil ama orası kalabalık, belki bulurlar 🤭 şaka bir yana artık dünya evlilikten ve çocuk yapmaktan uzaklaşıyor gibi.
10 Yorumlaay güzel bence ama biraz daha bir birlerini tanısınlar birde asyalı kızlar habir tatlılar ve güzeller yani
00 Yorumla
+1 yılCelal Şengören hocamız aşkı en doğru tarif eden kişidir bu zamana kadar. Bunun içinde bir hafta değil saat bile yeterli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılnüfusun daha da çoğalmasını istiyorlar. kafalarına göre nüfus ne kadar çoğalırsa dünyadaki güç de onlarda olacak.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sende aşik olmak istiyon anliyom seni de sende kendine 15 gün izin ver bul birinii🙃🙃
05 Yorumla- +1 yıl
Sana surdan çok şey yazarimda beni sinir etme istersen daha fazla... Sen önce konuşmayı öğrende gel kendine kapasite ne ya benle ne alakası var bu haberin her haber paylaşan kendi icinmi paylaşıyor mantıksız bir kere soylediklerin ayrıca bana ders verene kadar kendine çeki düzen ver bı o kız bı bu kız yaziyon sabahtan beri sayfamda...
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk şu kadar süre ile bu kadar müddet ile olacak bir şey değil bence o olsa olsa hoşlantı olur, beğeni olur, etkilenme olur
00 Yorumla İnşallah haber troldur. Çinlilerin bir haftada birine aşık olunabilir düşüncesini düşündüğünü kabul etmek istemiyorum.
00 YorumlaŞaka gibi 1 milyardan fazla Nüfus var ve Nüfusumuz mu azaldı diyorlar?
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek ve karşılıklı ; Saygı, Sevgi, Güven, Empati, Anlayış, Hoşgörü, Sadakat, Vefa ve Geçim ehlilik varsa?,1 hafta yeter artar bile..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Kedilerin çiftleşme zamanlari gibi o ne be dhdhdhdh bence yeterli bir süre değil hem ol diyince olmaz ki saçma
00 Yorumla
+1 yılDüne kadar tek çocuktan fazlasına izin vermeyen Çin'den çocuk yapsınlar diye yapmadığı saklabanlik kalmayan Çin'e.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır. büyük ihtimal o işin espirisidir. biraz kafa dinleyin sosyalleşin tatilidir. tabiki TR de her haber evrildiği için şaşırmadım :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaşirdim, hatta şok oldum. Devletin insanlarınin evlenmesi ve çoğalması için bir sistem geliştirmesi bizim çok karşılaşacagimiz bir şey değil çünkü.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Daha çoğalıp ne yapacaksınız abi ya açlıktan yemek bulamayıp börtü böcek yiyorsunuz yakında o da olmayacak birbirinize kalacaksınız... 😄
00 Yorumla
+1 yılBu ne ya robot muyuz biz? Ol diyince olacak olma diyince olmayacak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılSen ne diyon ablacım, millet burada bir günde (!) aşık olup ölüp bitiyo derdinden hey yavrum hey!!!
10 Yorumla Aşk araf gibidir. Bazen 1 saniye dahi yeterlidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç gerek yok böyle şeylere ben herkese aşık oluyorum zaten libido tavan olmak bunu gerektiriyor herhalde
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBizimkiler 10 saniyede oluyor 3 saniyede bitiyor dert etme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Doğum oranları düşsün bir zahmet. Adamlar dünyayı istila edecek neredeyse
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta mı? 26 senedir aşık olamıyorum ne haftası :D
00 Yorumla
+1 yılAşk başka bir şey 1 haftada da olur 1 günde de 1 yıldada
00 Yorumla
+1 yılVayy be ülkeye bak helal olsun biz de işte üniversitelerde sürünelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Saçmaymış, tatile bahane arayacaklarına tatil olduğunu duyursalar yeterdi. 😃
00 Yorumla
+1 yılAşık olmak için dışarı çıkıp toplu taşıma kullanmanız yeterli
013 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@özgür1022 akçaabat. Saat vermem kendin öğrenecen
Bunlar için fazla bile sürekli ürüyorlar jsjsj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇin'in aşka bakış açısı diyelim..
00 Yorumla
+1 yılnerde aptallıklar var hep uzakdoğu ülkelerinde çıkıyor. saçmasapan şeyler
00 Yorumla
+1 yılSenelerdir aşık olamazken 1 haftada olmam mucize olurdu 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bize de ölmekten başka çare birakmiyorsun güzel ülkem 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDünya nüfusunu virüs gibi çoğaltan ülke biraz duraklasın bence...
00 Yorumla
+1 yılBune ya sipariş verir gibi bu hafta aşık oluyoruzmu diyolar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYav oğlum gönderin bizimkilerden 100 kişi bak noluyor
00 Yorumla
+1 yılDaha neler görecek bu gözler 😅 aşık olmasınlar ya sanki olanlar çok mutlu mesutta😅
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta süre verilmedi 1 hafta tatil verildi sosyallessinler diye aşık olunmasi için
04 Yorumla- +1 yıl
Zorunlu degil yanii onu demek istedim zaten ayni şeyi diyoruz
1 hafta ne ya tanïşma süreci filan var ohoooo
00 Yorumla- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem